Huzurlu gurbet neler yaptığını anlatırmısın, hayırlı olsun bu arada,
Evet canım 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Civanpercemi Aslan pencesi kullandım bi ara polen bal yedim ....cok bol spor gerek birde civan percemini ictim Kuveyt'e suyuna oturdum kaynatip otu tüpünün ustune koydum bunlardan oncede maydanoz sut viks acı badem yagi buharına oturmustum o gece yakı yapistirmistim göbeğimin altına bi gece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın, ameliyattan sonra kaç ay korundun, benim de 2 ay bitti sağ tüpümü kaybetmiştim
Peki korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın, ameliyattan sonra kaç ay korundun, benim de 2 ay bitti sağ tüpümü kaybetmiştim
Teşekkür ederim canım inşallah sen de sağ sağlim kucağına alırsın, ben de şuan süt ve sarımsak buharı deniyorum, maydonozu yapacağim inşallah bulunduğum ülkede bulamıyorum Türkiye'ye gidince inşallah, ben de diğer tüpüm ne halde bilmiyorum ama önlem amaçlı yapıyorum inşallahAyrıca cok gecmis olsun allh şifa versin hayırlı evlatlar versin insallh
tatlım anca fırsat bulabiliyorum cuma günü doktora kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi fakat risk her zaman var dedi geciktiğin an kan ver dedi bir de 3 ay dinlenme öneriyoruz dedi rahimin kendini toparlaması ve ilacın etkileri geçmesi için dedi 21 mayısta tekrar kontrole çağırdı sonrasında tekrar düşünebilirsin dedi. dün tekrar beta hcg istedi bu arada 0,02 çıktı görünce sonucu yine de bi içim acıdıama ben ağustos sonrasına bırakmayı düşünüyorum. Bir de rahim filmine gerek olmadığını söyledi. ben uzun zaman giremedim baya yeni kişiler gelmiş herkese çok geçmiş olsun
Kızlar doktora gittim bugün kontrol amaçlı,sağda çok fazla yumurta oluşmuş fakat solda yok , benimde sağda tüp yok, her acaba ben sağdan mi yumurtluyorumbir de doktor kadınların sağ yunurtalığının Herzaman soldan daha iyi çalıştığını söyledi , ve bana her ay yumurta takıbı yaptir eğer soldan yumurtlama zayıf olursa haplarla güçlendiririz diyor, normal yoldan hamile kalabilirsin biraz sabır dedi
İnşallah canım bu ay soldan yumurtlasaydım keşke :)Allh yardımcın olsun canım sabret ve dua et allh istedikten sonra verir vermiycekse iki tüpü olanlarinda olmuyo hem kadinlar bazen sagdan bazen soldan yumurtluyomus bozma moralini bnmde sag tup yok hayırlısı olsun hakkimizda
İnşallah canım bu ay soldan yumurtlasaydım keşke :)
Yok eskisi gıbı değilim en azından yumurtalar guzel olmadı tüp bebek,önce ben hsmile kalamıyorum diye üzülürdüm kalsbılmrk beni çok rahatlattı,Sabret bu isler cok sabır istiyo birde eğer cok dusunursen soldanda yumurtlasan yine olmaz
Senin kaç haftalıkmış bu aradaSabret bu isler cok sabır istiyo birde eğer cok dusunursen soldanda yumurtlasan yine olmaz
Incir kürü ile ya da iğnelerle her ay her iki taraftanda yumurta olma şansı varmış, forumlardan araştırdığıma göre:)
Senin kaç haftalıkmış bu arada
Ben daha doktora gitmedim test yaptım silik cikti eğer bu 3-4 gun adet olmazsam o zmn gidicem benim doktor adeti bes gun geçtikten sonra hamile kabul ediyo
Evde yapılan testlerde silik de olsa çıkıyorsa inşallah hamilesindir bence , bence evde silik bile çıkmamıştı, dış gebelık yaşayan birisi olarak bebeği kucağıma almadan sanırım o sevinci yaşayamam, inşallah seninde hayırlı bir hamilelik bilir canım
Allh razı olsun B'nde bi kere geçirdim ya hem korkuyorum hemde bu sefer iyi olucak diyorum bi yandan adet olursam diye korkutorum bu sabah kalktigimde ilk defa midem bulandi blki dedim yerlesmistir iyice dua et bna sende bol bol dua et ve civan percemi ic her gun normal cay gibi adet haline getir.simdi sendeki problem ne tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?