Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta düzendi artıyordu rahimde kalınlaşma olmadığı için dün dış gebelik teşhisiyle beta 416 da mtx tek do iğnemi oldum zaten 15 gündür kanamam var sizce beta ne zaman düşer lütfen yardım
Beta düzendi artıyordu rahimde kalınlaşma olmadığı için dün dış gebelik teşhisiyle beta 416 da mtx tek do iğnemi oldum zaten 15 gündür kanamam var sizce beta ne zaman düşer lütfen yardım
Canım maalesef ben 3. Mtx oldum değer ikisine rağmen arttı değerim ve artık değerim 3. Mtx de 950 den 1150 ye çıkmış 4. Gün yine de 7. Günü bekleyelim aç gel olmadı laporoskopi yapalım dedi doktorum çünkü artık iğnelerde fazla geliyor bana 3. Dozum artık bu
Canım maalesef ben 3. Mtx oldum değer ikisine rağmen arttı değerim ve artık değerim 3. Mtx de 950 den 1150 ye çıkmış 4. Gün yine de 7. Günü bekleyelim aç gel olmadı laporoskopi yapalım dedi doktorum çünkü artık iğnelerde fazla geliyor bana 3. Dozum artık bu
Bende yeni dış gebelik geçiyorum değerim 8 binlerdeydi iğne oldum 4. Günü betam 9binlere çıktı 7. Günü yani bugün 6binlere düştü haftaya cuma tekrar bakilcak inşallah daha da düşmüş olur