Şuanda kaç haftalık gebe olmanız gerek ?Kızlar merhaba ben 2 senedir anne olmak istiyordum çok şükür rabbbim nasip etti normalde Ağustos’un 15 nde adet rahim eylül de olmam gerekiyordu ama olmadım ve evde test yaptım çıktı sonra ertesi günü doktora gittim kan verdim kanımda çıktı ama ultrasyonda kese gözükmedi kan değerim 2000 bin de çıktı alttan da gözükmedi bebek ve bana dış gebelik olma ihtimali olabilir dedi ben çok korkuyorum kasıklarım da her aya kalktığımda agrı oluşuyor kaşık agrılarım çok var bana biraz Ümit olun lütfen ilk gebeliğim ve psikolojim çok bozuldu dış gebelik olmasından çok korkuyorum
Doktor hiç kaç haftalık olduğumu bile söylemedi kese gözükmüyor diye ama suan benm tahminime göre 5 6 haftalık olmam lazım doktor adet tarihinden hesaplıyormuş galiba ama ben adetten çıktığım da mı hamile kaldım yada ayın sonun da mı onu bil bilmiyorum kafam çok karışıkŞuanda kaç haftalık gebe olmanız gerek ?
5 haftalıkta ultrasonda zaten gözükmez keseniz . 8. Haftaya kadar bekleyinDoktor hiç kaç haftalık olduğumu bile söylemedi kese gözükmüyor diye ama suan benm tahminime göre 5 6 haftalık olmam lazım doktor adet tarihinden hesaplıyormuş galiba ama ben adetten çıktığım da mı hamile kaldım yada ayın sonun da mı onu bil bilmiyorum kafam çok karışık
Yarın doktora gidicem normalde eylülün 22 in de gittim adetimden 7 gün geçmişti kese gözükmedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ben korkudan gitmedim yarın gidicem kafam dan çıkmıyor hiç5 haftalıkta ultrasonda zaten gözükmez keseniz . 8. Haftaya kadar bekleyin
5 haftalıkta ultrasonda zaten gözükmez keseniz . 8. Haftaya kadar bekleyinDoktor hiç kaç haftalık olduğumu bile söylemedi kese gözükmüyor diye ama suan benm tahminime göre 5 6 haftalık olmam lazım doktor adet tarihinden hesaplıyormuş galiba ama ben adetten çıktığım da mı hamile kaldım yada ayın sonun da mı onu bil bilmiyorum kafam çok karışık
Bence kafanıza takmamaya çalışın stres ilk aylarda özellikle hiç iyi değil akışına bırakın olmasada rabbimin vardır bir bildiği . Başka doktora gidin bidahaki kontrolünüzde kese gözükmese dahi doktorunuzun size kaç haftalık olduğunu söylemesi gerekti . Belkide geç döllenme olmuştur ondan gözükmüyordur .Yarın doktora gidicem normalde eylülün 22 in de gittim adetimden 7 gün geçmişti kese gözükmedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ben korkudan gitmedim yarın gidicem kafam dan çıkmıyor hiç
Sana tek tavsiyem bir pernatalog doktoruna görünmenKızlar merhaba ben 2 senedir anne olmak istiyordum çok şükür rabbbim nasip etti normalde Ağustos’un 15 nde adet rahim eylül de olmam gerekiyordu ama olmadım ve evde test yaptım çıktı sonra ertesi günü doktora gittim kan verdim kanımda çıktı ama ultrasyonda kese gözükmedi kan değerim 2000 bin de çıktı alttan da gözükmedi bebek ve bana dış gebelik olma ihtimali olabilir dedi ben çok korkuyorum kasıklarım da her aya kalktığımda agrı oluşuyor kaşık agrılarım çok var bana biraz Ümit olun lütfen ilk gebeliğim ve psikolojim çok bozuldu dış gebelik olmasından çok korkuyorum
Dün bir prof dinledim. Beta 1.500 lerde iken kese görülme ihtimali yüksek demişti. Bilmiyorum ama İnşaAllah bir sıkıntı çıkmaz5 haftalıkta ultrasonda zaten gözükmez keseniz . 8. Haftaya kadar bekleyin
Benim doktorum bana üç binlerde gözükür kese dedi cumartesi kontrole gittim 9 gün sonra gidecem tekrar biraz bekleyin stres yapmayın böyle kendinize aynı ağrılar bendede var bi geçip bi başlıyor iyi olanı düşünün sonuç ta vücudumuz değişiyor rahim de genişleme oluyor ağrılar o yüzden de olabilirKızlar merhaba ben 2 senedir anne olmak istiyordum çok şükür rabbbim nasip etti normalde Ağustos’un 15 nde adet rahim eylül de olmam gerekiyordu ama olmadım ve evde test yaptım çıktı sonra ertesi günü doktora gittim kan verdim kanımda çıktı ama ultrasyonda kese gözükmedi kan değerim 2000 bin de çıktı alttan da gözükmedi bebek ve bana dış gebelik olma ihtimali olabilir dedi ben çok korkuyorum kasıklarım da her aya kalktığımda agrı oluşuyor kaşık agrılarım çok var bana biraz Ümit olun lütfen ilk gebeliğim ve psikolojim çok bozuldu dış gebelik olmasından çok korkuyorum
Evet7 haftaya kadar gözükmeyebilir. Geç döllenme olmuş olabilir. Biraz daha beklemeni tavsiye ederim.
Son adet tarihi 15 ağustos mu tam anlayamadim
inşallah ha gittiğim doktor hiç öyle benimle konuşmadı ultrasyonda gözükmüyor alttan bakmam lazım dedi alttan bakmakta ilk aylarda iyi değilmiş normalde çoğu insan kızdı neden alttan baktı diye anlamadım bendeBenim doktorum bana üç binlerde gözükür kese dedi cumartesi kontrole gittim 9 gün sonra gidecem tekrar biraz bekleyin stres yapmayın böyle kendinize aynı ağrılar bendede var bi geçip bi başlıyor iyi olanı düşünün sonuç ta vücudumuz değişiyor rahim de genişleme oluyor ağrılar o yüzden de olabilir
Dış gebelik belirtileri nasıl pekiBende 5 ay önce yaşadım ameliyat la temizlediler 6 hafta da görülmedi kan testimdekk düzensiz artışla farkettik kanamam vardı zaten azar azar çoğalıp icde tüplerim sisince yumurtanın yerini saptayabildiler kese görünür mü diye 5 haftalıkken 6 haftaya ertelemisti ama sonuç malumdu kendini üzme ama hazırlıklı ol her şeye bu süreç böyle inişli çıkışlı umut verici çok güzel şeyler var tabi ama sonuç iyide olsa kötü de olsa umut etmek senin içinde kendini uzup strese girme
Eğer son adet tarihi 15 ağustossa normal bir gebelikte gözükmesi gerekirdi tabi. 1.5 aylık olmuş nerdeyseEvet
inşallah ha gittiğim doktor hiç öyle benimle konuşmadı ultrasyonda gözükmüyor alttan bakmam lazım dedi alttan bakmakta ilk aylarda iyi değilmiş normalde çoğu insan kızdı neden alttan baktı diye anlamadım bende
Geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım beklemedeyim ama senin beta değerin 2000 se iyi mis belki geç yumurtlama olabilir hesap lama yanlış olur o zaman tekrar beta verip değer yükselişini görmek gerekirKızlar merhaba ben 2 senedir anne olmak istiyordum çok şükür rabbbim nasip etti normalde Ağustos’un 15 nde adet rahim eylül de olmam gerekiyordu ama olmadım ve evde test yaptım çıktı sonra ertesi günü doktora gittim kan verdim kanımda çıktı ama ultrasyonda kese gözükmedi kan değerim 2000 bin de çıktı alttan da gözükmedi bebek ve bana dış gebelik olma ihtimali olabilir dedi ben çok korkuyorum kasıklarım da her aya kalktığımda agrı oluşuyor kaşık agrılarım çok var bana biraz Ümit olun lütfen ilk gebeliğim ve psikolojim çok bozuldu dış gebelik olmasından çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?