Dış gebelik mi geçiriyorum Allah aşkına bilenler söyleyebilir mi

tiramisu505

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
240
72
28
44
Reglim gecikmenin 6.gunu öncesinde 3 kimyasalım var pıhtılaşma çıktı şuanda da gebeyim ama beta değerleri düştü en son 37 idi ama hala kanamam yok şuan gelsin diye dua ediyorum dış gebelikte değer düşük olmaz demi stres mi yaptım acaba ondan mı

Genelde dış gebelikte değerler bir düşer bir yükselir lekelenme ve ağrı çok olurmuş
Inşallah öyle değildir Rabbim kolaylik versin kolay bir şekilde atlatın inşallah

Reglim gecikmenin 6.gunu öncesinde 3 kimyasalım var pıhtılaşma çıktı şuanda da gebeyim ama beta değerleri düştü en son 37 idi ama hala kanamam yok şuan gelsin diye dua ediyorum dış gebelikte değer düşük olmaz demi stres mi yaptım acaba ondan mı
Canım durduğun yerde kendini strese neden sokuyorsun ya. Tsh değerlerinden de kaynaklanabilir bthcg değeri. Kontrol gününe kadar sakin kal. Gönlünce olsun herşey

Canım durduğun yerde kendini strese neden sokuyorsun ya. Tsh değerlerinden de kaynaklanabilir bthcg değeri. Kontrol gününe kadar sakin kal. Gönlünce olsun herşey
[/QUO tsh değeriyle beta arasındaki ilişki nedir bilmiyorum umarım sıkıntı çıkmaz tesekkurederim

Tsh değeri beta hcg değerini bastırabiliyor. Tsh yüksek ise beta hcg değeri düşük olabiliyor. Önemli olan bu durum varsa tabi T3 ve T4 değerlerine bakılıyor. Tabi ki bu tarz bir durum varsa.

Back
X