• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Arkadaşlar takıntı demişsiniz, düşündüm bi an.ben ağdaya elimi süremem.ağdacıya gidiyorum.bir yapıştırtıyom bir temizletiyorum.sini bozucu oluyorum.allahtan arkadaş olduk kızcağızla beni anlıyo.ayrıca nişastaya pamuğa.tüylerim dimdik olur.başkada zor bi insan değilim.temizliği severim.çamaşırsuyu tüm buşalıklara koyarım valla.makinanın üzerinden şöylee bir geçerim.tamam.yumurta yedikten sonra hemen kahvaltı çatalımı bardağımı yani kısaca tekrar servis açarım yada açtırırırm.o kokuya dayanamam.kimseninde dayanacağını sanmıyorum.terden nefret ederim.babam anam bile öpse beni yüzümü kesin yıkarım.ıslak mendilimel dolaşırım.ama aslında aşırı şeyler değil bence.bizim üniverside de bir arkadaşım çamaşırsuyu ile ellerini varıncaya kadar yıkardı.kızın elleri gelirir durumdaydı hep.zaten doktara falan da giderdi.

mrb kızlar.oo farklı konulara dalış yapmışsınız iyi olmuş tabi.
emine girdiğim her ortamda klima olduğu için yazın gelidğini ancak dışarı çıkınca anlıyorum.tabi vücut serin yerden birden 50 derecelik yere çıkınca şok oluyo.duş en büyük kurtarıcı ve ferahlatıcımız.transferden sonra ilk 3 gün duş alamadım üstelik bu yaz sıcağında düşünün halimi kafayı yicektim
takıntılara gelince aslında fobi diyeyim ben aşırı derecede börtü böcek korkum vardır.sivrisinek bile öldüremem.ben kayserideyken böcek nedir billmezdim (ormanlık ağaçlık yerlere gitmedikçe) ama antalyada parmağım kadar hamam böcekleri geziyor sokakta.hep dua ederim allahım benim karşıma çıkarma diye.ciddi derecede böcek görünce heryerim kaşınmaya başlar ve üstümden kolay atamam etkisini.birde karanlık fobim vardır.bu yaşıma kadar gece yalnız kalmışlığım yoktur.kalamam da zaten.temizlik konusunda takıntı boyutunda bir huyum yoktur.sadece temiz olmaya çalışırım.çamaşır suyu mutfakta vazgeçilmezimdir.herşeyde kullanırım.birde yapı olarak ani gelişen olaylardan hoşlanmam.herşey planlı programlı olacak benim için.haftaya misafirim gelecekse ne yemek yapacağıma şimdiden karar veririm.özelliklle çalıştığım için çatkapı gelen misafirden hoşlanmam.çünkü evi okadar özlüyorumki (uyku hariç günde sadece 2-3 saatimi evde geçirebiliyorum tabi tüm yaptığım ev işleride bu 2-3 saatin içinde olunca geriye pek bişey kalmıyor) çoğunlukla kimse glmesin bizde biryere gitmeyelim istiyorum.belirsizliklerdende nefret ederim.herşeyden haberdar olmam lazım.işte böyle huylarım var benimde.konuyu biraz dağıttım galiba ama neyse :))
ee kızlar birazda iftarda neler yaptığınızdan bahsedelim.örneğin benim bu akşam evde yemeğim yok.üstelik tam ezan vakti eve yeni girmiş oluyoruz.dünde evde olmayınca aksadı(1 gün önceden pişirmek zorundayım yemeği) akşam için hiçbir fikrim yok.henüz evimizde iftarda yapamadık.ilk gün dışarda yedik.dünde görümcemlerdeydik.bugün evde olmakistiyorum.böyle pratik ramazana uygun önerileriniz varsa beklerim.
bu arada ayşecim üzülme inşallah gelecek sene hem tüm hastalıkların senden uzaklaşır hemde rahatlıkla tutarsın inşallah orucunu.
yeri gelmişken allah hepimizin orucunu kabul etsin.ben kendimi baya kaptırmışım aslında ben oruç değilim malum hastayım ama işyerinde yiyemiyorum.sürekli tutupta arada ben şuan hastayım der gibi milletin gözünün önünde gidip yiyemiyorum.gece eşimle kalkıp sahur yapıyorum nede olsa gündüz iftara kadar bende açım.

benim eşim çok titiz herşeyede akrışır bazen sıkıcı oluyor ama bazende yardım içi iyi oluyor kızlar ben çok kötüym çok susadım ALALHIM bana yardım et bu arada tuğaba adetin ne zaman

ayşe titiz olmasımı iyi olmamaısmı bilmem.benim eşimde kendisiyle ile ilgili şeylerde çok titizdir.ama ev içinde maalesef.transferden sonra 9 gün eşim mutfaktaydı sağolsun herşeyi yaptı.hatta evi süprdü bi baktım eline toz bezi almış bide tozları alıyo.ama erkek işte nede olsa benim istediğim kadar ayrıntıya giremiyo.ona göre şöyle bi temiz ve toplu görünsün yeter.elinden her iş gelir ama dağınıktır.mesela üzerinden çıkan kıyafeti kirli sepetine kadar götürü ama onun kapağını açıp içine koymak zor gelir üstüne koyuverir.tabi bende bunu görünce sinir olurum.çöp atmaktan nefret eder.buna benzer ufak tefek şeyleri vardır.

nasılsınız kızlar..ben bi kaç defa sohbetinize katıldım ama devamlı katılmak istiyrum aranıza bende dış gebelik geçirdim 1 sene olcak hamile kalmk istiyrum ama olmuyo rahim filmi istedi doktor ama çektiremedim dış gbelikte sonra hamile kalanınız var mı var sa nekadar süre sonra kaldınız

zuhal tam yerindesin o zaman.bizim durumuzda seninle aynı.aramızda sadece 1 arkadaşımız hamile kaldı.yani bitanecik bebeğimiz var onun dışında yoookkkk

zuhal tam yerindesin o zaman.bizim durumuzda seninle aynı.aramızda sadece 1 arkadaşımız hamile kaldı.yani bitanecik bebeğimiz var onun dışında yoookkkk

canm bi liste falan hazırlasanız hamilelik için bekleyenler hamile kalanlar falan bize de ümit olsun demi.rahim filmi çektiricem ben nasıl bişi olcak acaba tüplerim kapalı ola biliirmi acaba o yüzden mi hamile kalamıyorum bi bilgin var mı yoksa beklemeli miyim

bne olursanız kızlar dış gebelikten bahsetmeyin bıktım bıktım artık d harfini bile duymak sitemiyorum çok ayralar açyı bend ebu arada mzuhal hoş geldin aramıza

Zuhal hosgeldinnn
doktorlar çoğunlukla ( benim ve arkadaslarımın doktorları) rahim filmi
istemiyor. Kızlar kendi istekleri ile çektirdi. Senin doktorun istediyse
mutlaka ilk firsatta çektir, insaellah sıkıntı yoktur. Neyse meydana çıksın
bosu bosuna dış gebelik yasama. Bastan belirlensin (sebebi) ona göre
hareket edersin. Gecmis olsun, tekrar hosgeldin....

benim oğlumda çok titiz hayata bırakmakmaz kimse bardağında su bile içsin saklıyor ama kardeşim içsin diyor

zuhal bu arada antalyadaymışsın.hangi doktora gidiyorsun.
liste daha önce yaptı arkadaşlar ama her seferinde hüsran olunca sonu bi daha yapmadık.bizimde dış gebelikten sonra 1 yıl oldu.ama tık yok.ben geçen ay tüp bebek denemdim oda olmadı.(benim iki tüpümde sorunlu) rahim filmini akar radyolojide çektirmiştim ben.100.yıldaydı galiba.korkulacak bişey yok.dayanılmayacak bişey değil yani.arkadaşlardan yeni çektirenler oldu.hepside boşa kokrmuşuz dediler.inşallah seninde sonucun temiz çıkar

bne olursanız kızlar dış gebelikten bahsetmeyin bıktım bıktım artık d harfini bile duymak sitemiyorum çok ayralar açyı bend ebu arada mzuhal hoş geldin aramıza

hoş buldum arkadaşım aynen bende senin gibi duymaktan bıktım.ama ne yaparsın başa geldi bi kere.hamile kalmak istiyorum olmuyo.rahim filmi çektirvektim 6 ayım doldu bu ay ama doktorum gebelik şüphem var dedi çekmedi bu ay da böyle geçti..

Dün esim maklube yapmıştı. (normalde iki kişilik yapılmıyor kalabalık için)
"yaparım iki kişilik" dedi. O kadar çok yaptı ki mecbur bugün yine maklube
yiyeceğiz... Gerçi parmaklarımı da yiyorum esim müthiş yapar.
Parmaklarla birlikte maklube fazla geliyor tabi...
Fatma kapıdan girince ezan okunuyorsa, pratik birsey de olsa yetişmez.
Sen mecbur bir gün onceden yapacaksın. Yalnız eskisi gibi yogun
sofra kurulmuyor artık. O kadar sıcak ve o kadar su tüketiliyor ki (ezan akabinde)
yemek fazla yenilmiyor. İnsAellah su 10 yıl bir an evvel gecer de, yine
yağmurlu soğuk Ramazan yasarız.
Allah yardımcın olsun ayse (ferhatt) hepimize yardımcı olsun. Kat kat
sevap yazsın, insaellah...

Zuhal hosgeldinnn
doktorlar çoğunlukla ( benim ve arkadaslarımın doktorları) rahim filmi
istemiyor. Kızlar kendi istekleri ile çektirdi. Senin doktorun istediyse
mutlaka ilk firsatta çektir, insaellah sıkıntı yoktur. Neyse meydana çıksın
bosu bosuna dış gebelik yasama. Bastan belirlensin (sebebi) ona göre
hareket edersin. Gecmis olsun, tekrar hosgeldin....

cam teşekkür ediyorum hoş buldum doktorum istedi evet.6 aydan sonra çekelim dedi gittim gerek görüyorum dedi çünkü ben açık ameliyat olsum sağ tarafımdaydı benim mutlaka problem var dedi ameliyattan sonra tüpler kapanabiliyomuş.ancak filmde görülür dedi ama gittim rahim filmi çekemiyorum dedi hamilelik şüphesi varmış

Back
X