Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aaa canım sdsen nerelerdesin yawww arada ses ver olmaz böyle.
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun bebişine.

.

canım yaa valla kalbim aklım hep sizlerle ama bunaldım çocuk mevzusundan topiğe bile girmedim bir süre. aklım hep sizlerde
keşke dış gebelik geçirmiş olsaydım diye dua ettiğim günler vardı
çok şükür atlattım
artık daha rahatım.
inşallah en kısa sürede sizlere müjde verebilirim bende

Canım uzun zamandır yoktun. Gebelik için vücudunun hazır olması ne kadar güzel. Zaten insan kafasından attığı zaman geliyor gebelikte ne hikmetse. Allah hayırlısını versin canım hakkında. Senin de güzel haberlerini duymak nasip olsun inşallah :)))

duana içten bir amin diyorum :))
valla doktorun dediğine göre artık bende bebek olmaması için hiçbir sebep kalmamış. çalışmalara başlayabilirsin dedi. hayır ben artık nefes almak istiyorum bi süre ara vereceğim sanırım dedim. sen böyle diyorsan önümüzdeki ay kese görmeye gelirsin kafandan atmışsın sen dedi. yılbaşına kadar ara ver ama o zamana kadar olur gibi geliyor bana eğer olmazsada tekrar görüşelim dedi.

cnm kaç zamandır aklımdasın iki defa özelden msj atmak istedim ama kutun doluydu gönderemedim çok şükür ki sağlığına kavuştun inşallah en kısa zamanda da önce kesene, sonra kalp atımına, sonrada seni tekmeleyen bebişine kavuşursun cnm :) herşeyin hayırlısı olsun ve hayırlı olan en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşa inşallah.

Teyzeleri bu da benim minik paşam:) evlat kokusu cennet kokusuymuş gerçekten.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Temsilci canım suan bebeğin kucağındadır herhalde..sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..

Kızlar bu minikler bizim canımıza okuyor valla dogum yapacak arkadaslar cerol,marla,serap,cbdefne.. gercekten bol bol uyuyun:) biz dun gece 6 da yattık:) gerci saglıklı olsunlar da ınsan herseye katlanıyor.hepinizi öpüyorum..

Eklentiler

• $IMG_3125.webp
    $IMG_3125.webp
    11 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_3172.webp
    $IMG_3172.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_3179.webp
    $IMG_3179.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 61
Teyzeleri bu da benim minik paşam:) evlat kokusu cennet kokusuymuş gerçekten.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Temsilci canım suan bebeğin kucağındadır herhalde..sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..

Kızlar bu minikler bizim canımıza okuyor valla dogum yapacak arkadaslar cerol,marla,serap,cbdefne.. gercekten bol bol uyuyun:) biz dun gece 6 da yattık:) gerci saglıklı olsunlar da ınsan herseye katlanıyor.hepinizi öpüyorum..

allah bağışlasın cnm maşallah paşaya hayırlı uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah :)

Oyy ben yerim onu.. Maşallah sübhanallah.. Çok tatlı ya.. Cennet kokusu gerçekten bizim içinde kokla paşanı çok severim o bebek kokusunu.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Bizlerede sağlıkla kucağımıza aldırmak nasip etsin.. Canım uyumak iyide ben hamilelik boyuncada doğru düzgün uyumyorum bebeğe antremanlı gireceğim bu gidişle. İlk aylar uykusuzluk yapmıştı uyuyamamıştım, şimdi uyuşmalar uyutmuyor.. Bebek doğunca en azından gece tek olmam, iki kişi bekleriz:))) belkide ikimizde artık mışıl mışıl uyuyor oluruz.. Sağlıklı olsunlarda canım haklısın.. herşey düzelir zamanla, huylarıda, uykularıda:)

Pink allah nazarlardan korusun oglun çok şeker.bende dün akşamdan beri tüp bebek merkezlerine bakıyorum istanbulda en iyi merkez hangisi bilen var mi.bahçeci tüp bebek merkezi süleyman bey ve ulun bey mi yoksa istanbul tüp bebek merkezi aret bey mi.istanbulda oturan canlarım yardımınıza ihtiyacım var.eşim artık edirneye gitmek istemiyo.

cnm kaç zamandır aklımdasın iki defa özelden msj atmak istedim ama kutun doluydu gönderemedim çok şükür ki sağlığına kavuştun inşallah en kısa zamanda da önce kesene, sonra kalp atımına, sonrada seni tekmeleyen bebişine kavuşursun cnm :) herşeyin hayırlısı olsun ve hayırlı olan en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşa inşallah.

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende en kısa sürede bebeğimin müjdesini alırım. ama artık içim soğuduya o kadar takmıyorum kafaya. rabbim hayırlısını bilir deyip bekliyorum. sanırım iyileşememe korkusundan sarılmışım bebek isteğime.

maşallah yaaa ne tatlı bir melek bu böyle. uyurken elini yanağının altına alması çok hoş bir görüntü oluşturmuş. Rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah

maşallah paşaya canım çok tatlı allah nazarlardan korusun mis kokusundan bizim içinde kokla rabbim sağlıklı uzun ömür versin kuzucuğuna

oyyy maşallah allah nazarlardan esirgesin.çok tatlı bu oğluş yaaa.canım yalnız resimlerde sanki yüksek bişeye yatırmışsın bebeği.yastık mı o?düz zemnin 1 yaşına kadar unutma.sen şimdi o uykusuz gecelere katlanıyorsun.eminim uyuyamamktan kaynaklı sende bir enerji patlaması bile vardır ama fırsat buldukça bebeği birilerine ver uyu.3-4 ay geçince resmen insan çöküyor artık.allaha yalvarıyorum biran önce ek gıdaya geçeyim bol bol yesin bol bol uyusun gece kalkmasın diye.
Pink allah nazarlardan korusun oglun çok şeker.bende dün akşamdan beri tüp bebek merkezlerine bakıyorum istanbulda en iyi merkez hangisi bilen var mi.bahçeci tüp bebek merkezi süleyman bey ve ulun bey mi yoksa istanbul tüp bebek merkezi aret bey mi.istanbulda oturan canlarım yardımınıza ihtiyacım var.eşim artık edirneye gitmek istemiyo.

canım benim arkadaşım araştırmıştı geçenlerde bahçecinin bu işte istanbulda en iyi olduğunu söylüyordu.aslında türkiyede en iyisi ankarada anatolia imiş sanırım.yanlış yazmışta olabilirim.internetten bak istresen.birde ulun beyi duymuştum ama süleyman beyi duymadım.

tahmin edebiliyorum halini.son haftalar gerçekten zor hele benim yaza denk gelmişti fenalardaydım.19 günün kalmış sık dişini.ben günümün dolmasına 3 gün kala doğurdum.sezeryan olmasaydı ne zaman gelirdi kendi isteğiyle bilmem.bebek hazneye falan inmemişti.bu arada karnın aşağı indi mi?doğum yaklaşma habercisidir.
Anneme göre aşağı indi ama ben anlayamıyorum. Karnım son bir ayda epey büyüdü bebeğin kilolandığını hissediyorum ve hatta göbek deliğim etrafında yarım halka şeklinde çatlaklar bile oldu büyümekten. Ama bu aralar baya ihmal etmiştim çatlak kremini onunda etkisi olabilir. Eskiden bacaklarıma değmezdi karnım oturduğumda falan. Ama şimdi otururken resmen bacaklarımla taşıyorum veledi. Bu cumartesi randevumuz var bakalım o zaman sorucam doktora ne alemdeyiz diye. İlk bebek olduğu için doktor sezeryana acele etmeye gerek yok dedi bana da 40. haftanda bile alabiliriz dedi. Beklicez bakalım uconncum. Şu son günlerin tepiklerin tadını çıkarmaya çalışıyorum bende :))

Maşallah tatlım bebişine. Allah nazarlardan saklasın. Bakalım bizim veled nasıl birşey çıkacak :))) Uyku konusunda da bir sıkıntımız yok bakalım şimdilik. Deliksiz uyuyoruz. Gece yatmadan birşeyler yemediğim sürece tabi...
Bizim geçenlerde bir tanıdığımız acıbademde yaptırdı şimdi 9 haftalık sağlıklı hamile canım. İlk başlarda lekelenmesi kanaması oldu ama hepsini atlattı çok şükür. Ben kendim için araştırdığımda medicanaya gidecektim. Eylem hanımdı doktorumuz çapa ihtisaslı. Sabahları beylikdüzünde tüp bebekte çalışıyor öğleden sonra da bahçelievlerde hastalarına bakıyordu. Çok harika bir doktor ben kendisinden çok memnun kaldığım için ona yaptıracaktım. Ama tabi sadece bu işle ilgilenen merkezler ve doktorlar vardır. Bahçeciyi duymuştum bende iyi bir yer diye. Ama diğerleri hakkında fikrim yok. İstanbul bu işin merkezi zaten edirneye falan gitmeyin... Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı :))
canım yaa valla kalbim aklım hep sizlerle ama bunaldım çocuk mevzusundan topiğe bile girmedim bir süre. aklım hep sizlerde
keşke dış gebelik geçirmiş olsaydım diye dua ettiğim günler vardı
çok şükür atlattım
artık daha rahatım.
inşallah en kısa sürede sizlere müjde verebilirim bende

duana içten bir amin diyorum :))
valla doktorun dediğine göre artık bende bebek olmaması için hiçbir sebep kalmamış. çalışmalara başlayabilirsin dedi. hayır ben artık nefes almak istiyorum bi süre ara vereceğim sanırım dedim. sen böyle diyorsan önümüzdeki ay kese görmeye gelirsin kafandan atmışsın sen dedi. yılbaşına kadar ara ver ama o zamana kadar olur gibi geliyor bana eğer olmazsada tekrar görüşelim dedi.

Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan bunalıyor bu mevzulardan uzak kalmak istiyor. Bende öyle bir dönemde topiğe girmemiştim ama aklım hep burdakilerde kalmıştı. Doktoruna katılıyorum gerçekten. İnanmazdım böyle olduğuna ama ben kendimde de yaşayınca hak verdim. Allah hakkında her zaman hayırlısını nasip etsin canım. Uzun süre yazmasan da arada bir haberdar et kendinden gene :)) Aile gibi olduk burda :))

Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan bunalıyor bu mevzulardan uzak kalmak istiyor. Bende öyle bir dönemde topiğe girmemiştim ama aklım hep burdakilerde kalmıştı. Doktoruna katılıyorum gerçekten. İnanmazdım böyle olduğuna ama ben kendimde de yaşayınca hak verdim. Allah hakkında her zaman hayırlısını nasip etsin canım. Uzun süre yazmasan da arada bir haberdar et kendinden gene :)) Aile gibi olduk burda :))

çok teşekkür ederim canım inan bana hep aklımdasınız. bundan sonra yazarım sıklıkla.
dün gece tam 6 ay aradan sonra tekrar gördüm meleğimi rüyamda.
bebek arabasıyla gezdiriyodum minicikti. birden arabayı kontrol etme gereği duydum.
bir baktım orda yok. kaybetmişim onu.
ağlaya ağlaya geçtiğim yolları geri gittim acaba ordamıdır diye.
sonra buldum onu. etrafında bi sürü kadın vardı.
kocaman olmuş büyümüş. onlar bulmuş saçlarını örmüşler kıyafetlerini değiştirmişler.
beyaz bi elbise giydirmişler. onların yanında oynuyodu meleğim.
onları görünce isyan ettim allah benim belamı versin bi çocuğa sahip çıkamadım diye ağladım.
sonra beni gördü geldi yanıma üzülme ağlama bak geldim sana dedi. sıçrayarak uyandım gerçekten ağlamışım...

nedir bu iş anlamadım hiç aklıma yoktu konusu bile geçmiyodu tekrar gördüm. 6 ay önce son gördüğümde tekrar gelirim deyip gitmişti. tam bu günlerde doğum yapacaktım bugün onu farkettim.

maşallah çok tatlı canım onlar iyi olsunda insan herşeye katlanıyor değil mi bu kadar özveride hiç kimse için bulunamayız herhalde bak beni uyku listesine yazmamışsın hiç uyuyamadım gece :)

canım benim topiğimizin 2. kızı hoş geldi sefa geldi umarım herşey yolundadır en yakın zamanda haberini bekliyoruz canım.

çok teşekkür ederim canım inan bana hep aklımdasınız. bundan sonra yazarım sıklıkla.
dün gece tam 6 ay aradan sonra tekrar gördüm meleğimi rüyamda.
bebek arabasıyla gezdiriyodum minicikti. birden arabayı kontrol etme gereği duydum.
bir baktım orda yok. kaybetmişim onu.
ağlaya ağlaya geçtiğim yolları geri gittim acaba ordamıdır diye.
sonra buldum onu. etrafında bi sürü kadın vardı.
kocaman olmuş büyümüş. onlar bulmuş saçlarını örmüşler kıyafetlerini değiştirmişler.
beyaz bi elbise giydirmişler. onların yanında oynuyodu meleğim.
onları görünce isyan ettim allah benim belamı versin bi çocuğa sahip çıkamadım diye ağladım.
sonra beni gördü geldi yanıma üzülme ağlama bak geldim sana dedi. sıçrayarak uyandım gerçekten ağlamışım...

nedir bu iş anlamadım hiç aklıma yoktu konusu bile geçmiyodu tekrar gördüm. 6 ay önce son gördüğümde tekrar gelirim deyip gitmişti. tam bu günlerde doğum yapacaktım bugün onu farkettim.

canım öncelikle aramıza yeniden hoşgeldin çok mutlu oldum seni gördüğüme. ne kadar düşğnmüyoruz desekte bilinç altımızda evlatlarımız yaşadıklarımız streslerimiz korkularımız hepsi mevcut malasef hiç beklemediğin bir anda anlık bi olay aklına gelöesine sebep olabiliyor uzun zamandır yazmadın bize belkş buraya yazmak bile tetiklemiş olabilir bilinç altını sanırım ömrümüzün sonuna kadar da göreceğiz böyle rüyalar sen üzülme çok düşünmemeye çalış artık vücudun bebek için hazır ilk hamile kaldığında bu rüyalar dahada sıklaçacak ben bir ara kafayı yediğimi düşünmeye başlamıştım ne zaman ki küçük küçük kıpırtılarını hissetmeye başladım şimdilerde daha rahatım ve pek yanlız kalmıyorum yalnız kalınca kendimi dinliyorum çünkü. Allah sana en yakın zamanda evladını bağışlasın inşallah kucağımıza alınca bütün korkularımız bitecek inşallah.

Oyy ben yerim onu.. Maşallah sübhanallah.. Çok tatlı ya.. Cennet kokusu gerçekten bizim içinde kokla paşanı çok severim o bebek kokusunu.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Bizlerede sağlıkla kucağımıza aldırmak nasip etsin.. Canım uyumak iyide ben hamilelik boyuncada doğru düzgün uyumyorum bebeğe antremanlı gireceğim bu gidişle. İlk aylar uykusuzluk yapmıştı uyuyamamıştım, şimdi uyuşmalar uyutmuyor.. Bebek doğunca en azından gece tek olmam, iki kişi bekleriz:))) belkide ikimizde artık mışıl mışıl uyuyor oluruz.. Sağlıklı olsunlarda canım haklısın.. herşey düzelir zamanla, huylarıda, uykularıda:)
Teşekkürler teyzesi..;)) Aminn..rabbim sizlere de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.valla canim ben de hamileligin ilk ve son zamanları uyayamiyordum ama bebisi emzirirken ve gece o ağlarken nasil uyku bastırıyor bilsen yanımda annem olmasa düşürürüm diye korkuyorum.dedigin gıbi saglikli olsunlar gerisine katlanırız canim..

Âmin canim cok teşekkürler..Rabbim en kısa zamanda seni de evladınla sevindirsin insallah..ve hicbir tedaviye gerek kalmadan nasip etsin rabbim.

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende en kısa sürede bebeğimin müjdesini alırım. ama artık içim soğuduya o kadar takmıyorum kafaya. rabbim hayırlısını bilir deyip bekliyorum. sanırım iyileşememe korkusundan sarılmışım bebek isteğime.

maşallah yaaa ne tatlı bir melek bu böyle. uyurken elini yanağının altına alması çok hoş bir görüntü oluşturmuş. Rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah

Amin canim cok tesekkur ederim.Rabbim en kısa zamanda sana da bebeginin müjdesini almani nasip etsin canim.

canım öncelikle aramıza yeniden hoşgeldin çok mutlu oldum seni gördüğüme. ne kadar düşğnmüyoruz desekte bilinç altımızda evlatlarımız yaşadıklarımız streslerimiz korkularımız hepsi mevcut malasef hiç beklemediğin bir anda anlık bi olay aklına gelöesine sebep olabiliyor uzun zamandır yazmadın bize belkş buraya yazmak bile tetiklemiş olabilir bilinç altını sanırım ömrümüzün sonuna kadar da göreceğiz böyle rüyalar sen üzülme çok düşünmemeye çalış artık vücudun bebek için hazır ilk hamile kaldığında bu rüyalar dahada sıklaçacak ben bir ara kafayı yediğimi düşünmeye başlamıştım ne zaman ki küçük küçük kıpırtılarını hissetmeye başladım şimdilerde daha rahatım ve pek yanlız kalmıyorum yalnız kalınca kendimi dinliyorum çünkü. Allah sana en yakın zamanda evladını bağışlasın inşallah kucağımıza alınca bütün korkularımız bitecek inşallah.

çok teşekkür ederim canım. vücudum hazırda ben hazır değilim sanırım. sen ne güzel 22. haftaya girmişsin bile. zaman ne çabuk geçiyor. inşallah kucağına alacağın günde gelir. ben bidaha hiç çift çizgiyi göremeyeceğimi düşünüyorum. bu yüzdende test yapmaya korkuyorum.

Back
X