• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tupu gerınce agrı olusuyor.
tupu gerecek kadar bırsey olusuyorsa, mutlaka beta yukselmıstır.
senın adetıne bıle 10 gun var.
rahat ol..

merhaba kızlar benim cüzlerde biit hepimize çok dua ettim kim kaldı okumayna fatma bide kimdi hadi çabuk teslim edelim fatma tüp bebek olmadfan yetişsin uğur getirir

günaydın kızlar.
ayşecim sanırım ben kaldım cüzünü bitiremeyen.ama birkaç güne bitecek inşallah.yetişemediğim yerde yardım isterrim sizden.

merhaba kızlar bende adet olmustum 1kaç cüzüm kaldı onlarıda okucam adetten sonra kasıklarım ağrıyor acaba niye 2 gündürde geçmedi ya

valla doğru söylüyosun dış gebelik pskolojimizi mahvetti kasıklarım ağrıyınca korkudan test bile yaptım hamilemiyim neyim diye

valla doğru söylüyosun dış gebelik pskolojimizi mahvetti kasıklarım ağrıyınca korkudan test bile yaptım hamilemiyim neyim diye

canım benim şaşırmadım geçmiş aylarda bende çok yaptm ama maalesef bu ağrıalrı hep duyacakmışsın banada öle diyolar ama yinede tedirgin oluyo insan ister istemez.

arkadaşımın kardeşide dış gebelik geçirdi sonra 6 ay sonra normal gebelik olmuş düşün 5 ay geçmiş üzerinden o bile diyomuş ağrıyo acaba dış geeblikte varmı diye doktor demiş
o bölgede defarmasyon yaşandığı için bu tarz ağrılar duyman normal takma kafana diyomuş ama gel görki takıyoruzz.

düşünki normal gebeliği varken korkuyor nasıl bir şeyse düşmanımın başına vermesin rabbim .çok acı bir tecrübe

merhaba herkese a.s.akimera ilk sayfayı okuyabildim sadece durumunu takip edemedim.dış gebelik oluştu mu ikinci sefer?

yok oluşmadı sonradan gebe kaldı ve bir oğlu oldu canım arkadaşımın şimdi biz gebe kalmayı bekliyoruz

günaydın kızlar.
mervecim ne güzel arkadaşının kardeşi hemen hamile kalmış.inşallah bebeğini sağsağlim kucağına alır.bizim topiğinde maşallahı var yani.ayşe ilk hamile kaldığında hemen hemen hepimiz dış gebeliği yeni atlatmışık.ve ard arda hamile kalacağız diye umut ediyorduk ama 1 yıl geçti hiçbirimizde tık yok.emine için daha hareketli geçti gerçi bu 1 yıl ama oda sonuç alamadı.hepimizi seçmişler sanki.bazen başka topiklerde okuyorum insanlar dış gebelik geçirmiş ardından hamile kalmış.demekki bizim anne olma zamanımız daha gelmemiş.ama inşallah yaklaşmıştır.
kızlar bugün son kontrolüme gideceğim.doktor akşama çatlatma iğnesini verecek.kısmetse cuma günüde toplanacak yumurtlar.doktor micro yapılacak dedi ama onda bile döllenme olmayabiliyormuş.inşallah hiçbir aksilik çıkmadan hayırlısıyla kaliteli embriyolar olur.dualarınıza çok ihtiyacım var.nolur eksik etmeyin.

kızlar günaydın.bende adet oldum dün gece.bu ayda olmdı .nasippp.ne yapalım bu ay zaten film çektireceğim gelecek ay tüp taktıracam.lpg dermişim.:))
fatma hsg yi ne zaman yaptırmam iyi.

kızlar günaydın.bende adet oldum dün gece.bu ayda olmdı .nasippp.ne yapalım bu ay zaten film çektireceğim gelecek ay tüp taktıracam.lpg dermişim.:))
fatma hsg yi ne zaman yaptırmam iyi.

selam günaydın canım inan ben anlamadım tüp taktırma ne yaa
hsg mi yapılacak ona mı diyosun :))
rahim filmi adet bitiminden 2 gün sonra falan yapılıyo
doktorun zaten söyler inş sorun çıkmadan raporunu alırsın hoş rapor alsak ne çıkar inş sorunsuz hamile kalırsın sağlıklı evlatların olur canım

günaydın kızlar.
mervecim ne güzel arkadaşının kardeşi hemen hamile kalmış.inşallah bebeğini sağsağlim kucağına alır.bizim topiğinde maşallahı var yani.ayşe ilk hamile kaldığında hemen hemen hepimiz dış gebeliği yeni atlatmışık.ve ard arda hamile kalacağız diye umut ediyorduk ama 1 yıl geçti hiçbirimizde tık yok.emine için daha hareketli geçti gerçi bu 1 yıl ama oda sonuç alamadı.hepimizi seçmişler sanki.bazen başka topiklerde okuyorum insanlar dış gebelik geçirmiş ardından hamile kalmış.demekki bizim anne olma zamanımız daha gelmemiş.ama inşallah yaklaşmıştır.
kızlar bugün son kontrolüme gideceğim.doktor akşama çatlatma iğnesini verecek.kısmetse cuma günüde toplanacak yumurtlar.doktor micro yapılacak dedi ama onda bile döllenme olmayabiliyormuş.inşallah hiçbir aksilik çıkmadan hayırlısıyla kaliteli embriyolar olur.dualarınıza çok ihtiyacım var.nolur eksik etmeyin.

yasemin canım inş bizde sağlıkla hamileler oluruz .

bu arada kaç yumoş olmuş sende bi değişiklik varmı akıntı veya gögüste hassasiyet gibi
yumoş oluşurken dha önce oluyomu ay ben senden daha heyecanlıyım
çok merak ediyorum sonucunu inş emekleirn boşa gitmez

günaydın kızlar fatma dualrımız seninle ALLAHH sana kısmey ettiyse olur işlahh semra üzülme zaten bekliyordun değilmi adet olmayı rahim flimi adetin 9 günü çekiliyor işlalh temiz çıkar kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz ne yaparsak yapalım ben hep diyorum hatta kendime söz veriyorum adetim yaklaştığında belirtilere takımayacam am amalesef olmuyor ister istemez belirtiler çıkıyor ama bu sefer çok bacak ağrım var romatizma gibi bide rahim ağzı çok kapanmışş anlamdım neyse yine ben takmayaım nasılsa olamyacak

selam günaydın canım inan ben anlamadım tüp taktırma ne yaa
hsg mi yapılacak ona mı diyosun :))
rahim filmi adet bitiminden 2 gün sonra falan yapılıyo
doktorun zaten söyler inş sorun çıkmadan raporunu alırsın hoş rapor alsak ne çıkar inş sorunsuz hamile kalırsın sağlıklı evlatların olur canım

canım ben rapor için çektirmiyorum.rapor alsak da 1000 tl fark var zaten.rapor alabilmen için 3 aşılama yaptırman gerekiyo.bende doktorumda istemedik.vücudu yormanın gereği yok.ama harbiden neden çektiriliyo anlamış değilim bende hsg yi.açıksa ne karı olacak tüp bebeğe kapalı ne kar anlamadım.

canım ben rapor için çektirmiyorum.rapor alsak da 1000 tl fark var zaten.rapor alabilmen için 3 aşılama yaptırman gerekiyo.bende doktorumda istemedik.vücudu yormanın gereği yok.ama harbiden neden çektiriliyo anlamış değilim bende hsg yi.açıksa ne karı olacak tüp bebeğe kapalı ne kar anlamadım.

he bende onu diyorum açıksa zaten aşılama diyolar önce senşişn direkt tüp bebekte neden

haaaa belki, durumuna göre micromu yapılacak tüp bebek mi
bide birinde tüpe konuyomuş birinde rahime acaba sana nereye konacak kaçıncı gün transfer diyerek öğrenebilirsin eğer 5 gün derse rahime ekilecek ama 3 gün dersen tüpe gitme olasılığı oluyomuş

semracığım rahim filminin çok önemi var tüp bebek için.çünkü rahim filmi sadece tüplerinle ilgili bilgi vermiyorki aynı zamanda rahimlede ilgili fikir ediniyor doktorlar.örneğin rahminde polip,miyom yada septum olması,rahmin çift başlı olması,yada tüplerde hidrosalpenks(su toplaması) olması gibi durumlarıda gösteriyo hsg.o yüzden rahim filmi istemeden tüp bebek yapılması pek mantıklı değil.bir sorun varsa tedaviye başlamadan halletmek en önemlisi.tabiki doktorlar sadece rahim filmine dayanarak karar vermiyorlar.eğer şüpheli bir durum ortaya çıkarsa hsg sonucunda,genelde laparoskopi yada histerskopi yapılyor hem kesin teşhis hemde tedavi için.kısacası olması gereken birşey.
ne zaman çektirileceğine gelince adet bitiminden 1-2 gün sonra çektirmek uygun.benim adet 7 gün sürer ben 9.gün çektirmiştim.
ayşe belirtilere takılma lütfen.dinleme kendini.dün bi dizide adam eşinn kendisini öldürmek istediğini ve yemeğine zehir koyduğunu sanıyor ve buna okadar inanıyorki vücudu zehirlenmiş gibi tepki gösteriyor hastaneye kaldırılıyor doktor psikolojik zehirlenme diyor.yani insan vücuduna hangi komutu verirse onu doğruymuş gibi algılıyor.o yüzden ne olursun kendini dinleme.
mervecim doktorum garantici bi insan benm gibi.şuan herşey yoolunda yumurta sayısı ve kalitesiyle ilgili toplandığı gün oturup konuşacağız dedi.8-10 tane var ve bunların 5-6 sı öne çıkıyor diyor.ama detaylı bişey söylemedi bende doktoruma güvenip bekliyorum.yumurtalaradna dolayı acayip akıntım var.ama çok berrrak bir akıntı ve çok fazla.bunun dışında inan vücudumu dinlemediğim için başka bir hassiyet varmı bilmiyorum.hiç dikkat etmiyorum.doktorumda rahatsınız ne olur böyle devam edin dedi.ama doktorumdan kaynaklanıyor kesinlikle.hastasına değer verdiğini hissettiriyor ve bizim adımıza herşeyi düşündüğünden eminim.o yüzden sorgulamıyorum.hayırlısı olsun.
yarın akşam 10 da çatlatma iğnesini vurduracağız.c.tesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak.p.tesi yada salı transfer olur sanırım.hayırlısı olsun.içimde şuan ne olacak gibi ne olmayacak gibi hiçbişey yok sadece heyecan var.ben bu konuda baya tecrübeli oldum arkadaşlar.inşallah hiçbirinizde böyle bir işleme gerek kalmaz.ama bu konuddada tecrübe edinen biri oldu aramızda herşeyi sorabilirsiniz :)))

Back
X