Kimyasal da sürekli düşer dış gebelik de bi artar bi düşer iki gün sonra tekrar yenileyin testi o zaman net sonuç verirBen doktora o zmn hamile değilim demi kesin dedim onu söyleyemiyorum dedi acaba tekrar mi gebelik oluştu bilemiyorum dedi değerin iki kat artmış çünkü dedi daha önce böyle durum yaşayan oldu mu sizce ne olabilir dış gebelik mi ondan çok korkuyorum kimyasal kötünun iyisi diye sevindim biraz ama artınca acaba dış gebelik mi diye korkuyorum şuan yardımcı olabilcek olan var mı rica etsem
Evet Çarşamba günü tekrar beta verecemKimyasal da sürekli düşer dış gebelik de bi artar bi düşer iki gün sonra tekrar yenileyin testi o zaman net sonuç verir
Ama Altan muayene etti anlamadı beta ilk yüksek sonra ikisi düştü sonra tekrar yükseldi o yüzden hamile olamayabilirim dış gebelik mi ondan suphede etti onuda alttan muayene de göremedim dediBu nasil bi doktor hamile degil miyim diye ona bisey diyemiyorum diyorbetaniz ortada iste hamilesiniz sagliksiz mi dis gebelik mi bilemiyorum ama hamile oldugunuz kesin
Doktor değiştirsen canını sıkma senin iyiliğin için başka doktorlara git sürekli tehlikeli çünküOff cok korkuyorum. Umarım kötü birşey değildir
Dış gebeliğe benziyor. Başka doktora da görünün bence. Ben tek doktora güvenip tüpümün birini kaybettim dış gebelik yüzünden.Ben doktora o zmn hamile değilim demi kesin dedim onu söyleyemiyorum dedi acaba tekrar mi gebelik oluştu bilemiyorum dedi değerin iki kat artmış çünkü dedi daha önce böyle durum yaşayan oldu mu sizce ne olabilir dış gebelik mi ondan çok korkuyorum kimyasal kötünun iyisi diye sevindim biraz ama artınca acaba dış gebelik mi diye korkuyorum şuan yardımcı olabilcek olan var mı rica etsem
Yaa çok geçmiş olsun nasıl belirtiler vardı kanama oluyir muydi bende az az bazen miktarı artıyor bazen hiç gelmiyir leke şeklinde kahverengi şeklindeDış gebeliğe benziyor. Başka doktora da görünün bence. Ben tek doktora güvenip tüpümün birini kaybettim dış gebelik yüzünden.
Sadece devlet hastanesi var yaşadığım yerdeDoktor değiştirsen canını sıkma senin iyiliğin için başka doktorlara git sürekli tehlikeli çünkü
Nasıl olmuştu sizde dış gebelik nasıl ilerlediniz acabaDış gebeliğe benziyor. Başka doktora da görünün bence. Ben tek doktora güvenip tüpümün birini kaybettim dış gebelik yüzünden.
Tekrar gebe kalabildiniz mi pekiDış gebeliğe benziyor. Başka doktora da görünün bence. Ben tek doktora güvenip tüpümün birini kaybettim dış gebelik yüzünden.
Evet başta lekelenmelerim oldu sonradan fazlalıştı azaldı arttı kanama o şekilde sürdü. Bana kimyasal dedi doktor kanama başladığında vücut atıyor dedi. Mğerse o dönem embriyo büyüdükçe tüpü yırtıyormuş.Yaa çok geçmiş olsun nasıl belirtiler vardı kanama oluyir muydi bende az az bazen miktarı artıyor bazen hiç gelmiyir leke şeklinde kahverengi şeklinde
Dış gebelikten yaklaşık 6ay sonra gebe kaldım.Tekrar gebe kalabildiniz mi peki
Yaa çok geçmiş olsun çok şükür sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almışsıniz binada şükürEvet başta lekelenmelerim oldu sonradan fazlalıştı azaldı arttı kanama o şekilde sürdü. Bana kimyasal dedi doktor kanama başladığında vücut atıyor dedi. Mğerse o dönem embriyo büyüdükçe tüpü yırtıyormuş.
Beta değerleriniz nasildi fazla yukselim azalıyor muydu acabaEvet başta lekelenmelerim oldu sonradan fazlalıştı azaldı arttı kanama o şekilde sürdü. Bana kimyasal dedi doktor kanama başladığında vücut atıyor dedi. Mğerse o dönem embriyo büyüdükçe tüpü yırtıyormuş.
Beta artışım sizin gibi düzensizdi. Artıyor azalıyor şeklinde. Doktor kimyasal gebelik dedi vücut atacak onu dedi. 1 hafta sonra lekelenmem başladı sonra az az kanamalar ben sandım atıyor embriyoyu vücuttan yukarıda dediğim gibi tüpüm yırtılıyormuş. Bir gece feci bir sancı ve kanama ile acile koştum. Sabahladım birşey yok sabah kadın doğuma git dediler. Sabah kadın doğuma gittim ultrasonla bir baktı dedi iç kanama geçiriyosun tüpün patlamış. Hayati riskin var hemen tüpünü almamız lazım dedi. Yarım saat içinde ameliyathanedeydim. Sonuç tüpün birini kaybettim.Nasıl olmuştu sizde dış gebelik nasıl ilerlediniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?