• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bnm daha var cnm hele bi sınava gireyim bi atanayım da ole sonra rapor cıkartırcam yapısıklık var dşe ondan sonra bnm kasım aralıgı bulur zaten doktda aralıga kadar bekle demişti %20 ihtimal var bekleyem demi :)

41 yasin olayına girmiştik bi ara bizde kk dan tanıstıgım ark var msn de de gorüsüyoz 7 kişiydik isteyip de olmayan valla 5 i simdi hamile bi bn bide bi ark kaldı onada mikro demiş doktr

ARKADAŞLAR 1500 sadece hastanenin aldığıdır .ayrıca ilaç parası ama yine ucuz geldi banada.dolar falan olmasın o.raporlu yla raporsuz enfazla 1500 gibi fark var dedi banada merkezin biri.

eminecim hatim olayını atlamışızı hakikaten ben varım.ama hastalanmak üzereyim biliyorsun.biter bitmez başlayabilirim.zaten 1 ayı bulur.bitirmemiz..birde herkes biliyomu kuran okumayı.bir liste yapalım kime hangi cüzler verildiğini

semra 1500 sadece hastanein fiyatıysa o bile çok iyi.zaten rapor aldığın zaman ilaçlar içinde rapor alıyorsun hadi oda 1000 tutsun çok iyi bir fiyat.hele istanbulda.tuğbacığım ama rapor almak çok kolay değil.örneğin senin rahim filmi sonucun var ve orda temiz gözüküyor sonuç.bu demek oluyorki sen normal yolla hamile kalabilirsin.bu yüzden rapor alman zor olabilir.yapışıklık varsa bunun ispatı lazım.yada 3 kez aşılama şartı var.yani ya normal yolla bebk ahibi olamyacağını kanıtlayacaksın şu sebepten diye yada gözle görünür bir ispat yoksa 3 kez negatif aşılama yaptırmış olman lazım.kısacası tüp bebek yaptrmaya mecbur kalmış olman lazım rapor almak için.

Hatım 1 ayı falan bulmaz Fatma
iyi okuyucuyumdur. Yarın başlayalım mübarek Kandil..
Aman Fatma sen yeterki regl ol:)))

meraktan soruyorum (benim Türkiye'den sosyal güvencem yok)
benim durumum rapora yeterli mı?
Allah bilir benim durumum bile yetmez...

aaaa semra sen bayagıdır yoksun demek...
ben de sana ozet gecerken sadece hıpatıayı soyledım...
aaaaa sen nerdesın bu kadar zamandır...
cabuk soyle sırrını:)

ohooo nerden baslayayım...
benım deger 1900lere cıktı...
ıkıncı methotrexate'ı doktor hanım ıstemedı. amelıyat dedı.
bız uzulduk falan ama tam kabullendık derken aslı hanım
ıkıncı doz vurduralım dedı. deger bır gunde1600lere dustu ama
aslı hanım ıcerde (benım ılk dıs gebelıgımden sonra sureklı sol
tarafta duran olusumun artık buyudugunu tehlıke olusturdugunu)
sızma gorunce beta ıle ya da dıs gebelıkle ılgılenmedı.
salı gunu (gecen) laparoskopı oldum.
tupum dondugu ıcın ne gebelık ne de baska bırsey gorunmuyormus.
sol tupumu aldılar ıste...sımdı cıtır cıtır genc kız gıbıyım...
sag taraftan cok umutlu doktorum ama ben cocuk ıstemıyorum.. bellı bır zaman.

merhaba nasılsın. ya bu tüpteki oluşum küçülmeyecekmi veya kaybolmayacak mı benimki duruyo hala büyümüyo ama küçülmede yok çok fazla betam düşüyo ama benim beta maşallah 8000lerden başladı düşmeye biliyosun şimdi 4000lerde ama senin durumu düşündükçe acaba benim sonumda mı laparoskopi diyorum, gerçi drum hadi yırttın ameliyattan dedi ama yine de hala patlama riskinin olduğundan söz ediyolar offf düşün düşün kafayı yiyecem

oh ohhh seyma ne guzel...
demet benım "olusum" dedıgım gebelık degıl.
gebelık metaryelı olumsuzsa yanı yasamayacaksa zaten
beta duser. betanın kandan temızlenmesı bıraz uzun suruyor o kadar.
ama patlama rıskı her zaman vardır. senın degerın yuksektı. suan bıle
yuksek malum ben en fazla 1900lere cıktım. ama sen bayagı guclusun.
hıc korkma. yolun yarısını coktan gectın. bol su ıc...
kendıne dıkkat et...

kızlar hatım ısını soyle yapıyoruz.
yarın baslıyoruz Bısmıllah kandılde..
okumak ıstedıgınız cuzlerı buraya yazın
ben tekrar tekrar lısteyı yazarım buraya bu durumda
okunmamıs cuzler bellı olur.
ılk 5 cuzu ben okumaya baslıyorum. (yarın)
ben bıtırene kadar kalan cuzlerden devam ederım.
boyle yaparsak karısıklık olmaz.
seyma sen hangılerını alıyorsun?
ya da ıstersen tek tek cuzlerı basladıkca yazarsın.
emın olmak ıcın.
regl donemıne denk falan denk gelırse
okuyamadıklarınızı soylersınız okunmayan cuzlere eklerız.

6 ve 6'dan sonrakı cuzler ıcın gonullulerrrr???

yarım cuz de olur kızlar.. yeterkı hepımızın nefesı olsun.
ben lıste yapacagım.
yalnız baslayınca soyleyın kı sız okurken baskası da aynı yerı okumasın.
nıyetımız temız...
Rabbım senın emrın efendımızın ıstegı ugruna cıktık bu yola...
"ummetım cogalın. mahserde ummetımın coklugu ıle ovunecegım" buyuran efendımızın
ıstegı ugruna dustuk bu yollara.. gonlumuzu ferahlat kucagımızı doldur.
emrın uzere evlendık. "aıle" olmayı da nasıp eyle bıze ya Rabbım!!

merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bütün güzellikler sizinle olsun :)

malum ben pek uğrayamıyorum inanın koşturmayla geçiyor günlerim .. annem hazır yanımdayken rutin tahlil tetkikleri yaptırıyorum ..dolayısıyla gündüz evde olmuyorum annemi hastaneye götürüyorum bi nevi genel kontrol gibi .. akşamda eve geliyorum yemekti şuydu buydu derken bi bakmışım yatma vakti :)

tuğba ve semra sizlerde mi tüp bebeğe karar verdiniz ...eğer öyle ise desenize topicimiz şenlenecek ..
yasemincim heyecanlısın değilmi sakın heyecan ve stres yapma ... iğnelere gelince ,geçen ay bende yapamıyordum ama 360 tl lik iğneyi enjekte edemedi hemşireler ..değişik bir iğne yani hergün aynı şırınga gibi olan aparatı kullanıyorsun sadece iğneyi değiştiriyorsun ... daha önce kullanmamış hemşirelerde yapmayı bilmiyor ve dozların heba oluyor .. dolayısıyla en iyisi kendin yapmak hatta yapabilmek canım :)

kızlar marttan bu ay'a kadar ilk defa solda baskın yumurta var ... önceki aylarda sağda bi sürü solda tatsız tuzsuz bir iki tane oluyordu ama şükür ki bu ay solda herşey.. inanın bu bile heyecanlandırıyor beni... bi an sol taraf pasif diye çok korkmuştum ... yarın sabah yine hastaneye gidicem E2 değeri için tahlil vericem akşam yine doktora gidip ultrsnda yumoşlara bakıcaz.. geçen gün yani daha iğnelere başlamadan önce rüyamda bebek emziriyordum ve ğögsümden gelen sütü görüp öyle mutlu oluyordum ki .. ALLAHIM rüya bile olsa harika bir duyguydu ... RABBıM evlatla sınamasın bizi ...

bu arada eminecim sen toparlamışsın sanırım artık, hoş sen iyi dayandın hareketsizliğe ..iyi olmana çok sevindim canım .. ve şu hatim işi bende bunun içinde olmak isterim elimden geldiğince .. okuduğum kadarını haber veririm yada işte artık nasıl yapıcaksak planlayalım .. mübarek günlerdeyiz her duanın bi şekilde karşılığı vardır.. emine sen demiştin ya bir kere hiçbir dua boşa gitmez bi şekilde istediğin olmasada seni korur .. yani tam olarak böle bişi olmasada buna benzerdi :) çok hoşuma gitmişti ..

neyse kızlar dualarım sizinle inşallah herşey bizim için çoooooooookkk güzel olur ve tez zamanda teker teker müjdeleri sıralarız ...

Son düzenleme:
Evet hipatia dualarımız mutlaka kabul olur.
Öyle ki, dünyada kabul olmayan dualarımızın
mükafatını mahşer gunü gördüğümüzde
"keske dualarımın hiçbiri dünyada kabul
olmasaydı" diyecekmisiz.
Bunu bilsek de, beşeri iste dualarımız kabul
olsun istiyoruz:)

kızlar okuyup haber vermeyin.
Öyle olursa siz okurken bir baskası da aynı yeri okur karışır.
Okumaya karar verdiginiz cüzü ya da sayfaları söyleyin.
Ben burda sürekli listeyi yazacağım.
Okumak isteyen ya da cüzleri biten bakar
kalan cuzlerden seçer. Tamam?
Şimdi söyleyin kacinci cuzleri okuyacaksınız???

OKUNMAKTA OLAN CÜZLER
tunemi-------------------------------------#1.-2.-3.-4.-5.# [CUZ]

6.ve sonrakı cuzler gonullu beklıyor...

günaydın kızlar.eminecim bende 6 dan 10 a kadar alayım.sıradan gitmiş olayım.ama ben 1 hafta sonra başlayabilirim.bugün regl olurum büyüük bir ihtimalle.banada 6-7-8-9-10 yazabilirsin.
kızlar birde meryem suresini okuyalım.herkes kendisi okusun yani.emine başlangıç duan çok güzeldi.çok duygulandım sabah sabah.

sagol fatma. benım nıyetım basında berı oyle. ınsaellah gerceklesır.

OKUNMAKTA OLAN CUZLER
tunemi--------------------------------#1.-2.-3.-4.-5.# [CUZ]
yasmin_07--------------------------#6.-7.-8.-9.-10# [CUZ]

11.ve sonrakı cuzler okunmayı beklıyor...

Kandılımız mubarek, dualarımız kabul, nıyetlerımız temız
gonlumuz ferah olsun...

Back
X