• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Benim de bir kere (kaçıncı gebeligimdi hatirlayamadim) regl gecikti
deger dusuktu ben hamileliğin varlığından emindim doktorum "tavsiye etmem
ama istersen adet sokturucu vereyim" demişti. Doktorum gebeliğimin
olmadığına emindi. Ona rağmen sokturucu tavsiye etmedi. Sonraki
regl duzeni bozulur demişti. Zaten iki gün sonra hamileliğim kesinleşmişti.

evet eminecim hep bir gün önceden yapıyorumda dün evde olmayınca yemekte yapamadım bugüne.maklube güzel bir yemek gerçekten bende 1 kere yedim.çok beğenmiştim.

Benim de bir kere (kaçıncı gebeligimdi hatirlayamadim) regl gecikti
deger dusuktu ben hamileliğin varlığından emindim doktorum "tavsiye etmem
ama istersen adet sokturucu vereyim" demişti. Doktorum gebeliğimin
olmadığına emindi. Ona rağmen sokturucu tavsiye etmedi. Sonraki
regl duzeni bozulur demişti. Zaten iki gün sonra hamileliğim kesinleşmişti.[/QUO
hamilesin demi arkadaşım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin bize nasip etsin rabbim inş.bu mübarek cuma gnü dua edelim

tencereye kat kat once sogan dılımlerı yerlestırıyorsun sonra (ıslatılmıs tuzda bekletılmıs yıkanmıs)
pırınclerı sonra bır kat patates dılımlerı (kızartılmıs) sonra yıne pırınc sonra haslanmıs kusbası et
sonra (sebze olabılır ama esım presıben sebzelı yapmıyor) boyle boyle bırkac kat yapıyorsun
tencere tam dolacak ama. pısıyor (pılav netıcede). sonra yuvarlak tepsı ya da sını ortasına tencereyı ters cevııyorsun pasta gıbı cıkıyor. kenarlarına hazırladıgın salatayı ve yogurtu dokuyorsun boyle rengarenk bırsey
oluyor oturup yıyorsun. ben hıc yapmadım. yapmam da... evde ustası var mazallah beceremezsem
dılınden dusmem:)))

zuhal hayır hamıle degılım. ben bır yılda 3 dıs 1 kımyasal gebelık yasadım...

hım emine bizde ona sebzeli pilav deriz patlıcan biber patates etle yaparız pasta gibi yuvarlak oluyor benim eşim sadece melemen bilir onuda ben sevmem

benim eşim adanalı olduğu için et yemeklerini çok güzel yapar.helede menüde balık varsa ben hiç karışmam.ama genelde yapamayacağı (ince işi olmayan) yemek yoktur.

eslerı yarıstırma ısıne gırmeyelım arkadaslar...
adıl olalım... bır yarıs yapılacaksa adalet adına benım esımın elenmesı lazım hehehehehehe:)))

amma yazmısınız ayol yetişemedm sze nasılsınz ramazan ramazan ceneniz düsmüs ... keyifler nasıl

slm mzuhalcım ben varım bitek dış gebelik yşayıpta snrsında hamile kalan.dış gebeliğim sonlandı doktor 3 ay korun dedi korundum bıraktığım y yani 4. ay hamile kaldım allaha şükürler olsun.tabi benim bazı rahatsızlıklarımdan dolayı hamileliğim çok sorunlu geçti 6 aylık doğum yaptım 2 ay bebeğim küvezde kaldı falan filan.şu an iyi allah şükür.şimdi burdaki kızların hamile kalması için uğraşıyoruz.benim burdaki rolüm onlar için bol bol dua etmek.henüz benden snr hamile kalan olmadı ama umarım en yakın zamanda müjdeli haberler alırda seviniriz.hepsi kardeşim gibi.onlarında anne olmasını canı gönülden istiyorum.allah sanada onlarada dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu ayrıca banada rahim filmi dedi ama ben çektirmedim ayrıca benim rahmimde çift başlı.hamile kalmam biraz daha zordu ama lallh nasip etti sonuçta.darısı sizlerin başına

slm kızlar nasılsınız..Arada bakıyorum hamile kalan varmı yokmu diye bende ramazandan sonra önce doktora gidip güzel muayeneden sonra başlıcam denemelere inş..takıntılarınızdan bahsetmişiniz bende temizlik yapmayı hiç sevmem mecburiyetten yaparım. Biraz hastalık takıntısı var bende mesela biryerde biri hastalığını anlatırken acaba bende olurmu diye düşünüyorum..mesala bir kıyafet almışım bide beğenmişsem baya onu giyerim yıkarım giyerim öbür kıyafetlerim durur dolapda özel kıyafetlerimide yıkamamaya özen gösteririm mesala o gün giydiysem eteği hemen kaldırırım çünkü yıkayınca deforme oluyor aldığın gibi olmuyor tabi pislenmediyde pis pisde giymem yani:))

Giydiğin eteği oylece dolaba mı kaldırıyorsun seyma yoksa
o tarz kıyafetleri ayrı bir yere mı koyuyorsun?!
Seyma hadi bismillah insaellah denemelerin uzun sürmez
neticesini alırsın.
Fatma eminim tabi:))) yeni evli olmanın avantajları diyeceğim...
Bayağı bayatladik biz de:)))

Benim bebek isim bitti seyma. Maalesef bekleyeceğim.
Bunyem güçlü dedim hemen olsun dedim ve bir yıl icinde
4 olumsuz gebelik yasadım. Hem ben hem bedenim
en önemlisi esim çok yoruldu. Benden musade...
Siz insaellah sağlam gebelik yasarsınız...

Ayse hadi afiyet olsun.. Bol bol su iç.. Sen actın orucunu bizim daha
hemen hemen bir saatimiz var...

evet aramızda bir asat var 6 bardak su içtim kaşığı ağzıma alamadım şiştim su içmekten 2 tabakta kavun yedim bu sıcaklarda zor duş alıyorum günde 2 kere buz gibi suyla bizim burala rçok sıcak ee tuğba demedin ne zaman adet güün bari sende umudumuz olsun

Back
X