bnde senin gibi dogum kont hapı kullandım 3 cm di ikinci seferki kistim 5 di hiç bişi kulanmadım kendi kendine gtti bir ayda bnm de ilk laporoskopi yapıldı olamdı ame oldum tek tüpüm alındı sidi bnde senin gibiyim her türlü muayene beni kasıyo senin ilk gebeliginmiydi bu peki kac yıllık evlisin
semra bugün doktora gittiğinde ne taraftan yumurtladığınıda öğrenirsin.bir ayda normalde 1 tane yumruta oluşuyor diye biliyorum.ama tetikleyici ilaçlarla yumurta sayısı artıyor tabi.birde isterse 10 tane yumurta olsun hepsi dolu olmuyomuş kıızlar.tüp bebekten biliyorum o kadar ilaçtan sonra mesela 20 yumurtası oluşanlar var ama kimisi boş olabilyormuş.ya zaten her ay 1 tane olması daha iyi bence çünkü biliyosunuz doğduğumuzda sınırlı sayıda yumurtayla doğuyoruz ve her ay biri gidiyor.yani adet olmaya başladıktan sonra her ay birer birer azalıyor.bir ayda 3-5 yumurtlasak 35 yaşında menapoza gireriz valla.
slm kızlar nasılsınız bakalım tugbacım üzülme hayatım herşerde bi hayır vardır allah elbette sizede evlatlar nasip edecektik umarım fazla bekletmeden uğraştırmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder semracım sende hiç yaşını falan kafana takma hayatım senin yaşında olupta daha evlenmeyen o kadar kadın varki üstelik 50 yaşında bile kadınlar hamile kalabiliyolar baksana kibariyeye kadın annem yaşında ama hamile belki doğurmuştur bile yani canını hiç sıkma bakarsın bu ay hiç uğraşmadan hamile kalırsın allah hakkınızda hayırlısını versin.bende 10 gündür ağar bi grip geçiriyodum bi senedir ilk defa grip oldum hamile olduğum için ilaç kullanmak istemedim ama bir hafta snr mecbeuren doktor antibiyotik verdi hiç bi yan etkisi yok dedi ilacı içtiğm 2 saat snr zehirlendim o gece sabaha kadar kustum bi yandan ateş ağrı falan oldu derken hastaneleik oldum serum falan verdilerde kendime geldim ama ondan snr yine antibiyotik verdi düşük doz dokunmaz dedi 3 gündür onu kullanıyorum bugun biraz kendime geldim bu sefer benim oğlan hastalandı sabahtan beride onun için uğraşıyorum hastanelerde.valla allah kimseyi hastaneye düşürmesin.bi girdimi çıkamıyosun bidaha
adet oldummmmmmmm neyse buda bişi demi :) ama keske yarın olsaydım haftasonuna denk getirmek iştüyodum doktora haftaiçi zor oluyo
canm tabi ne kadar cabuk adet olursam o kadar cabuk umutlar baslar bn hep ole diyom hamile degilsem bari hemen adet olayım da gecikmesn ne yapalım kısmet hayatta hersey güzel olmuyo demkki bnde ne yapayım esimden ayrı kalmak yada siirrte kalmayı secmek zoundayım
mrb kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir ... şehir dışındaydım anneme gittim foruma çok bakamadım bugün bi fırsatını bulup yazıyorum size...sevgililer günü yeni süprizler getirdi bana geçen yılda olduğu gibi moralim sıfır maalesef.. pazar günü sol kasık ve sol bel ağrısıyla kadın doğuma gittim afedersiniz ama normal olmayan bir akıntımda vardı sarımtrak gibi.. ultrasona girdim ve sağ tarafta ( dış gebelik geçirdiğim ve tüpümün olmadığı tarafta) kist var dedi ve peşinede bu çukulata kisti olabilir dedi ağla ağla bi hal oldum çok üzüldüm... hemen yanımda bir çift vardı onlar hamilelik haberine sevindi biz de eşimle tedirgindik nedense.. e tabi bu tablo karşısında epey ağladım .. sol kasık ağrım hala devam ediyor ..kanda bthcg ye baktırdım doktorun çıkmaz daha erken demesine rağmen tabi bişi çıkmadı ... önümüzdeki ctesi muhtemel adet günüm ... nedense belki de diyorum vardır bişi... bu arada kist için belki adetle atarsın dedi adetten sonra tekrar ultrason da bakalım dedi.. diyorum ki acaba sağda yumurta vardı da bu ay o muydu gördüğü çatlayamadı falan ne biliim kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum umarım çukulota kisti değildir çok korkuyorum gerçekten ... en büyük tesellimde sol tarafta herhangi bir anormalliğin olmaması ... biliyorum belki bu kadar üzülmem anlamsız ama alamıyorum kendimi düşünmekten ihtimallerden ... neyse kızlar sevgiyle kalın öpüyorum sizleri umarım sizler güzel haber verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?