Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebişlerimin yeni resimlrini koydum sünnet kıyafetleriyle falan albümlerden bakıp yorumları yazarsınız.toprakceylin arkadaşım evet değerin şimdilik pek güzel gözükmüyo ama yinede belli olmaz sen bi doktor takibine gir cnm.düzenli kan takibi sonucu belli olur umarım değilsindir.yani umarım normal gebeliktir
peki sonradan artması gibi küçükte olsa bir olasılık var mı ide ben adet olmadan nasıl hamile kaldım öyle bişey olabilir mi bişey daha dış gebelikte değerler yavaş mı artıyor başka bir belirtisi var mı
vallahi arkadaşım belki kimyasalda olabilir seninki dış gebelikte kanaman veya lekelenmen olur kasık sancıların olur düzenli artış olmaz kaç çeşit gebelik ver daha teşhis koymek için erken.bende çok ümit etmiştim ve sormuştum acaba artış olurmu diye ama malesef olmadı ve sitedede soruma cevap bulamadım.adet olacağına yakın döllenme olmuştur buda adetini engellemiştir ölede olabilir geç döllenmedir yani bilemiyorum ama inşallah seninki normal bi gebeliktirde çektiğin strese değer.
maşalhh ayşecim çok ttalılar ALLAHHnazrlardan saklasın sana bağışlasın çok güzeller hele seyit melek gibi ben oğlumu 6 aylıken sünnet yapım çok zordu off o günler