Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

hoş geldin canım hayırlııs olsun belki daha zamanı gelmemiştir sen rahim flimi çektirmişmiydin canım dış gebelikten sonra

slm arkadaşlar benim beta 5600 lere düştü 4 günde 800 falan düştü, bugün işe başladım ama kendimi acayip yorgun hissettim çok halsiz hissediyorum kendimi, bi de ara sıra gaz sancısı çekiyorum, iğneden mi acaba diyorum. bu arada hemogram değerlerim de normal çıkıyor şükürler olsun

merhaba canım evet canım nisanda çektirdim çok şükür sol tüpüm sağlıklı sağ zaten yok :) sen nasılsın oğlun nasıl canım

bende geçen ay rahim flimi çektim ve benimde sağ yok malesef sol temiz çıktı yurtlasmda iiymiş tedavi için erken dedi bekle olacak dedide ben innamıyorum oğlumda iyi teyzesi

dmet merhaba canım hadi gözün aydın iyice düşüyor değerin umarım hızla düşmeye devam eder.. canım ben iğneden 2 doz vurulmuştum ve o süreçte benimde çok gaz sancım oluyordu normal yani.. fakat doktorum ozamanlar bana demiştiki yediklerine dikkate et yani gaz yapacak şeyler yememeye çalış ... aklında bulunsun canım.. kan dğerlerinde iyi yani hadi bakalım inş sende bir an önce kurtulursun canım..

bende geçen ay rahim flimi çektim ve benimde sağ yok malesef sol temiz çıktı yurtlasmda iiymiş tedavi için erken dedi bekle olacak dedide ben innamıyorum oğlumda iyi teyzesi

çok iyi canm .. aynıyız yani :) soldaş :) ... doktorlar genelde öyle diyor bir önceki doktorum bekle dedi zaman dedi ama ben sabırsız davrandım ve beklemedim.. tedaviye başladım hoş marttan beri sadece 1 ay arayla devam ediyorum ama bişi elde edemedim daha .. hayırlısı olsun bizim için..

kızlar bnm dısımda baska kimler apandist ameliyatı gecrdi bide patlamısmıydı sizinde

Tuğba ben 93'te apandist ameliyati oldum, patlamadı ama
ramak kalmıştı.
ayse(Ferhat), sen açık ameliyat mı oldun?!! Niye ki?!
Hipatia ahhh hipatia, niye bizi merakta bıraktın.?!!
Hayırlısı olsun insaellah bir dahaki sefere..

Demet düşüyor degerlerin, masaellah.
Gaz sancısı bu dış gebeliğin en berbat şeyi.
Hele ki laparoskopi sonrası ighhhhhh zaten tek
sıkıntısı o oluyor. Dış gebeyken normal gaz sancısı
yasıyorsun oldukça yogun, laparoskopi sonrası
ameliyatta içeri verilen gazın sancısını....
Allah'a şükür bunu da attım arkama bakalım önümde
daha neler var...

Ayse neden arızali oluyoruz ki, anlamadım?!
Tüpü alınanların dış gebelik yasama ihtimalleri
hiç dış gebelik yasamayanlarla aynı oluyor.
(tabi dış gebeliğin sebebi hala onlarla birlikte degilse)
benim sol tüpüm hala bende olsaydı, her ay yine hamileydim
ve yine dış gebeydim:)))

günaydın kızlar.
hipatiacım seni çok merak ettik.hayırlısı olsun canım.hep zamanı gelmemiş diyoruz gelmemiş evet ama umuyorumki gelmesi çok yakındır.bende inşallah bu hafta başllıyorum bakalım beni neler bekliyor.demek iğnelerini kendin yapmaya başladın.doktor banada kendin yaparsın demişti ama bende hiç cesaret yok o konuda.biliyorum çok minicik,incecik bişey ama kendime bişey batırma düşüncesi yokmu işte o ürkütüyor.bunada alışıcaz napalım nelere alışmadıkki.
demet değerlerin düşüyor gözün aydın.az kaldı seninde inşallah ağrısız sızısız atlatırsın.
emine bir dış gebeliği daha geride bıraktın :)) inşallah bu yaşadığın son olumsuz gebelik olur canım.
ayşe sen hernekadar ümitlerini yitirmiş gibi konuşsanda ben öyle olduğuna inanmıyorum.eminim yine yumurtlama günleri geldiğinde ümitlerin yeniden yeşerecektir.

valla apandist patladıgı için sorun bnle gibime geliyor artık kızlar sizede hiç daha once apandist ve dıs gebelk ame old için yapısıklıktan olmaz diyen oldumu bnde o kadar doktra gittim bı bu en son gittigim dedi

zaten yapışıklık olduğu zaman dış gebelik oluyoemuş benimde oğlumda sezeryan olmuşum yada sonrasında 2 aylık bi kürtajım vardı belkide ondandır

kızlar illaki operasyonlardan kaynaklanan nedenler aramayın dış gebelik için. ben ne operasyon geçirdim ne bir belirti yaşadım.ama doktor banada enfeksiyon geçirsmişsin diyo.ahhh ahhh küçükken adet oldunmu tmm çocuğun olacak sanırdım.sadece adet olmayanların çocuğunun olmama ihtimali var diye bilirdim.meğer ne teferruatlı işmiş.

:) bayagı teferruatlı bu arada bnm son doktrda fos cıktı bakın rahim flimi normal cıktıysa
[/COLRahimin içini döşeyen ve gebeliğin yerleştiği endometrium tabakasının her ay normal şekilde geliştiğini ve bir gebeliği taşıyabilecek özelliklere sahip olup olmadığı,.
Olası bir gebeliğin sorunsuz bir şekilde miada kadar devam edip edemeyeceği,
Açık olan tüplerin hamile kalma potansiyelini etkileyecek şekilde çevre organlar ile yapışık olup olmadığı,
Yumurtalıkların durumu OR]

Slm arkadaşlar bende iki defa dış gebelik geçirenlerdenim. ılk dış gebeliğim 2007 tarihinde laperoskopi oldu ve sol tüpüm alındı. Ondan sonra 2 sene hiç gebelik yaşamadım 2009 senesinde 2 tane kimyasal gebelik 1 tane de 8. haftasında kalbi atmadığı için küretaj oldum. Küretajımdan 5 ay sonra da tekrar yani 19 gün önce ikinci dış gebeliğimi geçirdim bu sefer iç kanama nedeniyle kan pıhtıları bağırsaklarımın arasından temizleyemedikleri için önce laperoskopi ardından da açık ameliyata geçilmiş. ılginç olan da sağ tüpüm hala sağlıklı çünkü sağdan çıkan yumurta olmayan sol tüpümün yerine yapışmış dr. %99 sağ tüpünün gitmesi gerekirken bu şekilde olmuş dedi tekrar doğal yolla hamile kalma ihtimalim var ama risk almamanı öneririm dedi. ınsanın öyle gücüne gidiyor ki karnında her taraf kesik dikiş izi dolu sezeryan şeklinde kocaman izim var ama elime geçen bişey yok. Çok şükür sağlığım yerinde ama birkaç saat daha geç kalsam şoka girebilirmişim. Allah büyük benimde atlatacağım sınavlarım varmış demek. Allah herkesin gönlündekini vermesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…