Gebeliğe Hazırlık DIŞ GEBELİK LÜTFEN BAKAR MISINIZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NurseCelline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
1.118
753
73
28 Mart 797
30 Mart 1476
2 Nisan 1930
Doktor dış gebelikten şüphelendi betası böyle olup dış gebelik geçiren var mı?

28 Mart 797
30 Mart 1476
2 Nisan 1930
Doktor dış gebelikten şüphelendi betası böyle olup dış gebelik geçiren var mı?
Muhtemelen dış gebelik arkadaşımın benzer değerleri vardı tüplere bakılması lazım kese gözüktü mü vajinal yoldan görülebilir

Duzenli artmamis cift katlamasi lazimdi en az.Muhtemelen dış gebelik lekelenmen yokmu.Ben dis gebelik gecirdigimde benimde tuplerde gorunmemisti.Kurtaj yapip patolojiye gonderilmisti patolojidende rahim ici gebelik olmadigi anlasilmisti.Geriye de tek dis gebelik kalmisti oyle anlasilmisti

İyi akşamlar , bende dış gebelik geçiriyorum şu anda. Hastaneye böbrek ağrısı ile gitmiştim ve regldimde . Hastaneden beta hcg 865 değeri görünmeyen kese ve düşük riskiyle ayrıldım. Ertesi gün tekrar test verdim ama aynı laboratuvarda test yapılmadı . O hastaneye gidemediğim için yakında bir merkeze başvurduk orada sonuç 1400 değerinde çıktı. Kanamam ve parçalar çoktu. Ertesi gün kendi doktoruma gittim . Maalesef dış gebelikle karşılaştık. Hemen iğne yapıldı bu gün iğne yapılmasının üçüncü günü. Kanamam devam ediyor ve geceleri ağrım artıyor. Ağır iş yapamıyorum , çok şiddetli ağrı , bulantı , düşük tansiyon şikayetlerinde acil doktoruma başvurmalıyım.

Hayır lekelenmem yok sadece bugün vajinal usg den sonra çok az kahverengi leke geldi geçti bitti o kadar

Ağrım sızın yok lekelenmem yok ama dış gebelik olduğuna inandırdım kendmi pazartesi kendi doktoruma gitcem muhtemelen iğne tedavisi olur diye düşünüyorum

Peki siz nasıl tedavi oldunuz iğne mi yapıldı düşmesi için

Ağrım sızın yok lekelenmem yok ama dış gebelik olduğuna inandırdım kendmi pazartesi kendi doktoruma gitcem muhtemelen iğne tedavisi olur diye düşünüyorum
Geçmiş olsun, bakalım doktorunuz ne diyecek. Gönlünüze göre , hayırlısıyla nasip olsun inşallah. Haberlerinizi bekliyorum. Bende çok şükür ki bugün ağrım çok azaldı ilk defa bu gece rahat uyuyabildim

Çok çok geçmiş olsun size de.Mutlaka haber verirm yarın yazarım buraya

Geçmiş olsun
İyileştiniz mi?
Son durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…