Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

vala aynı seyi bnde düsndüm cnm bu klomnler yüzünden milet erken menepoza girecek bu gidisle

ben 2 yıllık evliyim.ama düşünmedik.yaşım geçmeden yapaılım dedik.2 ay gebe kalamadım.dr.gittim hertürlü tahlilimi yatırdım.dr.um gel sana klomen de verelim işimizi kolaylaştırsın dedi.yumurtlama problemim olmaksızın yada kontrolü yapılmaksızın daya dı klomeni.bende sevindirk oldum tabi.sonrası dış gebelik.ilaçla düşürmeye çalışıldı 1-1.5 ay içkanamam fazlalaştı.beta 1800 gb ameliyala sonlandırıldı.

ay deme bana öyle.zaten bi yumurtlamadır kaçgündür kafamı kurcalıyo.bide azalıyomuş.Allahım delirmemek elde değil.düne kadar ben hiçbirşey bilmiyomuşum.

slm kızlar nasılsınız bakalım tugbacım üzülme hayatım herşerde bi hayır vardır allah elbette sizede evlatlar nasip edecektik umarım fazla bekletmeden uğraştırmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder semracım sende hiç yaşını falan kafana takma hayatım senin yaşında olupta daha evlenmeyen o kadar kadın varki üstelik 50 yaşında bile kadınlar hamile kalabiliyolar baksana kibariyeye kadın annem yaşında ama hamile belki doğurmuştur bile yani canını hiç sıkma bakarsın bu ay hiç uğraşmadan hamile kalırsın allah hakkınızda hayırlısını versin.bende 10 gündür ağar bi grip geçiriyodum bi senedir ilk defa grip oldum hamile olduğum için ilaç kullanmak istemedim ama bir hafta snr mecbeuren doktor antibiyotik verdi hiç bi yan etkisi yok dedi ilacı içtiğm 2 saat snr zehirlendim o gece sabaha kadar kustum bi yandan ateş ağrı falan oldu derken hastaneleik oldum serum falan verdilerde kendime geldim ama ondan snr yine antibiyotik verdi düşük doz dokunmaz dedi 3 gündür onu kullanıyorum bugun biraz kendime geldim bu sefer benim oğlan hastalandı sabahtan beride onun için uğraşıyorum hastanelerde.valla allah kimseyi hastaneye düşürmesin.bi girdimi çıkamıyosun bidaha

canım çok çok geçmiş olsun sanada çocuğıunada.Allah hastanelere düşürmesin, yokluğunuda eksik etmesin.bu arada kibariye malesef çocuğunu düşürüdü :1no2:

adet oldummmmmmmm neyse buda bişi demi :) ama keske yarın olsaydım haftasonuna denk getirmek iştüyodum doktora haftaiçi zor oluyo

tuğba ben çıkıyorum.dr.gideceğim .ağlamak istiyorumm ya.aşıya giden çocuklar gibiyim.

aaaaa çok şaşırdım valla kibariye düşürdümü çocuğunu bende doğurmuştum diyodum hiç duymadım valla haberlerde falan ya da denk gelmedim.neyse onada geçmiş olsun ozaman.allah bidaha yaşatmasın böle bişey hiç kimseye tabi :))

iyi tuğb aen azından adet oldun canım bundda vardır i hayır artık öyle diyecez olmuyor olmuyor diyemicez taktir LAALHIN neistese o olur yeterki istesin ve bizide versin işlllahhh

canm tabi ne kadar cabuk adet olursam o kadar cabuk umutlar baslar bn hep ole diyom hamile degilsem bari hemen adet olayım da gecikmesn ne yapalım kısmet hayatta hersey güzel olmuyo demkki bnde ne yapayım esimden ayrı kalmak yada siirrte kalmayı secmek zoundayım

ay kızlar doktorrumonline sitesine uyeyim soru soruyosun cevaplıyolr ve gecmiş sorulara bakarken bakın ne buldım
Adet tarihim 1 mayıstı 2 mayısta evde yapılan testten yaptım silik çizgi çıktı pazar günü tekrar yaptım daha koyuydu dün ilçeye kan tahlili yaptırmaya gittim ancak bizim ilçede kan tahlili yapılmadığı için idrar yaptırdım ondada daha erken diye zayıf çıktı bu sabah yine test yaptım hala silik nedeni nedir, hamile olma ihtimalim var değil mi, dış gebelik olabilir mi, nasıl anlaşılır? Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler 05.05.2009
yuh dedim kendime daha hamilemiyim die bilmeden nasılda aklıma gelmiş dıs gebelik valla bnm aklıma gelen basıma geliyo kist var diyom kist cıkıyo bu ne som agızlımıyım ne :) yoksa aptalmıyım maloluyo

mrb kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir ... şehir dışındaydım anneme gittim foruma çok bakamadım bugün bi fırsatını bulup yazıyorum size...sevgililer günü yeni süprizler getirdi bana geçen yılda olduğu gibi moralim sıfır maalesef.. pazar günü sol kasık ve sol bel ağrısıyla kadın doğuma gittim afedersiniz ama normal olmayan bir akıntımda vardı sarımtrak gibi.. ultrasona girdim ve sağ tarafta ( dış gebelik geçirdiğim ve tüpümün olmadığı tarafta) kist var dedi ve peşinede bu çukulata kisti olabilir dedi ağla ağla bi hal oldum çok üzüldüm... hemen yanımda bir çift vardı onlar hamilelik haberine sevindi biz de eşimle tedirgindik nedense.. e tabi bu tablo karşısında epey ağladım .. sol kasık ağrım hala devam ediyor ..kanda bthcg ye baktırdım doktorun çıkmaz daha erken demesine rağmen tabi bişi çıkmadı ... önümüzdeki ctesi muhtemel adet günüm ... nedense belki de diyorum vardır bişi... bu arada kist için belki adetle atarsın dedi adetten sonra tekrar ultrason da bakalım dedi.. diyorum ki acaba sağda yumurta vardı da bu ay o muydu gördüğü çatlayamadı falan ne biliim kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum umarım çukulota kisti değildir çok korkuyorum gerçekten ... en büyük tesellimde sol tarafta herhangi bir anormalliğin olmaması ... biliyorum belki bu kadar üzülmem anlamsız ama alamıyorum kendimi düşünmekten ihtimallerden ... neyse kızlar sevgiyle kalın öpüyorum sizleri umarım sizler güzel haber verirsiniz

Son düzenleme:
Hipatia dur sıkıntı etme hemen. Böyle durumlar da kötü. Erken öğrenip
birseyler için şüphelenmek bir de beklemek yok mü?!...
İnsaellah sikinti yoktur. Hipatia böyle aile tabloları üzüyor bizi biliyorum
düşündüklerini ama ağlatmasın artık seni.
Tuğba birseyler yazmışsın üst üste kizlar gebelik muhabbetinden farkedememis.
Tek sıkıntın gebelik değil sanırım??? Bı atama sıkıntın mı var? Esinle
ayrı kalm ihtimali kadar?! Eğer öyleyse çok üzülürüm???
Ben de betanin sifirlandifini öğrendiğim gün (Cuma) regl oldum. Çok iyi
oldu beklemeden hemen ilk regl yasamış oldum.

günaydın kızlar.
ayşecim geçmiş olsun sanada oğlunada.semracım inşallah dokto güzel şeyler söylemiştir sana biraz moral olmuştur.yaş meselesini kafana takma.tüp bebkle ilgili sitelere bakaerken gördüm mesela kadın daha 23-24 yaşında ama yumurta rezervi azalmış düşün o yaşta doktor erkn menapoz demiş.yani kadının yaşıçok önemli ama yaşının genç olmasıda çok sağlıklı yumurtladığını hemen hamile kalacağını göstermiyor.bak sen normal yolla hemde korunmayı bıraktıktan kısa süre sonra hamile kalmışsın.ama daha 25 in altında olan kadınlar var tüp bebeğe mecbur olan yumurtlama sorunu yüzünden.o yüzden yaş meseelsini hiç kafana takma.hakkında hayırlısı olsun canım

tuğba adet olmuşsun dediğin gibi hamilelik yoksa hemen adet gelsinki birde onu beklemenin sıkıntısını yaşamayalım.o yüzden buda iyi bişey.emine sende adet olmuşsun sevindim senin adına düzene girmesi daha kolay oluyor böyle.
hipatia hmen telaş yapma.şükürki tüpün olmayan taraftaymış henüz kist bile olduğu belli olmayan şey.belkide yumrtan çatlamadı orda kaldı ve adetle atacaksın.bu daha büyük bir ihtimal gibi geliyor bana.üzme kendini.tüpünün olduğu tarafta olsaydı engeldi belki senin için bi süreliğine ama diğer taraftayken bi engel teşkil edeceğini sanmıyorum.

günaydın.tuğba.neden siirt yada eşin anlamadım.?

slm arkadaşım üzülme.benimde sağ tüpümden ameliyat oldum.1 sonra ki adet sonrası konrole gittiğimde3-4 cm kist oluşmuştu.yasmin ne başladım.1 ay sonra yani dün gittim.hiçbirşeycik kalmımıştı.rahat ol.kistlerin hiççççççççç önemi yok.bende sıkça olur ve gider.kaç dr.göründüm önemsiz dedi.4-5 cm üstüne tedavi.istersen kalsın dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…