• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar değerleriniz bence hamile olabileceğinizi gösteriyo fatma sen bence hiç canını sıkma kesin hamilesin değerin sıfırlardada olabilirdi baksana 2 çıkmış zaten 5 ten snrsı kesin hamilesin demek bence varya bugun git bidaha yaptır yükseldiğini göreceksin kesin geç döllenme ıolmuş bence.ayşecim seninde fena deil hatırlasana eminede hep bu değerleri gördü snr hamileliği ortaya çıktı hala adet görmedin dimi bence sende başka bi hastanede testi tekrarla farklı bi sonuçla karşılacaksın bana göre.inşallah ikinizinde müjdeli haberlerini alıcaz kızlar merak etmeyin

ayşecim kendimi kandırmak istemiyorum arık adet yok ama akıntı var belirtiler çok zaten n ekleyecez bir umut kanama gelmedn umut benim için devam ediyor

inşallah ayşecim.çıkmayan candan umut kesilmiyor elbette.ama pek umudum yok.üstelik dün alışverişe gittik.market poşetlerini taşıdım,sabah çok yüksekte olan biryere uzanmaya çalıştım mecburen (işyerinde) varsa bile kalırmı bilmem.hayırlısı ne diyelim.

benim şuan belim çok ağrıyor.ama normalde bugünler adet günlerimdi.bugün adet olmam gerekiyodu.onun içinde olabilir.ben negatifi kabullendim.tekrar ümitlenip yine hüsran yaşamak istemiyorum.güzel bir sürpriz olursada başımız gözümüz üstüne

kızlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum ben mart ayında 6 haftalık düşük yaptım sonra adetlarim hep gecikti farlutal içerek adet oldum 5 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama olmayınca 15 temmuzda kan testi yaptırdım sonuç negatifti ya hamileysem diye farlutal kullanmadım 1 ağustosta tekrar yaptırdım 46 çıktı 3 ağustosta tekrar yaptırdım 54 çıktı yani 2 ye katlamamış çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi pazartesi tekrar edelim dedi doktor ben adet olmadan nasıl hamile kaldım onuda anlamadım lütfen yardım edin

kızlar bebişlerimin yeni resimlrini koydum sünnet kıyafetleriyle falan albümlerden bakıp yorumları yazarsınız.toprakceylin arkadaşım evet değerin şimdilik pek güzel gözükmüyo ama yinede belli olmaz sen bi doktor takibine gir cnm.düzenli kan takibi sonucu belli olur umarım değilsindir.yani umarım normal gebeliktir

kızlar bebişlerimin yeni resimlrini koydum sünnet kıyafetleriyle falan albümlerden bakıp yorumları yazarsınız.toprakceylin arkadaşım evet değerin şimdilik pek güzel gözükmüyo ama yinede belli olmaz sen bi doktor takibine gir cnm.düzenli kan takibi sonucu belli olur umarım değilsindir.yani umarım normal gebeliktir

peki sonradan artması gibi küçükte olsa bir olasılık var mı ide ben adet olmadan nasıl hamile kaldım öyle bişey olabilir mi bişey daha dış gebelikte değerler yavaş mı artıyor başka bir belirtisi var mı

peki sonradan artması gibi küçükte olsa bir olasılık var mı ide ben adet olmadan nasıl hamile kaldım öyle bişey olabilir mi bişey daha dış gebelikte değerler yavaş mı artıyor başka bir belirtisi var mı

vallahi arkadaşım belki kimyasalda olabilir seninki dış gebelikte kanaman veya lekelenmen olur kasık sancıların olur düzenli artış olmaz kaç çeşit gebelik ver daha teşhis koymek için erken.bende çok ümit etmiştim ve sormuştum acaba artış olurmu diye ama malesef olmadı ve sitedede soruma cevap bulamadım.adet olacağına yakın döllenme olmuştur buda adetini engellemiştir ölede olabilir geç döllenmedir yani bilemiyorum ama inşallah seninki normal bi gebeliktirde çektiğin strese değer.

vallahi arkadaşım belki kimyasalda olabilir seninki dış gebelikte kanaman veya lekelenmen olur kasık sancıların olur düzenli artış olmaz kaç çeşit gebelik ver daha teşhis koymek için erken.bende çok ümit etmiştim ve sormuştum acaba artış olurmu diye ama malesef olmadı ve sitedede soruma cevap bulamadım.adet olacağına yakın döllenme olmuştur buda adetini engellemiştir ölede olabilir geç döllenmedir yani bilemiyorum ama inşallah seninki normal bi gebeliktirde çektiğin strese değer.

amin canım inşallah beklemek helede elin kolun bağlı beklemek çok zor

maşalhh ayşecim çok ttalılar ALLAHHnazrlardan saklasın sana bağışlasın çok güzeller hele seyit melek gibi ben oğlumu 6 aylıken sünnet yapım çok zordu off o günler

maşalhh ayşecim çok ttalılar ALLAHHnazrlardan saklasın sana bağışlasın çok güzeller hele seyit melek gibi ben oğlumu 6 aylıken sünnet yapım çok zordu off o günler

cnm yaa bilmezmiyim bende bir yaşını yeni geçmişti yaptırdım yiğiti bende çok çektim emziriyodum altnı bezliyodum çok zor vallahi.seyit zaten sünnetli dogdu o anlama şanslıydım.mevlütünü biraz aklı başına gelsin öle yaptırırım dedim şimdiye nasip oldu yinede tam aklı kesmiyo ya neyse bu kadarıda güzel oldu yine

ayşecimmm allah bağışlasın.darısı bu fotografların bizlere...(ne güzel cümle olduu pehh)

ayşe maşallah.oğluşların çok tatlı olmuşlar.hele seyit.allah nazarlardan saklasın.çok güzel olmuş toparlanmış.yiğitede çok yakışmış sünnet kıyafeti.allah uzun ömürler versin ikisinede.

Aysecimmm Allah bagıslasın kuzlarını.ikiside birbirinden guzel massalah.Allah omurlerinizi bir etsin. Bizede boyle evlatlar nasip etsin

merhaba kızlar bugün benim evlilk yıl dönümüm 6 yılımıza girecez zaman ne çabuk geçiyor sanki dün gibiydi evlendim bugün çok isterdim eşime hamileyim hediyesi vermek ama olmadı malesef hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef adet olmadım gebelik yoksa keşke adet olsaydım diyorum çünük adetlerim düzenlidir hatta 2 aydır 2 gün erken gelirdi anlamadım bir sorun var ama ne şimdide rahmim arada ağrılar giriyor akıntıda var korkuyorum adet olsamda kurtulsam bakalım ne çıkacak fama bugün seninde adet güüün değilmi oldunmu yoksa işşalhh gebelik vardır

Back
X