Dış gebelik lütfen yardım edin

Zynprik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
33
5
1
37
Dış gebelik için kürtaj oldum ancak bende herhangi bir dış gebelige dair odak görünmedi iğne yapıldı 2 gün önce psikiyatri hastasıyım kafayı yemek üzereyim lütfen benimle bildiklerinizi paylasirmisiniz duser mi degerim iğne ile

Dış gebelik için kürtaj oldum ancak bende herhangi bir dış gebelige dair odak görünmedi iğne yapıldı 2 gün önce psikiyatri hastasıyım kafayı yemek üzereyim lütfen benimle bildiklerinizi paylasirmisiniz duser mi degerim iğne ile
Dış gebeliğe dair odak görülmedi derken neyi kasdettiniz acaba. Kürtaj gerek yoksa kendi kendine düşer dedilerse düşer . Daha sonra rahime ve tüplere bakmaları gerekir herhangi bir zarar varmı diye

Kürtaj sonrası ultrasonla baktılar herhangi bir sorun olsa söylerlerdi sanırım. Tek duam inşallah iğne ise yarar

Sizi kurtaj etmelerinin sebebi rahimde bir gebelik olup olmadığına bakmislardir.Rahimde gebelik cikmayincada tüpte döllenme yani dış gebelik oldugunuzavemin olmuslar.2 doz iğneyle sonlanir ama tam sonlanmasi bir ayı gecer.

Sizi kurtaj etmelerinin sebebi rahimde bir gebelik olup olmadığına bakmislardir.Rahimde gebelik cikmayincada tüpte döllenme yani dış gebelik oldugunuzavemin olmuslar.2 doz iğneyle sonlanir ama tam sonlanmasi bir ayı gecer.
Anladım yarın ilk testini verecegim bakalım inşallah düşmeye başlamıştır ne olur dua edinn bana

Çok korkuttular beni iç kanamadan ölürsün falan diye bir de bipolar hastasıyım sürekli sakinleştirici aliyorum ölmek çare mi acaba diye düşünüyorum surekli

Çok korkuttular beni iç kanamadan ölürsün falan diye bir de bipolar hastasıyım sürekli sakinleştirici aliyorum ölmek çare mi acaba diye düşünüyorum surekli
Hic birsey olmaz.Zaten 2 igne yapilmis o yavas yavas düşürüp sifirlayacak.Benim de basimdan gecti

Henüz ilk iğne yapıldı bana cuma günü
Canim bu surec zor ve sancili vuruldugun ignelerede kemeteropi igneleri bende 2 dozla dusurdum 1.5 ayi buldu ic kanamadan nasil zarar gorursun gec mudahale de ama belliki once kurtaj sonra igne gec degil yani sakin ol korkma dusukten sonra 6 ay korunma veriyorlar sonrada rahim flimi ondan sonra bebek serbest tabi piskolojik olarakda hazir olursan canim cok gecmis olsun

Back
X