hıpatıa cok erken oldugunu sen de ben de bılıyoruz
ama gayet normal davranıyorsun emın ol:)))
evet ben de konusuyorum her seferınde ama bayagı degısık ıcerıkle
ben daha zıyade '' hele bır gel abılerının de hıncını senden cıkaracagım'' tarzında:))))
evet dogru hıpatıa, sagdan gelen yumurta bırden solda dıs gebelık yaptı.
hayırlı geceler sıze kızlar...
p.s; bugun kanamam yok dıye tedırgındım netıcede kanama yoksa beta da dusmez.
am acok sukur kendıne gelmeye basladı ve kanama yogunlastı
Allah'ım ınsaellah ılaca karsı dırenc gostermıyordur.
aaaa emine sen ne d,iyosun sağdaki yumurta solda dış gebelik mi yaptı inanmıyorum.
aslında bunu bana başka dalda uzman olan bi doktor arkadaşım söylemşti ama ben pek ihtimal veremdim hatta kadın doğum uzmanı ise senin tüplerin birbirine yakın değil ama neden olamsın demişti bende öle pek inanmamıştım yarabbim odamı oldu allah hakkında hayırlısını versin hayatım yaşanacakları yaşıyosun inşallah sağlık sihhatli bir gebelik ve bebk sahibi olursun inan dualarımseninle:Saruboceq::Saruboceq:
ben yapılan ilaçın bağışıklı yapacak kadar yüksek dozda verildiğini bilmiyodum çok masum bi ilaç gibi anlattılar hoş ilaçın hangisi masum olurda ama en azından ameliyat olmuyoruz.
hipatıa canım inş seninde aşılaman sonuç veriri sağlılı bi şekilde gebeliğin olur ve bebeğin olur.:Saruboceq::Saruboceq:
bide kendime dua edeyim inş bende sağlıkla sıhhatli bir gebelik ve bebek sahibi olurum allah isteyen herkese versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: