Canim bende 2 ay once dis gebelik gecirdim hatta lekelenmem vardi kahverengi seklinde rasgele test yapmistim ogrenmistim senin sancin falan olur beta arttikça dikkat et doktorunu degistir en azindan tüpune zarar gelmesin rabbim yardimcin olsunYaa çok geçmiş olsun nasıl belirtiler vardı kanama oluyir muydi bende az az bazen miktarı artıyor bazen hiç gelmiyir leke şeklinde kahverengi şeklinde
Çok sağol canım daha alamadım gebeyim inşallah sağ salim alırım kucağıma :) inşallah seninde aynı şekildeYaa çok geçmiş olsun çok şükür sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almışsıniz binada şükür
Değerler hatrımda değildi. Artıp azalıyordu. Düzenli şekilde düşük değildi yani.Beta değerleriniz nasildi fazla yukselim azalıyor muydu acaba
Yaa çok korkmaya başladım ama yaşadığım ilçede sadece devlet hastanesi var 2 buçuk saat mesafe diğer hastneler devlet hastanesindede bildiğim bı doktor bakıyorsa diğer doktora gidemiyorsun galiba onu hastasi muhabbeti var bence sormadim ama hicCanim bende 2 ay once dis gebelik gecirdim hatta lekelenmem vardi kahverengi seklinde rasgele test yapmistim ogrenmistim senin sancin falan olur beta arttikça dikkat et doktorunu degistir en azindan tüpune zarar gelmesin rabbim yardimcin olsun
Amin inşallah canımÇok sağol canım daha alamadım gebeyim inşallah sağ salim alırım kucağıma :) inşallah seninde aynı şekilde
Atlayıp gidin 2,5 saat. İhmale gelecek bir konu değilYaa çok korkmaya başladım ama yaşadığım ilçede sadece devlet hastanesi var 2 buçuk saat mesafe diğer hastneler devlet hastanesindede bildiğim bı doktor bakıyorsa diğer doktora gidemiyorsun galiba onu hastasi muhabbeti var bence sormadim ama hic
Eşim yanımda değil maalesef o yüzden tekimAtlayıp gidin 2,5 saat. İhmale gelecek bir konu değil
Ya i bence git hatta yatış yapalimmi diyecekler kadin diğum acild eyatin çünkü tüplerinizin zarar gorme durumu var ve hala çok ilerlememişse binkalçadan iğne ile düşeriyola rkorkmayınYaa çok korkmaya başladım ama yaşadığım ilçede sadece devlet hastanesi var 2 buçuk saat mesafe diğer hastneler devlet hastanesindede bildiğim bı doktor bakıyorsa diğer doktora gidemiyorsun galiba onu hastasi muhabbeti var bence sormadim ama hic
Çarşamba günü tekrar gidecem inşallah kolaylıkla geçerYa i bence git hatta yatış yapalimmi diyecekler kadin diğum acild eyatin çünkü tüplerinizin zarar gorme durumu var ve hala çok ilerlememişse binkalçadan iğne ile düşeriyola rkorkmayın
İnşallah dua ediyorum size çok iyi anlıyorum korkunuzuÇarşamba günü tekrar gidecem inşallah kolaylıkla geçer
Ben doktora o zmn hamile değilim demi kesin dedim onu söyleyemiyorum dedi acaba tekrar mi gebelik oluştu bilemiyorum dedi değerin iki kat artmış çünkü dedi daha önce böyle durum yaşayan oldu mu sizce ne olabilir dış gebelik mi ondan çok korkuyorum kimyasal kötünun iyisi diye sevindim biraz ama artınca acaba dış gebelik mi diye korkuyorum şuan yardımcı olabilcek olan var mı rica etsem
Allah razı olsunİnşallah dua ediyorum size çok iyi anlıyorum korkunuzu
Amin inşallah teşekkür ederim sizede geçmiş olsunGeçmiş olsundış gebelikte bir düşüp yükselir kendim yaşadım şu an gebelik haftası küçük olduğu için görünmüyor nerde olduğu benim ki 6. Haftada tüpte görüntülendi hemen ameliyat işlemi yaptılar ama hiç kanamam olmamıştı Allahım sağlıcakla atlatmayı nasip eylesin inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?