Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet emine kilo bir dert çocuk için engel bende çok aldım anlamdım yemeklede aram pek iyi değil ama dış gebelikten sonra çok aldım hormonlar bozuldu galiba aman millett 100 kiloyla bile doğuruyor
canlarım lekelenme sebebiyle gittim bugün doktora progestan verdi şu anda olumsuz bişey söyleyemem herşey normal gibi dedi.kese 10 günde büyümüş.ama bebek daha yok.5-6 haftalık dedi.15 gün sonra gidicem tekrar.benim için dua etmeniz ricamdır.arkadaşlar sormuşsunuz ben ocak ayında dış gebelik geçirdim ama ameliyat olmadım.3 ayda beta hcg kendiliğinden sıfırladı.yaklaşık bir ay hastanede gözlem altında kaldım.ama ameliyat geçirmedim mtx de yapılmadı.geçtiğimiz ay da hamile kaldım işte darısı sizlere olsun canlarım:)
:roflol:
hayır çilekçilek özel hiçbirşey yapmadım herhangi bir tedavi de olmadım sadece dış gebeliği tamamen attıktan sonra hsg rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.haziranda karar verdik o ay olmadı kısmet temmuzaymış oluverdi.öyle canımcım allah sizlere de nasipetsin de ben de mutluluğunuzu paylaşayım.
relax gozlerımız aydın...
ınsaellah hayırlısıyla saglıklısıyla gelır ve yetıstırırsın...
evet doktorların maalesef boyle baska baska konusma huyları var.
gercı, herkesın olaya kendı yorumunu katabılecegı deneyımlerını katabılecegı bır bolum jınekolojı....
guzel oldu dıyorum ama oruc sebebıyle tadına bakamadım... Allahaskına kokusu
herseyı anlatıyor... keske yakın olsak da sıze de ıkram edebılsem..