Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla doğru söylüyosun dış gebelik pskolojimizi mahvetti kasıklarım ağrıyınca korkudan test bile yaptım hamilemiyim neyim diye
kızlar günaydın.bende adet oldum dün gece.bu ayda olmdı .nasippp.ne yapalım bu ay zaten film çektireceğim gelecek ay tüp taktıracam.lpg dermişim.:))
fatma hsg yi ne zaman yaptırmam iyi.
günaydın kızlar.
mervecim ne güzel arkadaşının kardeşi hemen hamile kalmış.inşallah bebeğini sağsağlim kucağına alır.bizim topiğinde maşallahı var yani.ayşe ilk hamile kaldığında hemen hemen hepimiz dış gebeliği yeni atlatmışık.ve ard arda hamile kalacağız diye umut ediyorduk ama 1 yıl geçti hiçbirimizde tık yok.emine için daha hareketli geçti gerçi bu 1 yıl ama oda sonuç alamadı.hepimizi seçmişler sanki.bazen başka topiklerde okuyorum insanlar dış gebelik geçirmiş ardından hamile kalmış.demekki bizim anne olma zamanımız daha gelmemiş.ama inşallah yaklaşmıştır.
kızlar bugün son kontrolüme gideceğim.doktor akşama çatlatma iğnesini verecek.kısmetse cuma günüde toplanacak yumurtlar.doktor micro yapılacak dedi ama onda bile döllenme olmayabiliyormuş.inşallah hiçbir aksilik çıkmadan hayırlısıyla kaliteli embriyolar olur.dualarınıza çok ihtiyacım var.nolur eksik etmeyin.
selam günaydın canım inan ben anlamadım tüp taktırma ne yaa
hsg mi yapılacak ona mı diyosun :))
rahim filmi adet bitiminden 2 gün sonra falan yapılıyo
doktorun zaten söyler inş sorun çıkmadan raporunu alırsın hoş rapor alsak ne çıkar inş sorunsuz hamile kalırsın sağlıklı evlatların olur canım
canım ben rapor için çektirmiyorum.rapor alsak da 1000 tl fark var zaten.rapor alabilmen için 3 aşılama yaptırman gerekiyo.bende doktorumda istemedik.vücudu yormanın gereği yok.ama harbiden neden çektiriliyo anlamış değilim bende hsg yi.açıksa ne karı olacak tüp bebeğe kapalı ne kar anlamadım.