Canim bana bissuru doktor artik %50 azaldi dansin tek tüp yok bir de PKK lusun daha da altına düşer hemen asilamaya falan basla zaman kaybetme dedi.ama şuanda gittiğim doktor tüpün parmak gibibdegisik hareketlerinin olduğunu ve sağdan gelen yumurta yi soldaki tupun de yakalayabilecegini söyledi.içime su serpti .yani tüp olmayan taraftan yumurtladiginda sansin sifir degil[/QUOTE][QUOTEceanshine_, post: 39570027, member: 327385"]bir şey soracağım.acaba tek tüp diğer yumurtayı yakalıyabiliyor mu?sanki öyle bir şey okumuştum.bilgisi olan var mı
Ozellikle adet öncesi değilmi[/QUOTE]isicixx, post: 39642050, member: 662124"]Aynen sorun bendede var benim sol tüp alındı iki yıl oldu hep kasigimin sol tarafı agrir
Bir şey sorular hayatım ben iki defa geçirdim birinde tüp alındı ikincisi iğneyle düşürüldü ama bana hiç yumurta takibi çatlatma iğnesi filan vermeden devam et diyor doktor denemeye ya normalmi bu söylediği yoksa degistiriyimmi doktoru[/QUOTE]E="pisicixx, post: 39642246, member: 662124"]Canim bana bissuru doktor artik %50 azaldi dansin tek tüp yok bir de PKK lusun daha da altına düşer hemen askalmistim.alan basla zaman kaybetme dedi.ama şuanda gittiğim doktor tüpün parmak gibibdegisik hareketlerinin olduğunu ve sağdan gelen yumurta yi soldaki tupun de yakalayabilecegini söyledi.içime su serpti .yani tüp olmayan taraftan yumurtladiginda sansin sifir degil
Bende pko sebebi ile yumurtlama güçlüğü var bu sebeple yoksa tek tüpü olanlar normal yolla hamile kalabiliyor.ben dis gebelik oldugumda da ilaçla hamile kalmistim.rahim filmi çektirdin mi[/QUOTE]Bir şey sorular hayatım ben iki defa geçirdim birinde tüp alındı ikincisi iğneyle düşürüldü ama bana hiç yumurta takibi çatlatma iğnesi filan vermeden devam et diyor doktor denemeye ya normalmi bu söylediği yoksa degistiriyimmi doktoru
ayyy ne güzel canım ya birde hemen gebe kalmışsın, nasip kısmet işte, darısı başıma, ben de yapayım ozaman soğan kürü :)Amin canim benim. Rabbim en kisa zamanda sana da verr insallah. Bak sogan kurune basla cok faydasi oluyo. Benm ds geblkten snra hcg degrm sfrlandi ve hemn hamile kalmsm 1 ay ble gecmden. Sogan kuru yaptim onun faydasinin oldgna inanyrm. Insallah senin de melegin hemencik gelir sana :)
Ilac dediğin nedir acaba canım ne kullandin[/QUOTE]Bende pko sebebi ile yumurtlama güçlüğü var bu sebeple yoksa tek tüpü olanlar normal yolla hamile kalabiliyor.ben dis gebelik oldugumda da ilaçla hamile kalmistim.rahim filmi çektirdin mi
Çok teşekkür ederim. Dün gittim. Dr.da hemen hemen aynı şeyleri dedi.. Bebek asprini içmemi söyledi. Böylece dış gebelik ise, daha erken belirti verecek. Değilse de bebeğin rahme inişini kolaylaştıracakmışCanim ben de zamanında çok atastirmistim sonradan değer artabiliyor ama senin baya düşük gidiyor .dikkat et kendine.benimde gecen sene boyle olmuştu.inşallah dis gebelik değildir ama tek doktorla kalma.ben profesore gidiyirdum dengesiz artiyordu değerim bana tradonda bir nokta gösterdi bak bebegin bu diye.ama ben inanamadim birturlu hem değerde gariplik vardi hem de agrilar.sonra az kalesi bana düşük yaptin diye kürtaj yapip gönderecekti.başkadoktora gittim ddeğerleri gorsugu gibi dis gebelik dedi ve sağ tupumde bebek 3 cm sen fazla olmuştu kalbi atiyordu.o kadar farkedemedi yani.biraz bekle kesin sonuç belli olmazsa başka doktorlara da git.zaten.bu değerlerde gorunmesi imkansiz 1500 geçince görünuyor
ben 2 kez kimyasal gebelk geçirdim degerin kimyasal gebelige çok benzıyor( bence kımyasal gebelık geçiriyosun ama beta hcg hormonuna yınede baktırmayı aksatma her ihtimale karşı) adetin başladı mı lekelenmen var mıMerhaba,
Benimde bir sorum var.
Son Adet tarihim, 01 şubat 2015
Kasıklarımdaki ağrı ve iki yana çekilip genişliyormuşum hissi ve göğüs hassasiyeti ile dr.a gittim. 26 şubat prş. günü.
10 yıldır hipotiroidi hastasıyım.
Ultrasonla inceleme yapıldı. Dr. iki noktayı + ile işaretledi. Ancak, bize birşey göremedim kan ve idrar testi yapalım dedi. Kan testinde bcg değerim 30.68 çıktı. "Akşam saati idi ve tam çıkıyordu kapının ağzında bize gebelik var İki gün sonra testleri yenileyim " dedi.
Cmt günü verdiğimiz kanda beta hcg değeri 63,92 çıktı. "Bir gebelikte olabilir olmayadabilir. Belki dış gebelik olabilir yada kimyasal gebelik olabilir" gibi bir açıklama yaptı. ve tekrar çağırdı. bugün yine kan verdim ve beta hcg değerim 72.. Bugün başka bir dr. gideceğiz tabi ama ben artık üzüntüden bitiyorum.
Bugün adet olmam gerekiyordu. Ancak adet belirtilerim yok. Ama dr. un dedğine göre bebeğimiz kimyasal olabilir. Değer bana yakın olan var mı? ve bebeğini kucağına alan..((
Çok teşekkür ederim. Dün gittim. Dr.da hemen hemen aynı şeyleri dedi.. Bebek asprini içmemi söyledi. Böylece dış gebelik ise, daha erken belirti verecek. Değilse de bebeğin rahme inişini kolaylaştıracakmış
Bu arada benim bugün iğnenin 18. Günü adet yok agrilar devam ara ara .sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti.ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
canım çatlatma iğnesini niye yaptırıyorsun? düzenli adet oluyorsan gerek yok diye biliyorum.. bu ara ikinci çizgi erken gebelik testinde silik çıktı gittim kan verdim negatif. ben de çok heveslenmiştim ama önemli olan adet gecikmesinden sonraki testmiş.. sakın acele etme benim gibi. sabırla adetin gecikmesini bekle.. ağrıların iğnenin yumurtalıklarını uyarması nedeniyle de olabilir sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?