Dış gebelik mi

basak2121

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
119
35
13
29
Kızlar slm. Ben temmuz da beta verdim625 çıktı sonra iki gün sonra beta tekrarı istedi düşmüştü 559 iki gün sonra tekrar verdim 337 oldu kimyasal olabilir düşüyor dedi sonra iki gün sonra tekrar verdim 637 olmuş. Doktorda şaşırdı niye iki kat artmış terkar diye dış gebelik mi acaba dedi alttan muayene falan etti ona dair birşey de göremedim dedi iki gün sonra tekrar bı beta bakalım dedi

Ben doktora o zmn hamile değilim demi kesin dedim onu söyleyemiyorum dedi acaba tekrar mi gebelik oluştu bilemiyorum dedi değerin iki kat artmış çünkü dedi daha önce böyle durum yaşayan oldu mu sizce ne olabilir dış gebelik mi ondan çok korkuyorum kimyasal kötünun iyisi diye sevindim biraz ama artınca acaba dış gebelik mi diye korkuyorum şuan yardımcı olabilcek olan var mı rica etsem

Kimyasal da sürekli düşer dış gebelik de bi artar bi düşer iki gün sonra tekrar yenileyin testi o zaman net sonuç verir

Bu nasil bi doktor hamile degil miyim diye ona bisey diyemiyorum diyor betaniz ortada iste hamilesiniz sagliksiz mi dis gebelik mi bilemiyorum ama hamile oldugunuz kesin

Bu nasil bi doktor hamile degil miyim diye ona bisey diyemiyorum diyor betaniz ortada iste hamilesiniz sagliksiz mi dis gebelik mi bilemiyorum ama hamile oldugunuz kesin
Ama Altan muayene etti anlamadı beta ilk yüksek sonra ikisi düştü sonra tekrar yükseldi o yüzden hamile olamayabilirim dış gebelik mi ondan suphede etti onuda alttan muayene de göremedim dedi

Dış gebeliğe benziyor. Başka doktora da görünün bence. Ben tek doktora güvenip tüpümün birini kaybettim dış gebelik yüzünden.

Dış gebeliğe benziyor. Başka doktora da görünün bence. Ben tek doktora güvenip tüpümün birini kaybettim dış gebelik yüzünden.
Yaa çok geçmiş olsun nasıl belirtiler vardı kanama oluyir muydi bende az az bazen miktarı artıyor bazen hiç gelmiyir leke şeklinde kahverengi şeklinde

Dış gebelik gibi duruyor ve dış gebelik ciddi bir durum ihmal etmeyin ciddi kayıplara yol açabilir bir an önce görünün başka bir doktora

Yaa çok geçmiş olsun nasıl belirtiler vardı kanama oluyir muydi bende az az bazen miktarı artıyor bazen hiç gelmiyir leke şeklinde kahverengi şeklinde
Evet başta lekelenmelerim oldu sonradan fazlalıştı azaldı arttı kanama o şekilde sürdü. Bana kimyasal dedi doktor kanama başladığında vücut atıyor dedi. Mğerse o dönem embriyo büyüdükçe tüpü yırtıyormuş.

Yaa çok geçmiş olsun çok şükür sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almışsıniz binada şükür

Beta değerleriniz nasildi fazla yukselim azalıyor muydu acaba

Nasıl olmuştu sizde dış gebelik nasıl ilerlediniz acaba
Beta artışım sizin gibi düzensizdi. Artıyor azalıyor şeklinde. Doktor kimyasal gebelik dedi vücut atacak onu dedi. 1 hafta sonra lekelenmem başladı sonra az az kanamalar ben sandım atıyor embriyoyu vücuttan yukarıda dediğim gibi tüpüm yırtılıyormuş. Bir gece feci bir sancı ve kanama ile acile koştum. Sabahladım birşey yok sabah kadın doğuma git dediler. Sabah kadın doğuma gittim ultrasonla bir baktı dedi iç kanama geçiriyosun tüpün patlamış. Hayati riskin var hemen tüpünü almamız lazım dedi. Yarım saat içinde ameliyathanedeydim. Sonuç tüpün birini kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…