Dış gebelik olabilir mi

Asker Yareni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
19
3
1
27
Merhaba arkadaşlar reglimin gecikmesinin 2. Gunu kan tahlili verdim 32.6 çıktı doktor dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir o korkma olmayadabilir pazartesi tekrar kan ver dedi bekliyorum pazartesi yi hiç bi şekilde kanama falan yok adet olacakmışım gibi hafif agrilar var ara ara gelip gidiyo bu kadar düşük çıkan varmi acaba yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim

Merhaba arkadaşlar reglimin gecikmesinin 2. Gunu kan tahlili verdim 32.6 çıktı doktor dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir o korkma olmayadabilir pazartesi tekrar kan ver dedi bekliyorum pazartesi yi hiç bi şekilde kanama falan yok adet olacakmışım gibi hafif agrilar var ara ara gelip gidiyo bu kadar düşük çıkan varmi acaba yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim
ne alaka niye böyle bir şey söylemiş mi ilk etapta herkesin düşük çıkıyor değeri benimxe 67ydi 2 gün sonra 200lere çıktı yani içini ferah tut iki gün sonra tekrarla artışa bakalım

ne alaka niye böyle bir şey söylemiş mi ilk etapta herkesin düşük çıkıyor değeri benimxe 67ydi 2 gün sonra 200lere çıktı yani içini ferah tut iki gün sonra tekrarla artışa bakalım
Valla bilmiyorum çok mutlu gittim mutsuz ciktim hastaneden gun boyu aklımda ama içimde de kötü bir his yok ben sağlıklı bir gebelik olduğuna inanıyorum insallah dua edin kızlar

Doktorlar görene kadar hep böyle diyorlar sanırım bana da demişti bende iki güne bir kan vermekten artık kollarım morarmıştı valla hiç stres yapmayın Allah'ın izniyle artar

Ne alaka çok saçmalamış bence degerin normal benim adetime 2 gün vardi14.50 cıktı 2 günde 2 katı olması lazım zaten seninde normal çıkmış hiç takma bile.kafana kuzum insallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini ben hiç şüpheli bulmadım çünkü ilk başta tedirgin ediyorlar heveslenmesin diye ama ben kendimden biliyorum aynısıydı ve şuan çok şükür bin şükür 13. Haftamıza giricez darısı başına inşallah 🥰🥰

Ne alaka çok saçmalamış bence degerin normal benim adetime 2 gün vardi14.50 cıktı 2 günde 2 katı olması lazım zaten seninde normal çıkmış hiç takma bile.kafana kuzum insallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini ben hiç şüpheli bulmadım çünkü ilk başta tedirgin ediyorlar heveslenmesin diye ama ben kendimden biliyorum aynısıydı ve şuan çok şükür bin şükür 13. Haftamıza giricez

Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin iyiki varsınız benim motivasyonumu yukseltiyosunuz destek oluyorsunuz tanımadan seviyorum sizleri 🤗

Valla bilmiyorum çok mutlu gittim mutsuz ciktim hastaneden gun boyu aklımda ama içimde de kötü bir his yok ben sağlıklı bir gebelik olduğuna inanıyorum insallah dua edin kızlar

içini ferah tut hiiçç düşünme test
sonucu bekle sadece

Back
X