Aminn canim..çok tesekkur ederim.yok canim düz zemine yatırıyorum sadece mutfakta yemek yerken anakucagina koyuyoruz onun altında da yumusak bı alt var bedeniyle koyuyorum ama bazen kıvriliyor:)))valla canim senin dedigin gıbi varmış gece uykusuz kalıyorum ama isin kotu yani gündüz de uyuyamiyorum gelen giden bayram derken ama bu benden cok kotu birşekilde çıkacak ona korkuyorum.bu hep mı boyle geçecek canim gun içerisinde valla dusa,lavaboya bile nasil girip çikiyom bilmiyorum.40 i cikinca düzene girer diyorlar girer mı sence..doktorumuz bir aydan sonra uyku düzeni yapicaz dedi ama bakalım nasil olacak.oyyy maşallah allah nazarlardan esirgesin.çok tatlı bu oğluş yaaa.canım yalnız resimlerde sanki yüksek bişeye yatırmışsın bebeği.yastık mı o?düz zemnin 1 yaşına kadar unutma.sen şimdi o uykusuz gecelere katlanıyorsun.eminim uyuyamamktan kaynaklı sende bir enerji patlaması bile vardır ama fırsat buldukça bebeği birilerine ver uyu.3-4 ay geçince resmen insan çöküyor artık.allaha yalvarıyorum biran önce ek gıdaya geçeyim bol bol yesin bol bol uyusun gece kalkmasın diye.
canım benim arkadaşım araştırmıştı geçenlerde bahçecinin bu işte istanbulda en iyi olduğunu söylüyordu.aslında türkiyede en iyisi ankarada anatolia imiş sanırım.yanlış yazmışta olabilirim.internetten bak istresen.birde ulun beyi duymuştum ama süleyman beyi duymadım.