evet mervecim aşılama denemek istemedik sorun tüplerde olunca.direkt tüp bebğe geçtik hayırlısı düşününce heyecanlanıyorum.kısmette varsa hepsi bahane olacak işte.sende inşallah hamilesindir canım.
dış gebelik süresince hep bitsede gerisini sonra düşünürüz diyordum meğer sonrası daha zormuş.bizim topikte maalesef pek bahtsız çıktı.hiçbirimiz kıramadık şeytanın bacağını ayşe hariç.ayşede bebeğinin sağlığıyla ilgili yaşadığı endişelerden koşturmacadan doğru dzgün tadını çıkaramadı.inşallah bundan sonra hepimiz için en iyisi olur.artık birer birer hamilelik haberlerini alırız.tabi en sağlıklısından.
hipatia nerelerdesin test günün geldimi bizi haberdar et canım.meraktayız.inşallah güzel haberlerle gelirsin.ayşeninde bebeği inşallah sağlığına kavuşmuştur.diğer ayşenin semranın hiç sesleri çıkmıyor.derya geldi günüm geçti dedi gitti.kızlar nerelerdesiniizzzzz.