Canım üzülme bende aynı durumdayım..Herkese merhaba çarşamba günü dış gebelik yaşadığımı öğrendim, hemen serum verildi adet olmamı bekliyoruz pazar tekrar kan değerime bakılacak, iğneden sonra kaç gün sonra adet olunur yaşayan var mı ? Aklımdan çıkaramıyorum bir an önce regl olmak istiyorum
Canım farklı yerlerden dolayı o şekilde çıkmış olabilir içini ferah tut.insllah sağlıkla ilerlerInsallhh ama bu kadar fark olur mu ki dış gebelikten çok korkuyorum kimyasal yaşadım daha önce ama değerlerim bu kadar yükselmemistii
Benim mesela değerlerim 26.59 ve 164 cikmistii iki gün arayla, hiç dis gebelik aklımıza bile gelmedi ..kese için gidince ortaya çıktı kese gorunmeyince sağ tüpte bir oluşum görüldü..Çok.gecmis olsun bnde çok korkuyrm dış gebelik olcak diye degerlerinz nasldi ne zmn ogrendiniz
Insallhh cnmm ya.cok geçmiş olsunCanım farklı yerlerden dolayı o şekilde çıkmış olabilir içini ferah tut.insllah sağlıkla ilerler
Çok sağol kuzum, Allah hepimize sağlıkli hayırlı gebelikler evlatlar nasip etsin inşallahInsallhh cnmm ya.cok geçmiş olsun
Canım üzülme bende aynı durumdayım..
Burda neler okudum çok acaba öyle olur mu vs vs diye.
Bende 6temmuzda dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hemen iğne yapıldı. 4. Gün ve 7.gun kan verdim değerim güzel düşmüştü.dun regl kanamam geldi bira ağrılı oldu ama benim normalde de ağrım olur onun gibiydi.
Yani ben iğne sonrası 8.gun adet olmaya başladım ..
Senin beta değerin kaçtı iğne olduğunda?
Geçen hafta pazartesi 98’di doktora gittim gebelik var dedi tekrar kan verdim 308 oldu, kimyasal değil normal gebelik gibi ama kese görelim öyle sevinelim dedi işte bu çarşamba gittğimde kese görünmeyince dış gebelik olduğunu öğrendim değerimde 2714 olmuştu.Çok.gecmis olsun bnde çok korkuyrm dış gebelik olcak diye degerlerinz nasldi ne zmn ogrendiniz
Bugün değerim artmıştı tekrar iğne yaptılarBnm de salı günü belli olcak bakalm hakkımız da hayrlisi cnm Rabbım.saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin
canım nasılsın kan verdın mı tekrardan?Geçen hafta pazartesi 98’di doktora gittim gebelik var dedi tekrar kan verdim 308 oldu, kimyasal değil normal gebelik gibi ama kese görelim öyle sevinelim dedi işte bu çarşamba gittğimde kese görünmeyince dış gebelik olduğunu öğrendim değerimde 2714 olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?