• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayse (akımera), ayse (ferhatt) "gecen persembe yaptırmıstım zaten bır daha yapıp labaratuardan
sorumlu bayanların konusu olmak ıstemıyorum" dedı en son mesajında. yanı yenı bır test yaptırmadı henuz.

günaydın kızlar.
ayşecim hakkında hayırlısı olsun.hamile değilsen inşallah bir an evvel kendiliğinden adet olursun.ama yinede adet olmadığın sürece bir umut var.inşallah sende bir mucize yaşarsın canım

20 gunü gecti ayse olası regl tarihinden. Bu bir gebelikse
suan belli olur artık?!!! Regl beklediğin gün hamile kalmış olsan
(fazlasıyla hesaplasak) 2 gün döllenme desek, 6-9 gün implanta
kadar suruyor. İmplant sonrası yavaş yavaş beta-hcg kanda
yükselmeye basliyor. En gecdollenme bile suanda gorulur.
İnsaellah iyi birsey çıkar.
Esimin arkadasinın hanımı karnında ölen bebeği için 13 gün hastanede
yatmış. Hastane bebek dusmedikce hap vermiş ve bekletmiş.
Esim şaşırmış "keske bizi arasaydınız" demiş. Oftfff of bilirkişi olduk.
Gerçi benim sorunlu gebeliklerimi bilmiyorlar. Allah'tan mesleğim gereği
doğumlara katılıyorum. O sebeple biliyorum sanıyorlar.

eminecim ayşe cümlenin sonunda artık girdim içine bekliycem diyince bende test yaptırmaya gitti sonuç bekliyo sandım.o kadarda heycanlanmıştım.bende bu gece kendimi hamile gördüm.kabus gibiydi.ayy allah korusun allah dileyenlere nasip etsin

eyvahhhhh!!!!
ayse kendını hamıle gorduysen... bugune kadar edındıgın tecrubelere gore...
hıhıhı bekleyelım gorelım... spıral taktırmıstın ama dı mı?

eyvahhhhh!!!!
ayse kendını hamıle gorduysen... bugune kadar edındıgın tecrubelere gore...
hıhıhı bekleyelım gorelım... spıral taktırmıstın ama dı mı?

evet cnm ama onlada hamile kalan çok kadın var annemde ufak kardeşime spiral varken hamile kalmıştı ondan korkuyorum ya.allah korusun

günaydın kzılar hayırlara gelsin bende geçen gece bir rüya gördüm

benim yan komşu hamile kızı olacak biliyorum böle bahçe gibi bir yerde oturmuşuz zayıf esmare yakın bir erkek çocuğu koşturuyo nasıl hoşuma gidiyo kimin bu diyorum komşunun diyolar aaa diyorum onunki kız değil miydi diyorum .sonraa aaa bu senin oğlun diyoalr adıda yunus muş yunus yunus diye peşinden koşturuyorum ay pek güzeldi değişik bir duyguyla kalktım .

nedir acep yorum yapabiilen varmı?

bu arada hamile hissetmiyorum kendimi

günaydın kzılar hayırlara gelsin bende geçen gece bir rüya gördüm

benim yan komşu hamile kızı olacak biliyorum böle bahçe gibi bir yerde oturmuşuz zayıf esmare yakın bir erkek çocuğu koşturuyo nasıl hoşuma gidiyo kimin bu diyorum komşunun diyolar aaa diyorum onunki kız değil miydi diyorum .sonraa aaa bu senin oğlun diyoalr adıda yunus muş yunus yunus diye peşinden koşturuyorum ay pek güzeldi değişik bir duyguyla kalktım .

nedir acep yorum yapabiilen varmı?

bu arada hamile hissetmiyorum kendimi

hayır olsun cnm.inşallah bu rüya hamile olduğunun müjdesidir.hissetmeye kalksa kaç defa hamile kalmıştık.böle şeyler hiç beklemediğin anda olur.inşallah hamilesindir

ya inş emine ama inan bacakalrım kaşınıyo ben regli olacağımda böle kaşıntım olur bide bu ay eşim çok şehir dışında idi yani çok çalışamadık bile

merhaba kızlar hadi merve sen bize bir haber ver bugün adetimin 19 günü pzaertesi olmasam kesin yapacam önce evde sonrada kanda bakcam hayırlısı tuğbadan haber yok onun adetin dündü işlahh o gebe kalmıştır

merve bacak kasıntısı?! enteresan bır belırtı:)) ama herkes kendını ıyı tanır. sasırdım ılk defa duydum.
ruya tabır edemem. zaten ederım dıyenler de ne kadar yaklasabılır gercege... yalnız bıldıgım bırsey
varsa o da; ruyanda mutluysan kalktıgında huzurluysan. ruyan guzel bırseyı haber verıyordur.
tabı bır de sureklı dusundugun bırseyı... ınsaellah ısmı yunus olur mu bılemem ama ruyandakı
kadar guzel durmadan konusan kafanı sısıren bır erkek evladın olur... (bır baskası ıcın erkek evlad
duası yapmam heeee:) kontenjanı azaltmamak ıcın... cocuk benım ıcın seker bırseyse, erkek cocuk
ballı borek:)))
eeee hıc ramazan sofralarından bahsetmıyoruz?
gercı daha once de soyledıgım gıbı; bu ramazan bambaska... hıcbırsey yıyesı gelmıyor ınsanın.
ınanın dun sofrada yıyecek olarak sadece karısık salata uzum armut vardı.. ıceceklerse masaya sıgmadı...
yalnız davetlerım baslayacak cumartesıden sonra.. sıkıntım; ben bol bol yaparım. severım yedırmeyı
ıkram etmeyı. yalnız yemeyenı hıc sevmem. ben yıyemıyorsam ınsanlar ne yapsın. ınsaellah musrıflık
olmaz da yaptıklarım masada kalmaz...
menulerıme bırseyler eklemem adına, bana sevdıgınız yemeklerı soyler mısınız?
hava sıcak da olsa yemesı guzel seylerı???

Son düzenleme:
bır de serbet yaparım ben bol bol.
yasım 27 ama benım damak osmanlı zamanlarındadır hep:))
serbet bılıyorsanız ondan da alayım...

merve bacak kasıntısı?! enteresan bır belırtı:)) ama herkes kendını ıyı tanır. sasırdım ılk defa duydum.
ruya tabır edemem. zaten ederım dıyenler de ne kadar yaklasabılır gercege... yalnız bıldıgım bırsey
varsa o da; ruyanda mutluysan kalktıgında huzurluysan. ruyan guzel bırseyı haber verıyordur.
tabı bır de sureklı dusundugun bırseyı... ınsaellah ısmı yunus olur mu bılemem ama ruyandakı
kadar guzel durmadan konusan kafanı sısıren bır erkek evladın olur... (bır baskası ıcın erkek evlad
duası yapmam heeee:) kontenjanı azaltmamak ıcın... cocuk benım ıcın seker bırseyse, erkek cocuk
ballı borek:)))
eeee hıc ramazan sofralarından bahsetmıyoruz?
gercı daha once de soyledıgım gıbı; bu ramazan bambaska... hıcbırsey yıyesı gelmıyor ınsanın.
ınanın dun sofrada yıyecek olarak sadece karısık salata uzum armut vardı.. ıceceklerse masaya sıgmadı...
yalnız davetlerım baslayacak cumartesıden sonra.. sıkıntım; ben bol bol yaparım. severım yedırmeyı
ıkram etmeyı. yalnız yemeyenı hıc sevmem. ben yıyemıyorsam ınsanlar ne yapsın. ınsaellah musrıflık
olmaz da yaptıklarım masada kalmaz...
menulerıme bırseyler eklemem adına, bana sevdıgınız yemeklerı soyler mısınız?
hava sıcak da olsa yemesı guzel seylerı???

valla emine benim bacaklarım şöle kaşınır yani ben öle olduğunu düşünüyorum.vucudum su topluyo yaa adet öncesi şişiyorum ve bunu kaşıntı şeklinde hissediyorum ne biliyim öle işteee

erkek çocuk duan içinde teşekkür ederim hayatım evlat olsun hepsi ball börekte sana da nasip etsin inş gönlüne göre versin rabbim hep erkek evllat versin çiftter çifter o zaman .

ben de ramazanda bişey yiyemeyenlerdenim valla hep içiyoruz .ama biraz önce şöle sucuk ve kağıtta pastırma resmi gördüm böle canım istedi serde kayserililik var ya ondan mıdır bilemem.

bide biz patatesleri halka halka kesiyoruz üstüne tuz kırmızı biber karabiler kek falan çok az yağ gedirip fırına veriyoruz çok hafifi değişik bir lezzet oluyor deneyin derim.

bide patlıcanı közlüyoruz sonra kıyıyoruz süzme koyun yoğurdu ile karıştırıp sarımsakla bu arada diğer tarafta kıymayı sadece yağ ile kavurup içine çok az pul biber yoğurdun üstüne döküyoruz öel ev üsülü beğendi oluyooo deneybilirsiniz.

ay ne yazdım haa

merveciğim rüyanı hayra yoralım hayır olsun.inşallah rüyanda gördüğünden daha tatlı sevimli sağlıklı bir bebeğin olur tez zamanda.
ben iftar sofrası dedim ama kimseden ses çıkmadı.bende iftarı hafif şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum ama eşim zayıf ve oruç onu benden daha çok sarsıyor.o yüzden kendim yemesemde ona bişeyler yapmaya çalışıyorum.benim favorim buz gibi karpuz.başkada bişey istemem.
emine ramazanda iftarda çorbayı çok severim ama bu sıcaklarda insanın çorba içeside gelmiyo.ama soğuk çorba yapabilirsin ben bayılırım.yada zeytinyağlılar ağırlıkta olabilir.meze tarzı birkaç çeşit olabilir.birde şerbet derken kompostoyla aynı şeymi.eğer öyleyse buz gibi bir şeftali kompostosu tavsiye ederim.

merhaba kızlar hadi merve sen bize bir haber ver bugün adetimin 19 günü pzaertesi olmasam kesin yapacam önce evde sonrada kanda bakcam hayırlısı tuğbadan haber yok onun adetin dündü işlahh o gebe kalmıştır

canım adın ayşe ydı değil mi inş güzel haber vermek isterimde kendimden bu ay umutlu değilim yani olmamış gibi geliyoo ama inş eylüle olur şimdi adet gelsin bitsin onu bekliyorum ben artık

ama sen ya adet ol ya gebe ama demiiiohaoldumsmile

ay kızlar yemeklerden bahsetmeyin benim canım sadece su karpuz kavun istiyor yemek aklıma bile gelmiyor çok sıcak nezaman ezan okunacak diye bekliyorum evet merve benim adım ayşe tek tüplü ayşe artık

komposto ya da hosafı serbet dıye ıcenler var ama benı dedıgım boyle tarcını havlıcanı yenıbaharı
boyle ne bılım meneksesı zambagı olan serbetlerden bahsedıyorum. yoksa sulu olsun soguk olsun
ohhhhh ne olursa olsun:))))
merve sagol patates tarıfını yapıyoruz bız de sık sık. patlıcan dedıgın sanırım "patlıcan sogurtmesı"
patlıcan sogurtmesı menumde var:))))
fatma soguk corbayı ben 5 lıtrelık yogurt kapına bugday nohut kurufasulye ve yogurtla koyuyorum.
uzun sure dayanıyor hep dolabımda duruyor. ne kadar yıyeceksem alıyorum buz koyuyorum ıcıne bol bol
sonra taze nane dereotu falan sofraya getırıyorum. sahurda cok ıyı oluyor. normalde bol bol yerım
mıdem "doydum" demezdı sımdı bır kaseyı zor yıyorum. yemekten once suya abanıyoruz ondan oluyor
zaten. bır de su ılık olsa bır nebze de, soguk olunca mıde baska bırsey ıstemıyor.
serbet de cok ıyı hele kı sımdı bol bol murdum var pıyasada. murdum erıgının sebetını yapıyorum.
sahurda en son onu ıcıyorum-ıcırıyorum. doktorlar da cok soyluyor sekerı az (kı ben seker koymam
serbete belkı eksı bır meyveyse frukktoz koyuyorum yetıyor) komposto hosaf ya da serbet
tuketenler daha az susuzluk cekıyor.
bol bol da soda ıcmelı. (tansıyonlular harıc)
bır de (ben yapamıyorum) ıyı demlenmıs caya lımon dılımleyıp nane yaprakları atarak o sekılde sogumasını bekleyıp, suzup, buzdolabına koyun tavsıye ederım
en ıyı soguk cay!
baksanıza ya, eskıden bol bol yemeklerden bahsederdık ramazanda. sımdı ıceceklerden bahsedıyoruz.

Back
X