Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Sagol canim amin insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz. Ne yaptin tamamen dis gebelik riski kalktimi

kızlar bana bir yardımcı olun dış gebelik mi geçiriyorum sizce
degerlerim
02.02.2015=52
03.02.2015=64
05.02.2015=113
06.02.2015=66
08.02.2015=41 burada kırmızı kanama başladı bundan önce k.rengi lekelenme vardı
10.02.2015=43
13.02.2015=56
15.02.2015=55
sizce dış gebeliğe benzior mu bu şütfen yardım edin

kızlar girip bakıyorum heycanla arkadaşlardan cevaplayan olmuş mu dıye kımse yazmamış lütfen bilgisi olanlar bılgilendrsin dış gebelık olbılır mı bu degerler

Canim uzulmeni istemem ama dis gebelik. K.lekelenmen de var sanirim. Benm de ilk gebeligim ds gebelkdi ve once leke sonra degerlerde ilk dusus sonra yukselis. Tam 2 ay da kanamam durmadi. Hemen doktora gtm senin dr hala anlamiyo mu ya.

canım senın degerler de böyle düşükmüydü beta hcg 50de olsa tüpün patlama ıhtımalı varmı degerim en fazla 113ü gördü sonra 41e düştü kanama başladı2 gün arayla baktırdıgımda 43 56 55 çıktı sırayla dün intibariyle kırmızı kanama bıttı k.rengi lekelenme devam ediyo

Canim uzulmeni istemem ama dis gebelik. K.lekelenmen de var sanirim. Benm de ilk gebeligim ds gebelkdi ve once leke sonra degerlerde ilk dusus sonra yukselis. Tam 2 ay da kanamam durmadi. Hemen doktora gtm senin dr hala anlamiyo mu ya.
bu arada hiç kasık agrım yok batma sızlama hiç bişey yinede korkuyorum

Be
benim de en fazla 200 oldu. Sonra dususe gecti kendiliginden sonlandi 40 la tup patlamaz canm ama degerlerini surekli takip et. Cnku dis gebelikte degerler bi anda yukselebiliyo.benim sonlanmasi 2 ayi buldu. Kanaman kesilip tekrar baslicaktr muhtemelen. Allah sifani verir insallah canim

canım üzülmeni istemem ama hiç normal gözükmüyor. benim konuma bak istersen seninkinden çok daha normaldi ama maalesef dış gebelik çıktı. bu dış gebelikte en korkunç olan şey kanama oluyor ve sen düştü sanıyorsun. sonra bhcg tekarar artıyor. Allah korusun ilerlediğinde tüpün zarar görüyor. benim başıma gelen buydu ve tesadüf öğrendim bhcg artmış olduğunu. Zaten dr. söylemiştir canım önlem alır inşallah hemen. En kısa zamanda atlatırsın inşallah

canım senın konunu görmedim şimdi bakıcam deger 55 olsa bıle tüp patlayabılır mı dıyosun (( doktor kımyasala benzıyor ama uzun bir süre geçmiş düşmemiş dedi yarın yıne gidicem beta hcg düşmediyse kürtaj yapalım dedi yıne düşmezse iğne vurunursun dedi ooff inşallah düşmüş olur yarın aksını dşünmek bile istemıyorum

evet canım kanamam 8 gün sürdü kesildi k.rengi lekelenme var adetın son günü gelir ya o şekilde

Yok canım korkma tüpün patlamaz şuan çok küçük daha. Ama Artış bende yüksekti baştan 800 e kadar çıktı. Takip et ilerlemesin. Şuan korkma ama mesela ben hastaneye yattığımda bi arkadaş vardı Değeri daha 300 dü ama sürekli Ağrı ve kanama oluyordu. Bende hiç olmadı ne aprı ne kanama. Çok sinsi ilerleyebiliyor. Birde kimyasal gebelik gibi gözüküyor başta Banada aynısını dediler. Ama artmış meğersem değer hiç anlamadım. Çok uzun bir süreçti malesef. Inşallah kimyasaldır ama değilsede Allah tez zamanda şifa versin canım.

Birde sağlıksız rahim içi de olabilir canım kendini korkutma illede dış gebelik diye. Benimki rahmin köşesindeydi mesela korunal dış gebelik yani. Kürtaj la alındı. Benzer birşey olabilir. Ama sonuç olarak yine dış gebelikti malesef

ben daha önce kımyasal yaşadım onla aynısını yaşadım şimdide ama onda kanamadan sonra 1 kez artmıştı degerım sonra düşt bunda kanamadan sonra degerim düşmedi. dış gebelikte deger çok yükseliyor dıyorlar ama değil demekki
ne kadar acı başta gebeliğin oluşmasını çok istıyordum şimdide bu durumdan kurtulmayı çok istıyorum

Ayy sorma canım ya benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu üzüldüm çok ama inan 2. Beni mahvetti. Okadar Ümit ve korku yaşadımki. Normal gebeliğede benziyordu bekleyelim dediler Dr. Lar baştan güzel di artışı sonradan düşmeye başladı Artış günde 30 artıyordu ve sonlandı çok şükür. Zor bir süreç inşallah değildir dış gebelik.

canım sende ankaradasın sanırım gidip memnun kaldıgın doktor var mı? üniveristede bir prof. gitmek istıyorum özeldekı prof. tahlıllerı çok pahalı oluyor

canım sende ankaradasın sanırım gidip memnun kaldıgın doktor var mı? üniveristede bir prof. gitmek istıyorum özeldekı prof. tahlıllerı çok pahalı oluyor
Çok Dr.a gittim canım özel ve devlet. Ama çok memnun kalmadım malesef. 2. Den sonra Prof. Serdar beye gidiyorum hacettepeye. Biraz daha iyi geldi bana. normal prof kaprisi var tabi :) şimdi hsg için özel Eryaman hastanesine randevu aldım. Önce Dr. Una gidicem oranın bakalım nasıl olacak sonra iyiyse Dr devam ederim değilse yine Serdar beye gitmeyi düşünüyorum. Birde perinatolog var Prof aydan biri 350 tl çok Pahalı durumun varsa gidebilirsin canım , ben şahsen 1 kez verdim o parayı ama işe yaramadı malesef. Birdaha gitmem. eğer gebe kalırsam Serdar beyle 2-3 ay devam edicem pıhtılaşma var çünkü. Sonra özel bi hastane düşünüyorum doğum için canım Hayırlısı artık. Bence deneyebilirsin Serdar beyi birde Selçuk bey diyorlar yine hacettepede. Şuan sana teşis koyarlar onlar canım büyük ihtimal Yarınki değerine göre yatış verirler. Hem üniversite hastanesi takibin Güvenli olur

serdar beyin muayne ücreti ne kadar? batıkentede medical park hastanesi açıldı ama tetkıkler çok pahalı tutuyor ben sadece dr ücret ödemek istıyorum tahlıllere masraf yapmak ıstemıyorum o yuzden devlet hastanesınde ıyı bır prof. gidicem yarın yıne her zamankı yerde beta hcg testını yaptırayım çıkan sonuca göre bır yol izliycem

122 tl canım tel ile randevu olmuyor malesef gitmen gerek. Aslında o ücretle özel hastaneye gidilir ama işte hem tahliller Pahalı hem de onlar uzman Dr. Özel Prof lar 350-400 arası Çalışıyor benim gücüm yetmez şahsen ona.

serdar beyın muayne ücreti 122 tl ise iyiymiş oraya gıdıne aynı güne randovu alabiliyor muyum serdar beyın soyadı nedir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…