Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyvahhhhh!!!!
ayse kendını hamıle gorduysen... bugune kadar edındıgın tecrubelere gore...
hıhıhı bekleyelım gorelım... spıral taktırmıstın ama dı mı?
günaydın kzılar hayırlara gelsin bende geçen gece bir rüya gördüm
benim yan komşu hamile kızı olacak biliyorum böle bahçe gibi bir yerde oturmuşuz zayıf esmare yakın bir erkek çocuğu koşturuyo nasıl hoşuma gidiyo kimin bu diyorum komşunun diyolar aaa diyorum onunki kız değil miydi diyorum .sonraa aaa bu senin oğlun diyoalr adıda yunus muş yunus yunus diye peşinden koşturuyorum ay pek güzeldi değişik bir duyguyla kalktım .
nedir acep yorum yapabiilen varmı?
bu arada hamile hissetmiyorum kendimi
merve bacak kasıntısı?! enteresan bır belırtı:)) ama herkes kendını ıyı tanır. sasırdım ılk defa duydum.
ruya tabır edemem. zaten ederım dıyenler de ne kadar yaklasabılır gercege... yalnız bıldıgım bırsey
varsa o da; ruyanda mutluysan kalktıgında huzurluysan. ruyan guzel bırseyı haber verıyordur.
tabı bır de sureklı dusundugun bırseyı... ınsaellah ısmı yunus olur mu bılemem ama ruyandakı
kadar guzel durmadan konusan kafanı sısıren bır erkek evladın olur... (bır baskası ıcın erkek evlad
duası yapmam heeee:) kontenjanı azaltmamak ıcın... cocuk benım ıcın seker bırseyse, erkek cocuk
ballı borek:)))
eeee hıc ramazan sofralarından bahsetmıyoruz?
gercı daha once de soyledıgım gıbı; bu ramazan bambaska... hıcbırsey yıyesı gelmıyor ınsanın.
ınanın dun sofrada yıyecek olarak sadece karısık salata uzum armut vardı.. ıceceklerse masaya sıgmadı...
yalnız davetlerım baslayacak cumartesıden sonra.. sıkıntım; ben bol bol yaparım. severım yedırmeyı
ıkram etmeyı. yalnız yemeyenı hıc sevmem. ben yıyemıyorsam ınsanlar ne yapsın. ınsaellah musrıflık
olmaz da yaptıklarım masada kalmaz...
menulerıme bırseyler eklemem adına, bana sevdıgınız yemeklerı soyler mısınız?
hava sıcak da olsa yemesı guzel seylerı???
merhaba kızlar hadi merve sen bize bir haber ver bugün adetimin 19 günü pzaertesi olmasam kesin yapacam önce evde sonrada kanda bakcam hayırlısı tuğbadan haber yok onun adetin dündü işlahh o gebe kalmıştır