Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

valla ne yapayım die bnde düsünüyorum güzel gecsinde bakalım süprizler hazırlamayı düsünüyorum sirrt kosulları el verdigince haha

valla bnde ole diyom en güzel sevgililler gün hediyesi olur demi pazar sabah yapcam zaten yarın alyımda testi

kızlar henüz yöneticelerle konuşmadım önce bi isim belirleyelim bende yöneticilere o ismi sölerim o yüzden herkesten bi fikir bekliyorum ne olsun topiğin adı.inşallah teklifimizi kabul ederlerse tabi.bu arada ben sevgililer gününün bize göre olduğunu düşünmüyorum bize özel zaten evlilik yıldönümümüz var bu bence sadece evlenmemiş ama aralarında bi sevgi paylaşımında bulunan çiftlerin paylaşması gereken özel bi gün diye düşünüyorum.ama yinede eşim benim aynı zamanda sevgilim diye düşünüyosanız bunada saygı duyarım

bu arada tuğbacım eğer hamileysen bu gerçekten eşine süpriz olur umarımda ölesindir bir an önce müjdeli haberi verde bize hep birlikte sevinelim inşallah ayrıca eminecim değerinin düşmesine çok sevindim hayatım umarım allah bidaha yaşatmaz böle sıkıntılar tez zamanda sanada sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip eder

Fatma Allah razı olsun senden:))))
sevgililer gunü mmmmmmmmmm....
Hergün bize öyle ama yine de bugünler de bambaşka...
İsletmeler bile ozel:)))
ben bu konuda şanslıyım, 14 sevgililer 16subat dogum gunüm:)))
gerçi bu iki gunu tek hediye ile bağlardim ben ama şükür ki esın
çok duygusal.... Gerçi evlendikten sonra bu ilk olacak, bakalım gecen
7 yil gibi mı olacak yoksa ''evlendik nasilsa'' gibi mı:))))

günaydın kızlar.
semracım şimdi gördüm iştemisin diye sorduğun saatlerde işteydim ve şuanda yine işteyim ((
dün akşam eşyaları kolilerken eşimle öğrenciyken çektirdiğimiz fotoğraflarımızı,mektupları bulduk.ne güzel yaa o günleri tekrar yaşamış gibi olduk.her şeyin tadı başka tabi.evlilik ayrı flört ayrı güzel.bizde 10 yılı devirdik nice 10 yıllara inşallah.seven insana hergün sevgililer günü.ama şöyle özel bişeyler yapmakta ayrı bir tat katıyor.

Ayse Sagol:))
evet Fatma bu günler güzel oluyor. Biz esimle günlere takılmayız
ama yılların alışkanlığı ilk görüştüğümüz gün ilk tanıştığımız gün
nisanlandigimiz günleri kutlarız:))) evliliğimizin henüz yılı donmedi:)))
onu kutlar miyız bilmiyorum. galiba kutlama bahanesi arıyoruz:)

insan ne garip oluyo demi resimleri mektupları sonradan tekrar görünce degişmiyo erkegin sevgisi ilgisi dahada artıyo bnce evlennce biz bi kere daha asık olduk evlendikten sonra

diyosun bakalım cnm bu arada misafirim vardı yeni gitti hemen test yaptım malesef tek cizgi zaten tüp olmayan taraftan olupta olması cok zordu biraz progesteron yüksek die umutlanır gibi olmustum da ne yapalım insallh cok gecikmezde adet gelir bari

kızalr size bişey diycem bilginiz varmı bilmiyorum sağda yumutlarsan eerkke oluyormuş soldan yumurtlarsan kızın oluyormuş siz böyle bşey duydunuzmu

EĞR ÖYLE BıŞEY VARSA BENıM ARTIK HEP KIZM OLUR SENıNDE OĞLUN OLUR MA BNED EıNNAMIYORUM BENıM BABANNEMıM 8 KIZI VE 1 OĞLU VARlalalhın ıŞı

günaydın kzılar hastasonu herkes çok meşguldü heralde pek bişey yazmamışsınız.
nasıl geçti sevgililer güznünz.benimki güzeldi.
tuğba demek negatif ha.ben çok inanmıştım hamile olduğuna progesterondan dolayı.neyse ama yumrtlamanın çok kaliteli ve güzel olduğunu gösteriyorsa oda güzel bişey.inşallah bidahaki aylara.
ee tek tek saymayayım herkes nasıl bugün.

Günaydın Fatma günaydın kızlar...
Tuğba idrar testi için erkendir belki?!! Yine de herseyin hayırlısı
progesteron 80ken hamileliğin negatif olması ilginç.
Ayse ben de biliyorum onu ama ben sol erkek sag kız diye biliyorum.
Hatta benimkiler hep erkekmis diye de düşünmüştüm. Ama tamamen
uydurma, zaten mantıksız olduğu asikar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…