Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

çok geçmiş olsun dış gebelikten sonra normalmı gebe kladın yoksa tedaviylemi canım benimde 1 yıl oldu açık ameliyat oldum sağ tüpüm alındı ve gebe klamadım rahim flim çektirdim doktor sorun yok dedi senin başka çocuğun varmı yoksa ilkmi

Çok çok gecmis olsun pamuksel.
Yasadigin yaşayacağın bu kadar olsun.
Olması dusunulemez birsey yasamissin yakın tarihte.
Çok şükür ki tek tüpün olan sag tüpün etkilenmemiş.
Benim gibi sen de soldan cekenlerdensin.
Hakkında-hakkımızda hayırlısı...

ıyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar çocuğum yok, hamile kalıyorum ama gerisi gelmiyor işte Allahın takdiri 1 hamileliğim klomen ve çatlatma iğnesi kullanarak oluştu. Düşüklerin nedenini araştırmak için ayrıca genetik test de yaptırdım sanırım hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne de kullanmak zorundaymışım.

cnm bişi istemiyom son doktr umutlarımı iyce kırmıstı meger oda fos cıktı nedir bn bu salak doktrları mıknatıs gibi cekiyommmu nedr

cok gecmiş olsun cnm bu dıs gebeligi yasayıpta sonra hayatı normale doneni gormedm daha ah ahhhhhhhhhhhhh cocuk sahibi olan arkadasımız bile erken dogum yaptı hala sıkıntılarını yasıyor

Semra nerdesin kızım sen?!
Tatile iki hafta vardı hemen mı gittin?

Pamuksel benim tüpüm alınınca (gecen hafta) bir ohhhh çektim.
ınsaellah artık (en azından) üst üste olumsuz gebelik yasamayacağım.

baksana zaten bn yumurta takibi için gittim bakmadı bile konusup konusup yolladı e bn rahm flimi cektirdim temiz dedim kadın bana yapısıklık olabilr diyo oda cıkıyormus rahm fliminde

slm kızlar ben geldim.pazartesi itibari ile iş başı yaptım.fakat yazma fırsatım olmadı.sizler nasılsınız neler yapıs-yosunuz.ben malesef adet oldum.onuda belirteyim.yazdıklarınızda henüz okuyamadım.bir değişiklik var mı? hepetia ne yaptı.kısaca bana özetlerseniz sevinirim.okumaya malesef fırsatım yok.bu arada aramıza yeni katılan isimler görüyorum.kendinize çok iyi bakın.by
..okuma fırsatım olmadı.

tuğba en kesin tanı laparoskopi ile konulabiliyor.ama tabiki rahim filmininde yanılma yada olanı göstermeme payı %2-3 tür.çok düşük bir ihitmal.kesine yakın bir tanı konulabiliyor rahiö filmiylede.ama o yazdığın şeyler arasında oluşan gebeliğin devam edip etmeyeceğinde anlaşılır diyorya rahim filmiyle, bana abartılı geldi.sadece genel anlamda fikir veriyor bu işlem.özellikle tüplerin durumuyla ilgili.rahmin şekliyle ilgili birde perde falan varsa oda tesbit edilebiliyormuş.birde zaten rahim filminde sıvının geçiş hızınada bakıyorlar.yani oması gerekenden hızlı geçiyorsa buda tüplerde genişleme,fonksyon bozukluuna işaret olabiliyor.ama senin filmin temiz çıktı.senin sorunun psikolojik bence.sabretmek lazım ama işte kolay değilki işin en zor kısmı o sabretmek

semra hosgeldın.. hıpatıadan bugun haberımız olsu. maalesef olmamıs.
Aaaa ayse, kac kez dıs yasadım, kok sokturduk burda:))) sol gıttı.
Fatma, sımdı benım doktorum laparoskopı yaptım, rahım fılmıne gerek yok der dı mı....
yok yaaa bana hsg nasıp degıl, anlasıldı:))))
ben amelıyattan cıktıgımdan Aslı hanım basımda durmus "emıne sol tupu aldık" ıste
donmustu vs.. acıklarken. "sag tertemız, ben gebelık beklıyorum dıyor" demıstı.
"cok umıtlıyım sag taraftan" falan demıstı. tabı ben "cocuk dusunmuyorum epey"
deyınce kadının yuzu dustu. (sasırdı tabı)

helva yaptım. tatıl oncesı herseyı bıtırmeye calısıyorum.
hatta tarhanaya (buzlukta bır avuc vardı) kuru fasulye ekledım.. zıyan olmasın:)))
helva yaparken "yaww, nıye cocukların ardından helva yapmadım" dedım...guldum...
bu tarz seylere gulmenın akli durumla alakası ne kadardır acaba:)))

dıs gebelik sonrası sendromu diyoruz buna kısacak afayı yıyoruz delikafadulden

ben de 2 doz iğne oldum. bugün değerim 4453 yani 1 günde 1100 falan düştü, bugün bakılmayacaktı aslında ama kendimi kötü hissediyodum dr baktı ultrasonla biraz mayi gördü, ama kan değerlerim normal ,gerçi düne göre biraz düşük gibi geldi bana ama dr normal dedi

günaydın kızlar.
semra hoşgeldin.her gelenden yeni bir haber bekliyoruz ama sen giderken ne ise şimdide aynı değişen bişey yok(hamilelik anlamında)
bende yarın adet olmayı bekliyorum sürpriz yapıp bugün gelmezse yada geç kalmazsa.yarın adet olursam sanıyorum doktor cuma günü görüşelim der.ya çok garip hissediyorum.eğer sonuç olumlu olursa allahın izniyle 1 ay sonra hamile olacağım ama olumsuz olursa anıların arasına birde negatif bir tüp bebek denemesi eklemiş olacağım.allah yardımcımız olsun.kızlar ne olur bol bol dua edin.

Dualarımız seninle Fatma. Hiç öyle "anılarımın arasına
olumsuz deneme ekleyeceğim" falan deme. Düşünme!
İnsaellah çok güzel olacak..
Hiç sıkıntı yapma. Yeni bir yöntem deneyeceksin
vücudun bunu es gecmeyecktir.
Ya ben birsey soracağım;
biz bu kadar ugrasiyoruz didiniyoruz.
Allah'ın izni ile hepimizin cocukları olacak.
İlerde onların hallerini hareketlerini de konuşuyor olacağız.
(fıtratımızda var anne olacağız!!!!)
eeeee bu kadar emek vereceğiz ama hiç mı bebekleri
görmeyeceğiz?!! Valla emegimin karşılığını isterim:))

slm kızlar.valla topik te anlaşılan iç açıcı birşey yok.hepetia çok üzüldüm.bu umutlanmalar insanı daha yıpratıyo.aslında benim dr.um aşılamaya bizim durumlar için uygun görmüyorum demişti.ihtimal düşük ne harcandı bilmiyorum ama biraz daha sıkıp kendinizi tüp deneyin dedi adam.hem yıpranmayın hemde olsun bitsin.şöyle düşünüyorumda adam haklı. benim umutlarım hayallerim ne ile ölçüle bilir.her ay yıkım ya.haklı deyilmiyim kızlar.neyse hepetia artık geçen güne yanmıyor ve de önümüze bakıp davem diyoruz.eminecim senin değer şimdi kaç vede kese tüp temi? görün dümü?fatmacım hadi bakalım sen belki bir umut... kırıarsın şeytanın bacağını.tuğbacım dediğim gibi artık kısmet tüp se tüp olsun varsın bitsin şu muhabbet.bu arada demet sende hoş geldin.değerlerin güzel düşmüş bence.benim bu kadar değerim 20 günde anca düştügayet iyi görünüyor.tekrar geçmiş olsun artık.
neyse kızlar işlerim çok yoğun yazamassam kusura bakmayın.3-5 güne kadar toparlarım artık. bu arada bende gelecek ay tüp deneyeceğim sanırım öncesi hsg falan çekileceğim tabi 1 aya kalmaz.fiyat araştırması yaptınız mı nedir ne değil dir kızlar.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…