Dış gebelik mi

Kuzum selam yazdıklarını baştan sona okudum ben yeni dış gebelik yaşadım hatta değerim hala tam düşmedi her hafta beta ya baktiriyorum düşüşü kontrol ediyoruz şimdi anlattıkların bir artıp bir yukselmesi dış gebeliğe çok benziyor ve dış gebelik geç kalınırsa çok riskli bu durum ciddi bir durum lütfen iyi bir doktora hemen git dış gebelikse beta daha yükselmeden iğneyle sonlandırma şansları oluyor ancak ilerlerse ameliyata gidiyor ve hayatı bir önem taşıyor.tup saç teli kadar ince birsey ve bebek Rahime değil de oraya tutunup büyürse o tüpü patlatıyor ve iç kanamaya sebep oluyor seni korkutmak için değil sadece eğer böyle bir durum varsa erken davranmanın nekadar önemli olacağını anlatmak için yazıyorum.lutfen iki günde bir beta ya baktır ve iyi bir doktora git gerekiyorsa doktorunu değiştir.benim dış gebeligime üç doktir birden bakıp karar verdiler .bizide bilgilendir elimden geldiğince sorun olursa yanıtlarım bu konuyu çok araştırdım ve baya hakimim
Bide sizinki bu şekilde ciddi düşüş ve yükseliş oldu mu birazdan tekrar beta verecem umarım kimyasaldir bı umut diyorum

Deger
Kuzum selam yazdıklarını baştan sona okudum ben yeni dış gebelik yaşadım hatta değerim hala tam düşmedi her hafta beta ya baktiriyorum düşüşü kontrol ediyoruz şimdi anlattıkların bir artıp bir yukselmesi dış gebeliğe çok benziyor ve dış gebelik geç kalınırsa çok riskli bu durum ciddi bir durum lütfen iyi bir doktora hemen git dış gebelikse beta daha yükselmeden iğneyle sonlandırma şansları oluyor ancak ilerlerse ameliyata gidiyor ve hayatı bir önem taşıyor.tup saç teli kadar ince birsey ve bebek Rahime değil de oraya tutunup büyürse o tüpü patlatıyor ve iç kanamaya sebep oluyor seni korkutmak için değil sadece eğer böyle bir durum varsa erken davranmanın nekadar önemli olacağını anlatmak için yazıyorum.lutfen iki günde bir beta ya baktır ve iyi bir doktora git gerekiyorsa doktorunu değiştir.benim dış gebeligime üç doktir birden bakıp karar verdiler .bizide bilgilendir elimden geldiğince sorun olursa yanıtlarım bu konuyu çok araştırdım ve baya h

Bugün beta verdim 637 sen 265 düşmüş bu kadar hızlı düşüs yasamismiydiniz
Kuzum selam yazdıklarını baştan sona okudum ben yeni dış gebelik yaşadım hatta değerim hala tam düşmedi her hafta beta ya baktiriyorum düşüşü kontrol ediyoruz şimdi anlattıkların bir artıp bir yukselmesi dış gebeliğe çok benziyor ve dış gebelik geç kalınırsa çok riskli bu durum ciddi bir durum lütfen iyi bir doktora hemen git dış gebelikse beta daha yükselmeden iğneyle sonlandırma şansları oluyor ancak ilerlerse ameliyata gidiyor ve hayatı bir önem taşıyor.tup saç teli kadar ince birsey ve bebek Rahime değil de oraya tutunup büyürse o tüpü patlatıyor ve iç kanamaya sebep oluyor seni korkutmak için değil sadece eğer böyle bir durum varsa erken davranmanın nekadar önemli olacağını anlatmak için yazıyorum.lutfen iki günde bir beta ya baktır ve iyi bir doktora git gerekiyorsa doktorunu değiştir.benim dış gebeligime üç doktir birden bakıp karar verdiler .bizide bilgilendir elimden geldiğince sorun olursa yanıtlarım bu konuyu çok araştırdım ve baya hakimim
Benimki önce normal yükselip hatta normalden bir tık daha fazla sonra artış sabitlendi sonra tekrar yükselişe geçti

Değerim bugün 255 doktor kürtajla içini temizlememiz lazım dedi yapmalı miyin
Canım dış gebelikse kürtaja gerek yok iğneyle sonlandırıyor kürtaj biraz gereksiz oluyor ancak durumunda dış gebelik olduğu kesinleşti mi istersen farklı bir doktorada git tabiki zamanda kaybetmeden lazim

Değerim bugün 255 doktor kürtajla içini temizlememiz lazım dedi yapmalı miyin
Bu arada dış gebelikse kurtajla sonlanmaz iğne şart ancak dış gebelik değil kimyasal ise zaten kendiliğinden atıyor vücut atmassa kürtaj yani Suna emin olmaniz lazım bu yaşadığın kimyasal mi dış gebelikmi sağlıksız rahim içi gebelik mi nedir bu başka bir doktorada git bence

Selam Merve hanım peki pihtili kanama oldu mu benim şuan o şekilde adet gibi ve pıhtıli kanım var bugün dün adet gunumdu normalde
Bu arada benim kahve rengi lekelenmem vardı sonra rengi kırmızıya dönmeye başladı ve zaten bu süreçten sonra belli oldu ve alttan ultrasonla tupumde görüldü dış gebelik olduğu

Canım dış gebelikse kürtaja gerek yok iğneyle sonlandırıyor kürtaj biraz gereksiz oluyor ancak durumunda dış gebelik olduğu kesinleşti mi istersen farklı bir doktorada git tabiki zamanda kaybetmeden lazim
Onuda kesinlestiremedi beta en fazla 635 çıktığı için 1000 olsaydı belki görünürdü dedi

Onuda kesinlestiremedi beta en fazla 635 çıktığı için 1000 olsaydı belki görünürdü ded

Onuda kesinlestiremedi beta en fazla 635 çıktığı için 1000 olsaydı belki görünürdü dedi
Tam olarak kendinde emin olamadigi için önce kürtaj yapacaktır sonra beta da düşüş varmı diye kontrol edecek en azından kürtajla rahim içi sağlıksız gebelik varsa onu ekarde etmiş olacak ancak beta düşmez ise dış gebelik ignesine geçecek tahminim bu yonde

Tam olarak kendinde emin olamadigi için önce kürtaj yapacaktır sonra beta da düşüş varmı diye kontrol edecek en azından kürtajla rahim içi sağlıksız gebelik varsa onu ekarde etmiş olacak ancak beta düşmez ise dış gebelik ignesine geçecek tahminim bu yonde
Evet aynen o şekilde olacak umarım dış gebelik değildir tek duam o şuan🤲

Back
X