- 9 Temmuz 2022
- 73
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi Piraye2612
-
merhaba ,Az çok başlıktanda belli oluyor. Dış gebelik olduğunu kesinleştirdi doktor. Cuma günü 477 olmuştu beta bugun 388 olmuş. Kimyasaldır diye sevindim ama öyle olsaydı kanama başlar ve değerin dahada düşmesi lazım dedi. Yani bi şekilde ikna etti bizi ve methotrexate oldum.. İğnenin acısını hala hissediyorum.. Bundan sonraki süreç için tavsiyesi olan varmı? Beta sıfırlanana kadar takip edilecek. Doktor folik asit ve değerlerine baktıktan sonra gebelik çalışması yaparız dedi dinlen korun vs demedi.. Bu süreç bu beta değeri ile çokmu zor geçer. Suan iğneden sonra 4 saat oldu. İnanılmaz uyuşuk bedenim. Hissetmiyorum elimi kolumu boşlukta gibiyim. Kanama başlayınca bu kanama regl yerine geçecek mi? Ve dış gebelik olup bu iğneden sonra ne kadar sürede hamile kaldınız? Tecrübeleriniz benim için çok önemli..
Çok geçmiş olsun hepimize. Allah bizlerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım benim süreci yeni atlattığım için yazıyorum sana değerin düşük bir değer korkma sakın iğne benimde hemen kanamam ağrım olmadı 4 . Güm test istedi doktorum yükselmişti değerim bu normalmiş olursada sakın korkma 7 . Günü %15 lik düşüş vardı tedaviye yanıt vermişti ki benim değeriö 5800 dü iç kanam geçirmedim iğneden 1. Haftansonra regl gibi az kanamam oldu dahada düştü değerim sonra korkutmak asla istemem ama benim değerim yüksek diye ağrılarım oldu hattan kanamam yoktu diye değer düşmüyor diye çok korkmuştum ama kanama olmadanda düştüğünü gördüm seni ve hissetiklerimi çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama geçiyor banada doktum 3 ay korunma verdi son haftaarım bekliyorum rahim filmim var allah işallah kucağmızı sevindirir sakın korkma hepsi geçicek
Merhaba biraz geç oldu ama yinede haber vermek istedim. Dün kan verdim şükürki beta 19 çıkmış.. Yarın veya perşembe bidaha kan vericem umarım sıfırı görürüm.. Bir kaç hafta önce her gece dua ediyordum nolur değer yükselsin diye. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Hayat çok garip..bugün ki sonucun işallah düşük çıkar dualarımdasın haberdar edersin ben tek doz oldum
Aynen bende. O yolardan gectim aynı duygular. Ve benim tek embriyo du tüp bebekti 5 yıl sonra mucize dedim ama maalesef olmadı Ramazan arafesinde iğne oldum 1 ay süren kanamam devam ediyor doktor normal dedi az az geliyor HCG de dün verdim 2 . 5 düşmüş daha verme dedi toparlamaya çalışıyorumMerhaba biraz geç oldu ama yinede haber vermek istedim. Dün kan verdim şükürki beta 19 çıkmış.. Yarın veya perşembe bidaha kan vericem umarım sıfırı görürüm.. Bir kaç hafta önce her gece dua ediyordum nolur değer yükselsin diye. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Hayat çok garip..
Okadar iyi anlıyorum kiiiiMerhaba biraz geç oldu ama yinede haber vermek istedim. Dün kan verdim şükürki beta 19 çıkmış.. Yarın veya perşembe bidaha kan vericem umarım sıfırı görürüm.. Bir kaç hafta önce her gece dua ediyordum nolur değer yükselsin diye. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Hayat çok garip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?