• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayşecim senmi benmi.meraktan öleceğim.eşim alacak sonucu brazdan.çıkmış ama telefonda bilgi vermiyorlar snir oldum.dananın kuyruu kopacak.ya umudum devam edecek yada bu macerada burda bitecek.ne olur dua edin kızlar

maalesef arkadaşlar kocaman bir negatif aldım.olmamış.herşeyde bir hayır vardır ama bunu kabullenmek çok zor.demekki zamanı gelmemiş ama o zaman hiç gelmeyecek gibi geliyo artık.olmayınca olmuyor işte.hazır embriyolar rahme yerleştiriliyor ama kısmette yoksa oda tutunamıyor.iki tane dondurulmuş embriyomuz var.kendimi toparlayınca doktorunda uygun gördüğü bir zamanda onları transfer ettirmeyi düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun.şuan çok üzgünüm.eşimle dışarı çıkacağız şimdi.kimseyi görmek konuşmak istemiyorum.ama bir yandanda güçlü olmak zorundayım.zor olacak.ama hayat devam ediyor.

maalesef arkadaşlar kocaman bir negatif aldım.olmamış.herşeyde bir hayır vardır ama bunu kabullenmek çok zor.demekki zamanı gelmemiş ama o zaman hiç gelmeyecek gibi geliyo artık.olmayınca olmuyor işte.hazır embriyolar rahme yerleştiriliyor ama kısmette yoksa oda tutunamıyor.iki tane dondurulmuş embriyomuz var.kendimi toparlayınca doktorunda uygun gördüğü bir zamanda onları transfer ettirmeyi düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun.şuan çok üzgünüm.eşimle dışarı çıkacağız şimdi.kimseyi görmek konuşmak istemiyorum.ama bir yandanda güçlü olmak zorundayım.zor olacak.ama hayat devam ediyor.

Canımmmm benımmm inan kendım yasamıs gıbı uzuldum. Ama senınde dedegın gıbı herseyde bır hayır vardır daha bak 2 tane dondurulmus emryon varmıs. Sakın umudunu kaybetme hepimiz senın yanındayız ve hep dua ediyoruz.

valla ne diyeyeim fatmacım bu gün itibariyle 2 tüp bebek denemesini negatif sonuçlandı duydum.çok çok üzüldüm.kısmet mi diyelim hayır mı? diyecek inan birşey bulamıyorum.çok üzüldüm canım benim.

fatmacım off çok züldüm ya döllenmiş olarak veriliyor ama tutunamıyorla rzor hakımızda hayırlısı neyse o olsun işalhh tez zamnda anne olacaksın

Fatma:(( çok üzüldüm inan ne diyeceğim bilemiyorum.
En iyisini esinle birbirinize söylersiniz. Herseyde bir hayır vardır.
Biliyorsun! Rabbim sıkıntını mucize ile süslesin, insaellah.
Birsey daha: erken olmuş olabilir mı?! Ya ben cok umutluyum da
pozitifi göreceğine o kadar inanıyorum ki, bugün meraklanmadim bile.
Doktorumla görüşürsün muhakkak, bize haber ver ok???
Ayse ( ferhatt) ben son uç gebeliğimde de ilk testlerimi hep negatif gördüm
rgl olmam gereken gün geçince hemen kan testi yapıyordum
ve biliyorsun ki, dış gebelik durumunda olası regl gunü sonuc hep "0"
oluyor. Benimkiler de hep olumsuz oldugundan. İlk testim hep 0.5
ya da 6.7 gibi negatif ya da düşük degerler oluyordu. Sen bana hiç bakma
insaellah senin ilk degerin yuksek çıkar. Diğer durumda "geç döllenme"
diye kendini oyalamanın anlamı yok. Maalesef.
Ben en çok "geç döllenme" olabilir?!! Hayalinin kırıklığına uğradım.
Aman bir daha tövbe kandirmayacagim kendimi.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.gerçekten kabullenmek çok zor.allaha sığınmasak insan kafayı yer neden neden diye.ama neden diye sorgulamaya hakkımız yok.allah korusun dış gebelikte olabilirdi(bugün sağ tarafımda ufak iğnelenmeler oldu ödüm patladı valla) allah beterinden korusun.maalesef tüp bebekte herşey dört dörtlük olsada ancak yarı yarıya şans verebiliyor doktorlar.sonuçta transfer yapıldıktan sonra ne doktorların nede bizim elimizden birşey geliyor.allah ol diyecekki ona can verecekki olacak.bizim hayır gibi gördüğümüz işlerdede belki göremediğimiz şerler vardır.elbette maddende bir bedel ödediğin için hayal kırıklığı daha büyük oluyor.ama herzaman dediğimiz gibi hayırlısı böyleymiş demekki.şükürler olsun eşim en büyük desteğim.en büyük ödülüm benim hayatta.sizlerde büyük destekçimsiniz.hepinizden allah razı olsun.yarın işe başlıyorum.kimseyi görmeye pek tahammülüm yok ama napalım mecburuz.ayrıca bizi bekleyen bir bebek ziyareti var :(( tedavden sonraya ertelemiştik.yine bir bebek ziyaretine daha hamile olmadan gideceğim.emine seninde dediğin gibi bir hamile kalıp kucağıma alayım ben o velede gösterceğim bu kadar uğraştırmak ne demekmiş.

Yaaa ben diyorum su cocuklar elimize bir geçsin çekecekleri var.
Belki bu yüzden gelmiyorlardir.
Fatma güçlüsün çok şükür. Kolay kabullenilir şey değil ama
debelenmek de söylenmek de insanı yıpratmak dısında bir ise yaramıyor.
Bu isin üstesinden nasıl geliriz bilemiyorum. Stres diyoruz, ben hiç stres
yapmıyorum ki sıkıntısını yasayayım. E baktiriyoruz "temiz" deniyor
yine yok! Bu isin formülü de yok yani. O hep dediğimiz "zaman" meselesi.
Bizim de apartmanda bir bayan dogum yapacaktı. Bir kaç ay önce 2 ayim
var demişti. Şimdi onun ziyaretine mı gitmem gerekiyor. Ben kimseyle
görüşmedim ( henüz) komşulardan falan. Yalnız o bayan sürekli beni davet
eder ya da size geleceğiz der. (ben misafirliğe gitmeyi pek sevmem ama
bir o kadar da, tanıdık-tanımadık hiç farketmez, misafir ağırlamayı çok severim)
bizim bu yolculuk çok sürdü kızlar. Şimdi kayserideyiz. Bir gece konaklayalım
dedik. Ne büyük sehirmis burası kendimi istanbulda sandim. Ya Konya falan
adindan çok soz ettiriyor ama bu kadar cıvıl cıvıl değil. Bence Kayseri'nin
hakkı yeniyor. Yalnız çok meşhur dediler "ananın yeri" diye bir manticiya gittik.
Ben mantisini pek sevmedim. Ist'da "kasık-la" var onun mantisini çok daha
güzeldi. Keske bir gün daha kalabilseydik bayağı benlik bir yer (epeydir kuru yerlerde
dolaştıktan sonra burası bayağı kalabalık geldi- o da tam benlik:)))
bugün son rota Trabzon insaellah sonra ist! Evim evim güzel evim....
İki araba 4 şoförüz ama hepimiz arsiziz yok "surda bir yer var oraya uğrayalım"
yok "dondurma yiyelim" yok "etli ekmek yiyelim" zaten namazlar da var.
Derken 6 saatlik yol 12 saat oluyor biz de ara ara konaklamak zorunda kaliyoruz.
Babam annem var yasları malum. Çok uzun yola gelemiyorlar. Gerçi biz yolculuk
değil gezi yapıyoruz mübarek!!
ayse (akimera) nasılsın?!!!

emineciğim memleketim hakkında söylediklerin için çok teşekkür ederim :)) yaa işte kayseriyi doğu zannedenler bile varki doğu olsa ne yazar ordadada bir sürü görülmeye ve yaşanmya değer şehirlerimiz var.insanlar biraz önyargılılar bu konuda.ama kayseri hakikaten çok gelişti.küçük istanbul diyebilirz.ayrıca neden bana sormadın bak mantıyı annemde yapardı size verirdim adresi misafirleri olurdunuz bizimkilerin.birde bahsettiğin istanbuldaki kaşıkla kayserililere ait sanırım.kayseridede var "kaşıkla" mantısı güzeldir ama ev yapımı gibi olmuyor tabi.bir kaşığa 40 tane sığmalı dimi :)) ayrıca şuan yaptığın tatil gezi adı herneyse tam benlik.bayılırım geze geze göre göre hem kalabalıkkende daha eğlenceli olur.neyse yinede evine kavuşunca taşını duvarını öpersin.insanın evi gibisi yok nede olsa.

mıştım bi arkadaşımda senin gibi oldu ama snr beklemediği bi anda doğal yoldan hamile kalabildi.takdiri ilahi.rabbimin bi bildiği var ve umarım allah sana en yakın zamanda gönlünün muradını verir.eminecim çok yogunum ama idare etmeye çalışıyorum sen tatile çıktığından beri bende benim oğlanların mevlüt telaşı içine girdim yoğun bi temizlik ev düzenleme hazırlık gezdirme mevlüt yapma falan derken kaç haftayı bıldu bu arda çocuklar sırayla hasta oldu onlar ileşti ben hasta oldum ben yattım öle bi hafta annemler idare etti hep beni derken mevlüt telaşım aradan çıktı.şimdide seyitimin ağzında pamukçuk çıktı ne yitebiliyo ne içebiliyo zaten çok zırlaktı şimdi tam çekilmez oldu motor takmış gibi hiç susmadan ağlıyo ve ben inanın bir haftadır toplasanız 5 saat uyumamışımdır artık sınırdayım her an sıyırabilirim.bide spiral taktırdım geçen ay biliyosunuz biraz bu ay sık regli oldum daha kandil günü hastaydım yine hastalandım düzensizlik yaptı oda bende çok sinir yapıyo zaten yapı olarak çok sinirliyimdir kocam hiç çekemiyo valla beni.:))ayşecim bence sen hamilesin biraz daha bekle geç döllenme olabilir.kan değerin kaç çıktı merak ettim ayrıca fatmacım sende kan değerini sölersen mutlu olurum ben ara ara girip yazıları takip ediyorum ama yazmaya imkanım olmuyo çünkü seyit sürekli kucağımda bi yandan onu ya doyuruyorum ya gazını çıkarıyorum ya sallıyorum allerim sürekli hareket halinde ve fırsat bulamıyorum şimdi bile çocuğu yatağa koydum cıyak cıyak bağırıyo sırf merak etmeyin beni diye yazayım dedim öpüyorum sizi güzel haberlerinizi bekliyorum fırsat buldukça yazarım.ama gerçekten ayşe ve fatma değerlerinizi bi yazında merakım gitsin.öpüldünüz byee

fatmacım yazımın başı silinmiş çok geçmiş olsun yaptığın emeğin boşa çıkmasına üzüldüm ama ben en yakın zamanda hamile kalacağına çok inanıyorum.anlatmıştım diye yazmıştım devamı çıkmış ama bu kısmı silinmiş tekrar yazayım dedim

merhaba kızlar ayşe değer 05 çıktı yani hiç yok ama adette olamdım daha bekliyorum adet olsamda rahatlasam diyorum emine sen biizm yerimizede gez ne güzel ailenle geziyorsun fatmacım işalhh bugün daha iyiisndir canım

Dogu mü?? Kayseri mı dogu??? Onu kim söylemiş hehhe
pusulası şaşmış söyleyenin:)))
valla ben cok beğendim bayıldım hatta. İlac gibi geldi.
Çok sagol annenin mantisini kesin coook enfestir, kimbilir belki
bir gün nasip olur. Böyle kuru gitmek anlamsız olur. Çoluk cocuk
gideriz hehhehe
ayse ayikla su hastalıkları artık. İyi dayanıyorsun valla.
Bir de su spiral meselesi, insaellah benim hiç kullanmam gerekmez.
Gerçi sanki cocuk oldu da spiral eksik kaldı.

ayşecim çok yoğunsun.aman iyi olsunda seyit,koşturmaca eksik olmaz biraz daha büyüyene kadar.hastalıklardan kurtulamadınız.inşallah birdaha hiçbir hastalık yakınınızdan bile geçmez.
ayşecim benim değerim 2 çıktı.doktoru aradık dün tabi onlara göre erken heran herşey olabilir diyor ama ben umudumu kestim.hayırlısı olsun.ilaçlarıma devam ediyorum doktor test günüm gelmediği için devam et dedi.ama dediğim gibi umudum yok.9.güne kadar çoktaaan tutunmuş oluyor normalde.tabiki mucizeler yok değil.ama ben o mucizeyi yaşayacağıma pek inanmıyorum.

Back
X