Dış gebelik mi Sağlıklı gebelik mi?

Miraylenam

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
28
5
6
29
Kızlar gebeliğin başlarında doktoru dış gebelikten şüphelenipte sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Benim değerlerim yavaş artıyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Sizin de başınıza böyle birşey gelipte bebeğini sağlıkla kucağına alanlar oldu mu?

Kızlar gebeliğin başlarında doktoru dış gebelikten şüphelenipte sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Benim değerlerim yavaş artıyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Sizin de başınıza böyle birşey gelipte bebeğini sağlıkla kucağına alanlar oldu mu?
Tam olarak nasıl artıyor değerleriniz yazabilir misiniz

Moraliniz bozmayın inş sağlıkla devam eder. Ancak benim de değerlerim paylaştığım fotoğraftaki gibiydi. 209 da direkt doktor dış gebelik demişti. Takibinizi aksatmayın inş dış gebelik değildir ama eğer dış ise dikkat edin bir anda çok artabiliyor yani normalin üstünde artabiliyor. Dış ise bile üzülmeyin. İnş diğer gebelikleriniz sağlıkla gelir ❤️

Eklentiler

• D45D6AA2-69EB-4F92-9EB2-737E2EE23624.webp
    D45D6AA2-69EB-4F92-9EB2-737E2EE23624.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba canım ben yeni geçirdim dış gebelik. Kanaman oluyor mu

Merhaba canım ben yeni geçirdim dış gebelik. Kanaman oluyor mu
Bugün tekrar gittim hastaneye. Dış gebelik olduğuna dair birşey bulamadı çünkü bazen bebeğin ultrasonda nereye yerleştiğini göremiyorlarmış. O yüzden bebeğin düşmesi için tedavi uygulandı. Serum içerisine ilaç enjekte ederek serum taktılar. Şimdi eve geldim. Kanamam ya da herhangi bir ağrım yok. Senin nasıl olmuştu? Ben biraz endişeliyim

Bugün tekrar gittim hastaneye. Dış gebelik olduğuna dair birşey bulamadı çünkü bazen bebeğin ultrasonda nereye yerleştiğini göremiyorlarmış. O yüzden bebeğin düşmesi için tedavi uygulandı. Serum içerisine ilaç enjekte ederek serum taktılar. Şimdi eve geldim. Kanamam ya da herhangi bir ağrım yok. Senin nasıl olmuştu? Ben biraz endişeliyim
Yok canım hiç korkma zaten ters bişey olduğunda anlıyorsun hiç tedirgin olma. Yat dinlen kendini yorma hiç. Değerlerin düşük iğneyle atlatırsın gibi ama tabii ki doktor daha iyi bilir. Hiç endişelenme düzenli beslen kendine bak dinlen

Benimde erken gebelik belirtisi olabilir dendi. Değerime bakıldı 4000 di değer. İğne vuruldum gayet iyi düşüyordu ama benim ameliyat ile sonuçlandı. Değerim bayağı yüksekti çünkü

503- 686 - 890-1015 arttı. Dış gebelik denildi sağ tüpte de gördük iğneyle sonlandırıldı geçen hafta şuan değerim 514 düştü inşallah sıfırlanır

503- 686 - 890-1015 arttı. Dış gebelik denildi sağ tüpte de gördük iğneyle sonlandırıldı geçen hafta şuan değerim 514 düştü inşallah sıfırlanır
İğneyi direk mi oldunuz yoksa serum şeklinde mi? Bana serum takılmıştı. Yarın kan vericem bakalım değerlerim düşmüş mü diye inşallah düşmüştür.

Kızlar Allah hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Dış gebelikle ilgili beta harici bir belirtiniz var mıydı

Back
X