Dış gebelik mi kimyasal mı ):

0560 mum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
175
32
98
Merhabalar yarin adetim geçeli 1 hafta olcak.adetime 3 gün kala yani 5 temmuzda beta 22 ,7 temmuzda 84,9 temmuzda 229 ve dün yani 13 temmuzda 336 idi.doktorum sağlıklı diyor çünkü progestanim 38 çıktı ama bana mantıklı gelmiyor .dış gebelik değil diyor.testler farklı laboratuvarda yapıldı yarin son testi verdiğim yerde tekrar test vericem.boyle bir durum yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi ? Bn beta nin yükseleceğini sanmiyorum);

Ben pek anlamiyorum ama bos gecmek istemedim. Allah kucagini bos birakmasin insallahhh. İnsallah gebeligin saglikli gecer ve bebegini kucagina alirsin...

Farklı hastanelerde verilince sonuçların farklı çıkacağı söyleniyor, insallah sağlıklı bir gebeliktir,

Insallhh ama bu kadar fark olur mu ki dış gebelikten çok korkuyorum kimyasal yaşadım daha önce ama değerlerim bu kadar yükselmemistii

Herkese merhaba çarşamba günü dış gebelik yaşadığımı öğrendim, hemen serum verildi adet olmamı bekliyoruz pazar tekrar kan değerime bakılacak, iğneden sonra kaç gün sonra adet olunur yaşayan var mı ? Aklımdan çıkaramıyorum bir an önce regl olmak istiyorum

Çok.gecmis olsun bnde çok korkuyrm dış gebelik olcak diye degerlerinz nasldi ne zmn ogrendiniz

Canım üzülme bende aynı durumdayım..
Burda neler okudum çok acaba öyle olur mu vs vs diye.
Bende 6temmuzda dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hemen iğne yapıldı. 4. Gün ve 7.gun kan verdim değerim güzel düşmüştü.dun regl kanamam geldi bira ağrılı oldu ama benim normalde de ağrım olur onun gibiydi.
Yani ben iğne sonrası 8.gun adet olmaya başladım ..
Senin beta değerin kaçtı iğne olduğunda?

Insallhh ama bu kadar fark olur mu ki dış gebelikten çok korkuyorum kimyasal yaşadım daha önce ama değerlerim bu kadar yükselmemistii
Canım farklı yerlerden dolayı o şekilde çıkmış olabilir içini ferah tut.insllah sağlıkla ilerler

Çok.gecmis olsun bnde çok korkuyrm dış gebelik olcak diye degerlerinz nasldi ne zmn ogrendiniz
Benim mesela değerlerim 26.59 ve 164 cikmistii iki gün arayla, hiç dis gebelik aklımıza bile gelmedi ..kese için gidince ortaya çıktı kese gorunmeyince sağ tüpte bir oluşum görüldü..

Bgun 659 çıktı bilmyrm artık ne yapcm salı günü kontrolüm var insallhh sagliklidir

Cevap verdiğin için teşekkür ederim Çarşamba günü değerim 2714 pazar günü kan vermeye gidicem tekrar, çarşambada kontrolüm olcak yine

Geçen hafta pazartesi 98’di doktora gittim gebelik var dedi tekrar kan verdim 308 oldu, kimyasal değil normal gebelik gibi ama kese görelim öyle sevinelim dedi işte bu çarşamba gittğimde kese görünmeyince dış gebelik olduğunu öğrendim değerimde 2714 olmuştu.

canım nasılsın kan verdın mı tekrardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…