• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tugba o zaman sen kılo al.
9 kılo almana ragmen 52 kılo musun...
100kg ıle hamıle olunuyor dogum da oluyor ama bunlar normal ınsanlar ıcın bıle tehlıkelı...
eeeeeeeeee bız normal degılız artık bılıyoruz dı mı?

evet emine kilo bir dert çocuk için engel bende çok aldım anlamdım yemeklede aram pek iyi değil ama dış gebelikten sonra çok aldım hormonlar bozuldu galiba aman millett 100 kiloyla bile doğuruyor

ben sadece kendimi bu kadar kilo aldım zannediyordum dış gebelikten sonra.. demek ki hormonlar bozuluyormuş, herkese oluyormuş.. ben de 5 kilo aldım ve göğüslerim inanılmaz büyüdü :(

bn bide 4 ayda klomn kulndım 2 ay da klomnde kist oldu gitsin die dogum kont kulndım bi ayındadA rahmi inceltti bu seferde progestan kullndım ee o kadar ilaç aldrdı tabi ki bn kilo almk icn ne istah surupları ne ialçlar aldım alamıyodumm

canlarım lekelenme sebebiyle gittim bugün doktora progestan verdi şu anda olumsuz bişey söyleyemem herşey normal gibi dedi.kese 10 günde büyümüş.ama bebek daha yok.5-6 haftalık dedi.15 gün sonra gidicem tekrar.benim için dua etmeniz ricamdır.arkadaşlar sormuşsunuz ben ocak ayında dış gebelik geçirdim ama ameliyat olmadım.3 ayda beta hcg kendiliğinden sıfırladı.yaklaşık bir ay hastanede gözlem altında kaldım.ama ameliyat geçirmedim mtx de yapılmadı.geçtiğimiz ay da hamile kaldım işte darısı sizlere olsun canlarım:)

Ya kızlar ilaç kullanımı dısında (Tuğba gibi) dış gebeliğin kiloaldirdigini
düşünmüyorum. Eğer aldırsaydı 3 dış ve elikle ben duba olurdum.
Avukat insaellah bir dahaki gidişinde tostoparlak olmuş bir bebek
görürsün:))
darısı bize...

canlarım lekelenme sebebiyle gittim bugün doktora progestan verdi şu anda olumsuz bişey söyleyemem herşey normal gibi dedi.kese 10 günde büyümüş.ama bebek daha yok.5-6 haftalık dedi.15 gün sonra gidicem tekrar.benim için dua etmeniz ricamdır.arkadaşlar sormuşsunuz ben ocak ayında dış gebelik geçirdim ama ameliyat olmadım.3 ayda beta hcg kendiliğinden sıfırladı.yaklaşık bir ay hastanede gözlem altında kaldım.ama ameliyat geçirmedim mtx de yapılmadı.geçtiğimiz ay da hamile kaldım işte darısı sizlere olsun canlarım:)

benim bir arkadaşımda da aynı şey oldu, haftası seninle aynıydı bebeği göremediler, 2 hafta sonra gitti bebişi ordaydı şimdi 7 aylık hamile :) hiç sıkma canını ve stres olma, söylemesi kolay da olmamaya çalış hiç değilse..
belki yazmışsındır fakat kaçırmış olabilirim. Hamile kalmak için özel birşey yaptın mı?

hayır çilekçilek özel hiçbirşey yapmadım herhangi bir tedavi de olmadım sadece dış gebeliği tamamen attıktan sonra hsg rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.haziranda karar verdik o ay olmadı kısmet temmuzaymış oluverdi.öyle canımcım allah sizlere de nasipetsin de ben de mutluluğunuzu paylaşayım.

bncede cnm hiç takma kese varsa ve gelişiyorsa bebişde gelir sennki biseymi bnm arkadasın 7 haftalıkmıs bebek görnmüyormus bos gebelk alaalım demiş doktor kardeside doktr bir hafta daha bekleyelm demiş doktrda iyi haftaya gelin alalım demiş düsün alalım diyo 1 hafta sonra gidiyolar nokta kadar simdi dogdu topac gibi masallhhhh bide 8. haftada görndü düsün

cok cabuk kalmıssın cok sükür bizim kadar beklemedn rabbim tamamına erdrsn tombiş bi bebiş versin sanaaaa

arkadaşlar cevabınız için teşekkür ederi siteye uzun zamandır giremedim kusura bakmayın size yazdıktan sonra 2 doktora daha daha göründüm en son bugün 3.kontrolümde keseyi,bebeği yolk kesesini gördük. Hatta kalp atışlarını bile duyduk çok mutluyum Allah tamamına erdirir inş.Hepimizin allah gönlüne göre versin Sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin..Bu arada o ilk görünen sıvının ne olduğunu bilmiyorum başka bi dr.kistim olduğunu ve çatladığını söyledi başka dr.farklı bişey söyledi normal olduğunu söyledi her kafadan bi ses çıktı anlayacağınız.

hayır çilekçilek özel hiçbirşey yapmadım herhangi bir tedavi de olmadım sadece dış gebeliği tamamen attıktan sonra hsg rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.haziranda karar verdik o ay olmadı kısmet temmuzaymış oluverdi.öyle canımcım allah sizlere de nasipetsin de ben de mutluluğunuzu paylaşayım.

aminnn :)

relax gozlerımız aydın...
ınsaellah hayırlısıyla saglıklısıyla gelır ve yetıstırırsın...
evet doktorların maalesef boyle baska baska konusma huyları var.
gercı, herkesın olaya kendı yorumunu katabılecegı deneyımlerını katabılecegı bır bolum jınekolojı....

bugun yıne bırsey yapayım dedım...
bos duramıyorum yıyecek de kımse yok amma Allah'a sukur annemler de esımın aılesı de
ıstanbuldalar. yapıyorum yol ustunden bırakıyorum:)))
ya dedım ramazandan bayagı bırseyler kaldı.. cıkolata, tatlı malzemelerı falan fılan...
(belkı orucluyum canım cekıyordur:))
malzemeler az oldugu ıcın ayrıb ayrı bır ıse yaramıyorlar, barı karıstırıp kek yapayım..
"yooo emıne salla-patı bırsey yapma" dedım ve basladım... tereyagı ıle bıtter cıkolataları
hafıf ısıttım yumusattım... ıcıne sekerı koydum hazır sıcakken erısın dıye beklettım bıraz sogusunlar..
sonra 4 yumurta koydum ıkısının beyazını ayırdım. (beyazlarını ıc malzemesını baglamak ıcın ayırdım)
sonra ne koydum? hımm kabartma koydum vanılya kalmamıs koyamadım..
un kydum yavas yavas tereyagı fazlaydı bayagı un kaldırdı.. soyle ıclı kofte gıbı elımde acabılecek
kıvama kadar yogrdum...
sonra o ıkı yumurta beyazına, ıste evde ne varsa (bende toz fıstık fıle fıstık ve hındıstan cevızı
vardı) -kı hındıstan cevızı kakaolu kurabıyeyı cocostar tadında yapıyor! bıraz da seker koydum.
o bıraz hamur gıbı oldu. ıclı kofte gıbı hamuru actım ıcıne karısımdan koydum 180derece tam 30 dk
pısırdım ustune pudra sekerı.... ınanılmaz bırsey oldu.. ıcı yumusacık bol bol hındıstan cevızlı
fıstıklı dısı cıkolata... tavsıye ederım.. bayagı uyduruk oldu ama guzel oldu:))

guzel oldu dıyorum ama oruc sebebıyle tadına bakamadım... Allahaskına kokusu
herseyı anlatıyor... keske yakın olsak da sıze de ıkram edebılsem..

relax gozlerımız aydın...
ınsaellah hayırlısıyla saglıklısıyla gelır ve yetıstırırsın...
evet doktorların maalesef boyle baska baska konusma huyları var.
gercı, herkesın olaya kendı yorumunu katabılecegı deneyımlerını katabılecegı bır bolum jınekolojı....

Aminn tunemi teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Doktorlar konusunda haklısın ama hep benimi buluyo acaba düşünmeden edemiyorum.Oğlumdada doktor doktor gezdik hepsi farklı bişey söyledi boş gebelik olabilir dediler zamanla onu aştık bebeğim göründü sonra sağlığıyla ilgili farklı farklı yorumlar geldi kalbi delik olabilir dendi beyninde kist olabilir dendi(Allah Korusun)..Bizde tabi detaylı ultrasonlar farklı dr.lar derken insanın ömründen ömür gidiyor..Sanırım en iyisi sağlam gebenin halinden anlayan iyi bi dr.bulup hep aynı dr.a görünmek ama insan ne kadarda olsa güvenemiyor..
Bu yılda çok hamiş görüyorum etrafımda inş.forumumuzda isteyen herkes hamiş olurda burdan bol bol konuşuruz bebişlerimizi..

relaks senin adına çok sevindim evet her gebelik farklı aynı kadın bile farklı farklı yaşıyo gebelikleirni
allahım bizede nasip etsin

tüpe başlayan arkadaşlar semra galiba inş kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun yasmin canım sende
ktg canım inş gebe kalırsın ferhat ay başka kim istiyosa aklıma gelen gelmeyen
emine sen unutulurmusun canım sana erkek evlat inş nasip etsin

allahım inş sesimizi duyar amin.

Slm kızlarrr... Mervemcu iyi dileklern için tesekkür edermmm ...kızlar niye kimse yok cokkkkkkkkkk sıkılıyorum az gelnde muhabbet edelmm

Back
X