• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yeni resmini çekmedim daha.yarın gündüz gözüyle çeker koyarım teyzasi.büyüyo artık oğlum.bide bu kadar huysuz olmasa dah iyi olurdu ama bunada şükür.yavrum iyi olsunda varsın 24 saat ağlasın hiç önemli deil

bır sıkıntısından aglamıyordur ınsaellah?
huysuzlugundan yaramazlıgından bol bol rahatsız etsın senı:)

bır sıkıntısından aglamıyordur ınsaellah?
huysuzlugundan yaramazlıgından bol bol rahatsız etsın senı:)

bi sıkıntısı yok cnm.anasına çekmiş bacaksız.bende böle 7-24 ağlarmışım.hiç sebepsiz hemde.millet illallah demiş benden.seyitte bana çekmiş.bi sebep olmasına gerek yok motor tamış gibi maşallah.en üst kat komşumuz bile duyuyodur sesini.o derece yani.neyse hastalığı olmasında çekeriz artık napalım

ayşecim nasılsın oğlunun iyi olmasına çok sevinidim işlahh dahad iyi olacak varsın ağlasın hasta olmasında seni yorsun bu günlerde geçer doya doya öp benim yerimeyerimseniben

tşk.ederim ayşecim.senin yerinede öperim.zaten doyamıyoruz öpmeye.çocuk neye uğradığını şaşırdı valla.babası bi yandan ben bi yandan abisi bi yandan.akşma kadar gelen geçen öpüp duruyo valla.çok asabi bi görsen nasıl sinirleniyo öpüyoruz diye :)).bu arada seninde kandilini kutlarım tatlım allah dualarını kabul etsin inşallah

OKUNMAKTA OLAN CUZLER
tunemi-----------------------------------#1.-2.-3.-4.-5.# [CUZ-OKUNDU]
yasmin_07-----------------------------#6.-7.-8.-9.-10.# [CUZ]
seyma04-------------------------------#11.-12.-13.-14.-15.-16.-17.-18.-19.-20.# [CUZ]
ferhatt-----------------------------------#21.-22.-23.-24.-25.# [CUZ]

26-27-28-29-30. cuzler okunmayı beklıyor...

merhaba kızlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun bu gece hepinize dua ettim ....

26-27-28-29-30 cüzler bende haber vericem okuyunca bu gece başlıyorum ..

Yetişen aldiii:)))
insaellah hatim bitince dualarımızı da yaparız, oldu bu is:)))
Allah razı olsun hipatia.

günaydın kızlar.
ben maalesef başlayamadım cüzlere dün geç geldik misafirlikten.bebek görmeye gitmiştik.1,5 aylık bir kız.ama nasıl tatlı anlatamam.minicik bişey.ya eşimde bende kız çocuklarını ayrı bir seviyoruz.eşim kucağından indirmedi dün akşam.allah hepimize nasip etsin.bu arada adette olmadım.bakalım bugün olacakmıyım.gününde gelen adet bekliyorumya gelsin diye gelmez oldu.

OKUNMAKTA OLAN CUZLER
tunemi--------------------------------------------#1.-2.-3.-4.-5.# [CUZ-OKUNDU]
yasmin_07--------------------------------------#6.-7.-8.-9.-10.# [CUZ]
seyma04----------------------------------------#11.-12.-13.-14.-15.-16.-17.-18.-19.-20.# [CUZ]
ferhatt--------------------------------------------#21.-22.-23.-24.-25.# [CUZ]
hıpatıa-------------------------------------------#26.-27.-28.-29.-30.# [CUZ]

Cuzler bıttı. Rabbım hatm-ı serıfımızı kabul eylesın...

merhaba kızlar bende işlahh bugün başlarım fatma adetin geçmiş bir umuta olsa belki gebesin tüp bebeğe gerek kalmmamıştır işlahhhhhhhh dualrımız kabul olur

keşkeeee ayşecim.hernekadar çıkmadık candan umut kesilmesede benim bu konuda hiç umudum yok.çünkü korunuyoruz.üstelik korunmadığım zamn bile 8 ayda olmuştu ilk gebelik.benim tüpler geçit vermiyorki amacına ulaşsın spermcikler.

ya ben anlamadım senin tüpler açık değilmi sorun ne sadece açık olması yeterli değilmi yoksa

ayşecim benim tüplerimde sorun var.rahim filmi sırasında verilen sıvı dış gebelik geçirdiğim tüpten hiç geçmedi yani sağ tüpüm kapalı çıktı.sol tüpte ise geçiş vardı fakat tüp fonksiyonunu yitirmiş genişleme vardı.yani tüpün açık olması yada sıvının geçmesi önemli değil tüpün işlevselliğide önemli.o yüzden zaten ilkindede çok uğraştıktan sonra hamile kaldım ben.yani tüplerde doğru düzgün geçiş yok.ben o yüzden tüp bebeğe yöneldim.yani en azından bir tüpüm sağlıklı olsaydı hemen tüp bebek düşünmezdim.ama maalesef laparoskopi sonucumda rahim filmini doğruladı(bana sadece teşhis amaçlı laparoksopi yapıldı tüplerin durumunu görmek için)kısacası her iki tüpümdede sorun olduğu için tüp bebek yaptırmaya karar verdik.hayırlısı bakalım.bu yolda neler bekliyor bizi göreceğiz.

anladım canım bend çektirdim geçen ay normal dedi geçiş düzenli tüpte öyle ama gebe kalamıyorum off off bu tüpler ne önemliymiş öyle ben tüpün ne olduğunuda bilmiyordum dış gebelikte öğrendim sadece yumurta önemli diyordum

Back
X