- 23 Kasım 2014
- 85
- 11
- 13
- 37
- Konu Sahibi papatyafaliii
-
Ama adette olabilirsin? 3 gün önce olması normal. Ama yinede bir dr görün. En azından durumu anlat
Karin agrim yok hicdış gebelikte karın ağrısı olur.bhcg baktırsana
Çok çok istisnai bir durum. Zaten hesapladığında yumutlamandan çok önce ilişkiye girmişsin... piskolojiktir. İdrarda bak 2 kere adet olmuşsun idrarda çıkar canım hamileysen bile ki sanmıyorum, için rahatlasın diye yapabilirsinadet oldum zaten kan rengim filan normal adet oldugum halde hamilelik ve gebelik olmuyor degilmi
Formda adet olupta 3. Reglisinfe hamile oldugunu ogrenenler varmis okuyunca filan icimr kurt dustu bide kan sabah cok ilk oldugumda cok cok akinca simdi avuc ici kadar gelmeye baslayinca yani azalinca korkuyo insan. Ama lekelenme yokÇok çok istisnai bir durum. Zaten hesapladığında yumutlamandan çok önce ilişkiye girmişsin... piskolojiktir. İdrarda bak 2 kere adet olmuşsun idrarda çıkar canım hamileysen bile ki sanmıyorum, için rahatlasın diye yapabilirsin
Canim xaten iliski uzerine 2. Kez adet oldum bugun. Ama iste formda okudugum adet olupta hamile kalanlari gorunce aklim karisti bide karnjmda sislik var hep ama baska hicccc bibelirtim yokAklina öyle şeyler getirme ama nerden cikardin ki dis gebelik falan
Adet olmussundur havalar soguk üşutunce de agrin olmustur yada kanin sekli değişik olmuştur. Cok merak edersen bi hcg baktir.
Yok canim yok degil öyle birsey.dis gebelik zaten ilerledikçe aşırı agri ile kendini belli edermis.ve hcg takibi yapiliyor yani kendi kendine öyle teshis koyma.hep cok kurcaladigimiz için düşünüyoruz böyle.papatyafaliipost: 39059275 .!.:Canim xaten iliski uzerine 2. Kez adet oldum bugun. Ama iste formda okudugum adet olupta hamile kalanlari gorunce aklim karisti bide karnjmda sislik var hep ama baska hicccc bibelirtim yok
Dun adet oldugum an kan cok bosandi birden geldi sonra hep cok az cok az grlmeyr basladi oyle nokta kadar degil ama avuc icinin yarisi kadar filan grceden beridr hic gelmemis anlayamafim ne oldugunu yaYok canim yok degil öyle birsey.dis gebelik zaten ilerledikçe aşırı agri ile kendini belli edermis.ve hcg takibi yapiliyor yani kendi kendine öyle teshis koyma.hep cok kurcaladigimiz için düşünüyoruz böyle.
geçmiş olsun canım bende şuan dış gebelik yaşıyorum adet günüme 8 gün kala kanamalar başladı doktora gittiğimde bhcg degerleri düzensizdi 2 hafta önce parça düşürdüm 7 gün kanmadan sonra 7 gün kanama olmadı ama 2 gündür tekrar var kanamam doktor kendiliğinden yok olabilir bekleyelim dedi önceki doktor ise kürtaj demişti korkuda yapmamıştım başka doktora gittim rahim temizlenmiş bekle dedi degerlerin düşer dedi sen nasıl oldun canım bu süreci nasıl geçirdin yardımcı olursan sevinirimben dış gebelik geçirdim 8 de hem idrar hem kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. 16 sında kanamayla birlikte doktora gittiğimde doktor dış gebelik dedi.. hala daha kanamam devam ediyo. ama öle bi ağrı varki.. sanki pardon ishal oluyomuşun gibi karnın buruluyo.
hem dış gebelik tehlikelymiş.. benim kendiliğinden kanamam olduğu için şanslıyım.
geçmiş olsun canım bende şuan dış gebelik yaşıyorum adet günüme 8 gün kala kanamalar başladı doktora gittiğimde bhcg degerleri düzensizdi 2 hafta önce parça düşürdüm 7 gün kanmadan sonra 7 gün kanama olmadı ama 2 gündür tekrar var kanamam doktor kendiliğinden yok olabilir bekleyelim dedi önceki doktor ise kürtaj demişti korkuda yapmamıştım başka doktora gittim rahim temizlenmiş bekle dedi degerlerin düşer dedi sen nasıl oldun canım bu süreci nasıl geçirdin yardımcı olursan sevinirim
Benimde 23 gün sürdü kanamam 5 gün yoktu sonra yine başladı10 gündür devam ediyor şimdi nerdeyse yok gibi ama birde mantar oldum fitil kullandım degerim 20 düştü gecen hafta dk haftada bir yap dedi artik düşer dedi vücudun kendisi yok ediyor dedi senin gibi benimde igneye gerek yok dedi ama yavaş düşüyor işteBEN ZOR ATLATTIM .2 GÜNE BİR GİDİP KAN VERDİM İŞTEN İZİN ALMAK ZORDU. HAMD OLSUN DEĞERLERİM DÜŞTÜ AMA BU SÜREÇTE ÇOK KANAMAM OLDU. ÇOK HALSİZİM.
25 GÜN KANAMASI OLURMU İNSANIN.
BİDE TAŞINMA SÜRECİ GEÇEN HAFTA TEKRAR KANAMAM BAŞLADI.
AMA DOKTOR KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜĞÜNDEN ŞANSLISIN DEDİ.
KÖTÜNÜN İYİSİSİN DEDİ. HAMD OLSUN.
DOKTOR DÜŞÜRDÜN AMA KAN DEĞERİN DÜŞENE KADAR GELCEN DEDİ.
O SÜREÇTE AĞRI SANCI OLURSA GEL DEDİ.
Bİ HAFTA KANAMAM OLMUŞTU BİTMİŞTİ 4 GÜN SONRA İLİŞKİYE GİRMİŞTİK. O GECE KANAMAM BAŞLADI VE ATEŞLENDİM. EŞİM OKADAR KORKTUKİ KANAMAM OLMASINA GECE BAŞIMDA BEKLEDİ NÖBET TUTTU RESMEN.
BENDE KORKTUM ÖLCEM SANDIM.
SONRA 25 . GÜNE KADAR KANAMAM DEVAM ETTİ.
ŞİMDİ İYİYM. AMA İLKİ KARNIMDA ÖLDÜ İKİNCİSİ DIŞ GEBELİK DİYE ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİTTİK
DOKTOR DEDİKİ GENETİK TEST YAPICAZ.. 5 TANE TESTİM VAR . İLKİ BU PERŞEMBE SİMİR TESTİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?