• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

şeyma canım yumurta oluşum günlerindemisiniz adetien ne kadar var canım
içme dur bakalım öle hemen vardır bundada bir hayır
adetim biteli 4 gün oldu yumurtlama günümdemiyim bilmiyorum doktor şuan hamile kalmanı istemiyoruz ilacı iç deyince içtim adetlerim iyicene karısıcak bu ilac kanamada yapıyomus vucudum iyicene sasırcak 1 ay önce iğne hap kanama ..of ya korunurken böyle basımıza gelmesi aklımıza gelmezdi

adetim biteli 4 gün oldu yumurtlama günümdemiyim bilmiyorum doktor şuan hamile kalmanı istemiyoruz ilacı iç deyince içtim adetlerim iyicene karısıcak bu ilac kanamada yapıyomus vucudum iyicene sasırcak 1 ay önce iğne hap kanama ..of ya korunurken böyle basımıza gelmesi aklımıza gelmezdi

canım adetin kaç gün sürüyo bilmiyorum ama şöle hesp et adetinin ilk günü bir say normalde 28 gün adet bolan biri için 14.gün yumurtan çatlıyo ama 30 gün regli olan biri için 16 gün çatlıyo yumurtan 26 günde bir regli için se 12 gün çatlıyo demektir.
Spreminmde 4 güne kadar yaşadığını düşünürsen hamile kalabilrsin gibi şimdi ben şöle düşünüyorum 6 gün reglin s,ire 4 gün geçmiş olsa 10 .gündesin spremde 4 gün yaşasa direkt hamile kalabilrsin.demek.

Yan i doktorun dediğini yapman iyi olmuş keşke dikkat etseydin ama olan olmuş artık belki ahyırlı bişey olur öle düşünme sağlıklı gebelikte oluşabilir.

evet mervecim aşılama denemek istemedik sorun tüplerde olunca.direkt tüp bebğe geçtik hayırlısı düşününce heyecanlanıyorum.kısmette varsa hepsi bahane olacak işte.sende inşallah hamilesindir canım.
dış gebelik süresince hep bitsede gerisini sonra düşünürüz diyordum meğer sonrası daha zormuş.bizim topikte maalesef pek bahtsız çıktı.hiçbirimiz kıramadık şeytanın bacağını ayşe hariç.ayşede bebeğinin sağlığıyla ilgili yaşadığı endişelerden koşturmacadan doğru dzgün tadını çıkaramadı.inşallah bundan sonra hepimiz için en iyisi olur.artık birer birer hamilelik haberlerini alırız.tabi en sağlıklısından.
hipatia nerelerdesin test günün geldimi bizi haberdar et canım.meraktayız.inşallah güzel haberlerle gelirsin.ayşeninde bebeği inşallah sağlığına kavuşmuştur.diğer ayşenin semranın hiç sesleri çıkmıyor.derya geldi günüm geçti dedi gitti.kızlar nerelerdesiniizzzzz.

evet mervecim aşılama denemek istemedik sorun tüplerde olunca.direkt tüp bebğe geçtik hayırlısı düşününce heyecanlanıyorum.kısmette varsa hepsi bahane olacak işte.sende inşallah hamilesindir canım.
dış gebelik süresince hep bitsede gerisini sonra düşünürüz diyordum meğer sonrası daha zormuş.bizim topikte maalesef pek bahtsız çıktı.hiçbirimiz kıramadık şeytanın bacağını ayşe hariç.ayşede bebeğinin sağlığıyla ilgili yaşadığı endişelerden koşturmacadan doğru dzgün tadını çıkaramadı.inşallah bundan sonra hepimiz için en iyisi olur.artık birer birer hamilelik haberlerini alırız.tabi en sağlıklısından.
hipatia nerelerdesin test günün geldimi bizi haberdar et canım.meraktayız.inşallah güzel haberlerle gelirsin.ayşeninde bebeği inşallah sağlığına kavuşmuştur.diğer ayşenin semranın hiç sesleri çıkmıyor.derya geldi günüm geçti dedi gitti.kızlar nerelerdesiniizzzzz.

canım seninde ilk denemede inş tutarda dahada fazla bekletmez seni yormaz hem maddi hemde manevi ne kadar vereceksinzi şimdi tutar orak.

emine hiç değilse yarın hepsi bitecek.kurtulacaksın kaç haftadır uğraşıyorsun yıprandın.yaşladığın yaşayacağın olumsuz gebelik bu olur inşallah allah birdaha yaşatmasın.tüp alınacakmı.eğer alınırsa zaten hemen hamile kalabiliyorsun bence korunmayı bırakınca birkaç ay içinde sağlıklı bir gebelik olacaktır diye düşünüyorum(inşallah)
demet seninde değerin düşmüş gözün aydın.sende bir an evvel atlatırsın inşallah.senin doktorun iğneyle sonlandırmayı tercih ediyor sanırım dimi

sağol canım düştü bakalım, evet benim dr iğneyle eritmekten yana ama bugün düşmeseydi laparoskopi yapılacaktı. inşallah bundan sonrasında normal bir gebelik yaşarız hepimiz.

ilaç hariç 2900 hastanenin fiyatı birde ilaçlar var ama doktorum sağolsun okadar yardımcı oluyorki.kaçkere gittik muayene ücreti bile almadı ve tedavi sırasındada fiyat konusunda ellinden geleni yapacağını söyledi.antalyada fiyatlar biraz daha makul ama istanbulda insanlar 7000-8000 den bahsediyor allah herkesin yardımcısı olsun.maddi manevi bşrçok şeye katlanıyorsun ve sonunda yarı yarıya hatta daha düşük ihtimal var.en basit sorun yaşayanlarda bile birkaç embriyo tarnsfer ediliyorken %60 şans veriyorlardı şimdi tek embriyoyla heralde %30 a falan düştü.tabiki zamanı geldiyse allah yoktan var eder.o yüzden şimdilik içim rahat kısmet diyorum.ama başlayınca böyle düşünmek kolay olmayacak.

sağol canım düştü bakalım, evet benim dr iğneyle eritmekten yana ama bugün düşmeseydi laparoskopi yapılacaktı. inşallah bundan sonrasında normal bir gebelik yaşarız hepimiz.

inşallah canım.o günleri bir görebilseydik çok yıpratıcı önce düşsün diye bekliyorsun sonra bekleme süreci sonrasında ne zaman hamile kalıcam tüpüm açıkmı kapalımı off hepsi ayrı zor.allah hepimize sabır ve en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin

ilaç hariç 2900 hastanenin fiyatı birde ilaçlar var ama doktorum sağolsun okadar yardımcı oluyorki.kaçkere gittik muayene ücreti bile almadı ve tedavi sırasındada fiyat konusunda ellinden geleni yapacağını söyledi.antalyada fiyatlar biraz daha makul ama istanbulda insanlar 7000-8000 den bahsediyor allah herkesin yardımcısı olsun.maddi manevi bşrçok şeye katlanıyorsun ve sonunda yarı yarıya hatta daha düşük ihtimal var.en basit sorun yaşayanlarda bile birkaç embriyo tarnsfer ediliyorken %60 şans veriyorlardı şimdi tek embriyoyla heralde %30 a falan düştü.tabiki zamanı geldiyse allah yoktan var eder.o yüzden şimdilik içim rahat kısmet diyorum.ama başlayınca böyle düşünmek kolay olmayacak.

canım kismet işi haklısın alah gelecğin nefesini veirise zamanıda geldiyse olur.ama
yinde de tek embriyo işi banada çok mantıklı gelmiyo yıllarca bebek özlmi çekiyoruz ve belki maddi olarak okadar deneme şansımız olmaya bilir ve ikiz gebelik yapılabilecek durumda ise neden tek bebek olsun değil mi yine özlem bitsin bebekler olsun değil mi taman ben 5 falan koyular ve 4 düz falan oluyo onu anlıyorum ama 2 tane konmalı en azından

canım kismet işi haklısın alah gelecğin nefesini veirise zamanıda geldiyse olur.ama
yinde de tek embriyo işi banada çok mantıklı gelmiyo yıllarca bebek özlmi çekiyoruz ve belki maddi olarak okadar deneme şansımız olmaya bilir ve ikiz gebelik yapılabilecek durumda ise neden tek bebek olsun değil mi yine özlem bitsin bebekler olsun değil mi taman ben 5 falan koyular ve 4 düz falan oluyo onu anlıyorum ama 2 tane konmalı en azından

evet canım haklısın.2 tane olmalıydı diyorum bende.aslında biryanım bu yasaya hak veriyor ama diğer yanımda kabullenmiyor.çoğul gebelik herzaman riskli ikiz bebeğe hamile olan bi arkadaş var 6 aydan sonra okadar tedirgin olunuyorki erken doğum riskinden dolyı.ve çoğunlukla 9 ayı doldurmadan doğuyorlar. tüp bebek tedavisi için evndeki eşyayı satıp o parayla tedavi yaptıranlar var.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.para için insanların duygularını sömürenlerle karşılaştırmasın.hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar
hastanedeyim beta için kan da verdim
hakkımda hayırlısı..dua edin..

Odama çıktım anestezist geldi
damar yolu açıldı.
Beta niye bakıldı ya da dün niye methotrexate
vuruldum bilmiyorum:))
hala doktorun net bir kararı yok.
Benim isim mı cetrefilli
yoksa doktoru mü kaybettik anlamadım:)))
ultrasonlar bakıldı sıvı birikmesi var dedi
dün de vardı.
Artık battı balık yan gider modundayim:))))
tekrar homogram bakıldı
10.8 düşük ama zaten gecen mthotrexate'ta
9.7 olmuştu yani. Beta ne alemde onu da bilmiyorum.
Ara ara gülüyorum halime:)

Beta dün 1680'e bugün de 1300lere düşmüş
ama ameliyat soz konusu hala bekliyoruz
heyet mı karar veriyor anlamadım ama.
Evet Melek laparaskopi.
Sagol!

emine anlamadım ben bu işi madem beta düşse bile ameliyat diyeceklerdi ne diye iğne vurdular o zaman.beta düşüşe geçmiş hadi sıvı birikmesinden dolayı doktor elini çabuk tutmaya çalışıyor o bellide iğne vurmasalrdı madem öyle.neyse hakkında hayırlısı olsun.hemen yapacaklar sanırım laparoskopiyi.bir an evvel atlatırsın inşallah canım.

Hemen yapacaklar mı bilmiyorum Fatma
ama senin de farkettigin gibi komik bir durumdayım.
Apar-topar ameliyat mevzusu yok normal bekliyorum
damar yolumla:))
beta da bayağı düşmüş ben bir günde bu kadar
beklemiyordum ama neyse.
Doktorum bı gelse.

Back
X