- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi imeraFera24
-
O doktora sor en iyisi alman gerekirmi diye. Glucophage neden verdi? Seker demi var?Kisacasi senin anlayacagin ben doktor doktor gezer oldum ama talimatlarına uydugum ilaçlarını kullandigim tek bir doktor var Allah ondan razı olsun pcos olduğum halde Allah imin izninle onun sayesinde hamile kaldim folik ve gluophage verdi o da
Yok canim pcos icin verdi birazda kiloluyum kilo vereyim diyeO doktora sor en iyisi alman gerekirmi diye. Glucophage neden verdi? Seker demi var?
Anladim canim, pcos hakkinda bilgim yok pek. Ama diabet uzmaninin yaninda calistigim icin ilaci biliyorum ondan seker mi diye sordum.Yok canim pcos icin verdi birazda kiloluyum kilo vereyim diye
3-4 defa ölçtüm canim baba tarafinda genetik ama bende yok sanirim ya da gizli bilmiyorum pcos hastalarinin insuline direnci oluyormus diye duydum sadeceAnladim canim, pcos hakkinda bilgim yok pek. Ama diabet uzmaninin yaninda calistigim icin ilaci biliyorum ondan seker mi diye sordum.
Cok sagol canim amin insallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin 2 doktor degerlere iyi biri kötü diyor kime neye inanacagimi sasirdim Allah ima siginip onu bana saglikla bagislamasi icin dua etmekten baska care gelmez yarin tekrardan beta yaptircamarkadaşım kan tahlili verdiğin saatten tam 48 saat sonra tekrar hcg baktırman gerekiyor normalde ama maalesef ki bazı doktorlar çok bilinçsiz ben şuan adıyamandayım ve burdakilerde çok bilinçsiz ,ilk gebeliğimde düşük oldu ve osmaaniyede ki doktorum bunu hcg artışından anlamaları lazımdı değerlerin 2 katın açıkması gerekirken düzgün ilerlememiş dedi ve sonuç kürtajdı. birde 2 haftalık gebelik diye ben ilk kez duyuyorum ama sağlıklı bebek olsa zaten normal gider herşey ilk düşükte bende üzüldüm çok ama sağlıksız bebek olmasındansa RABBİM herşeyin doğrusunu bilir demekten başka çaremiz yok...
BendeDaha cok erken yalniz. 2 haftalik gebelik kolay kolay görünmez, ama doktor görmedigi seyide neden gördüm desinki? Icinizi ferah tutun.
Bende de sizdeki gibi bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum, ardindan hemen hamile kaldim. Kürtajdan sonra da dis gebelik ihtimali yüksek olurmus. Hesaplara göre 5 haftaliktim ama doktor bebek yok ortada demisti büyük ihtimal dis gebelik yasiyosun dedi ve ne olur olmaz diye progesteron hapi verdi ve kan aldi. Sana vermediler mi?
Ayrica 2 haftaliksa beta hcg degerin sinirin icinde, düsük degil. Ben de doktor 5 haftaliksan 1000 cikmali demisti ve 990 cikti. 2 gün sonrada baska doktora gittim bebegin ultrason resmini cikardi, bebegi göremedim diyenlere göster bunu dedi:)
Insallah sizde de bir sorun olmaz, bana göre normal hersey. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Bende 22 haziran da kürtaj oldum 1 adet sonrası korunmayı biraktim bekliyorum şu an adet olmamayı :) hayırlısıysa tabi. Siz ilk adetinizi olmadan mı hamile kalmıştınız? Birde doktor korunun demiş miydi size?Daha cok erken yalniz. 2 haftalik gebelik kolay kolay görünmez, ama doktor görmedigi seyide neden gördüm desinki? Icinizi ferah tutun.
Bende de sizdeki gibi bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum, ardindan hemen hamile kaldim. Kürtajdan sonra da dis gebelik ihtimali yüksek olurmus. Hesaplara göre 5 haftaliktim ama doktor bebek yok ortada demisti büyük ihtimal dis gebelik yasiyosun dedi ve ne olur olmaz diye progesteron hapi verdi ve kan aldi. Sana vermediler mi?
Ayrica 2 haftaliksa beta hcg degerin sinirin icinde, düsük degil. Ben de doktor 5 haftaliksan 1000 cikmali demisti ve 990 cikti. 2 gün sonrada baska doktora gittim bebegin ultrason resmini cikardi, bebegi göremedim diyenlere göster bunu dedi:)
Insallah sizde de bir sorun olmaz, bana göre normal hersey. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Ilk adetimi olmustum kürtajdan yaklasik 24 veya 25 gün sonra yalnis hatirlamiyorsam. Sonrasinda kalmisim hemen. Kürtajdan dolayi 4 hafta iliski yasakti sadece. Benim doktorum bana birakti, hemen cocuk istiyorsan korunmana gerek yok dedi. 26 senedir doktorum her sene farkli seyler bulup cikariyolar bi 3 ay bekleyin bi 6 ay bekleyin diye. Bence psikolojik durumun önemli kendini hazir hissediyosan hemen deneyin dedi. Bizde öyle yaptik:)Bende 22 haziran da kürtaj oldum 1 adet sonrası korunmayı biraktim bekliyorum şu an adet olmamayı :) hayırlısıysa tabi. Siz ilk adetinizi olmadan mı hamile kalmıştınız? Birde doktor korunun demiş miydi size?
Can'ım benim araştırmama göre hcg 48 ya da 72 saatte 2 kata çıkar diye okumuştum belki seninki 72 saatte çıkarKizlar selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikkenbugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum
Valla bende o düşüncedeydim canım o yüzden ilk adetimi geçirdim ve bıraktım. İnşallah hayırlısı artık bakalım.Ilk adetimi olmustum kürtajdan yaklasik 24 veya 25 gün sonra yalnis hatirlamiyorsam. Sonrasinda kalmisim hemen. Kürtajdan dolayi 4 hafta iliski yasakti sadece. Benim doktorum bana birakti, hemen cocuk istiyorsan korunmana gerek yok dedi. 26 senedir doktorum her sene farkli seyler bulup cikariyolar bi 3 ay bekleyin bi 6 ay bekleyin diye. Bence psikolojik durumun önemli kendini hazir hissediyosan hemen deneyin dedi. Bizde öyle yaptik:)
Canim cok teşekkür ederim yorumun icin ama bugün bir beta daha yapildi ayin 9 unda 141.9 du simdi ise 148.9 kendi doktorum da biraz daha beklesin ama dis gebelige dogru gidiyor dedi Allah ima hersey icin şükürler olsun verende o alanda o ama yüreğim cok aciyor en cokta eşimin haline cok mutluydu bu sefer hazirdi baba olmaya cok canim yaniyorCan'ım benim araştırmama göre hcg 48 ya da 72 saatte 2 kata çıkar diye okumuştum belki seninki 72 saatte çıkar
Can'ım seni çok iyi anlıyorum ama en azından sağlam yumurta ve spermleriniz var sadece rahme ulaşamamış başka yere tutunmuş en kısa zamanda tekrar denersiniz ve inşallah Allah sizede bize de hayırlı ve sağlıklı evlat nasip ederCanim cok teşekkür ederim yorumun icin ama bugün bir beta daha yapildi ayin 9 unda 141.9 du simdi ise 148.9 kendi doktorum da biraz daha beklesin ama dis gebelige dogru gidiyor dedi Allah ima hersey icin şükürler olsun verende o alanda o ama yüreğim cok aciyor en cokta eşimin haline cok mutluydu bu sefer hazirdi baba olmaya cok canim yaniyor
Canim Allah razi olsun isteyen herkese versin Rabbim en kisa zamanda hayirlisinla maalesef kimyasal gebelikmis ve adet ile suan atıyor vücut Rabbim den hayirlisi tek tesellim kürtaj vs olmamis olmam Allah im cok büyük veren de o alan da vardır Rabbim in bir bildigi ben hep hayirlisini istedim hayirlisi buymus demekCan'ım seni çok iyi anlıyorum ama en azından sağlam yumurta ve spermleriniz var sadece rahme ulaşamamış başka yere tutunmuş en kısa zamanda tekrar denersiniz ve inşallah Allah sizede bize de hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?