TEBRİKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...
fırsat bulmuşken size ayrıntıları anlatmaya geldim..pazartesi saat 16:00da randevum vardı.o saatler hiç geçmek bikmedi.heyecan tavan yaptı.panik olmaya başladım.tam saatinde de giremedim,yarım saat daha bekledim.hastane çok kalabalıktı,ameliyathaneler hep doluymuş.nerdeyse eve dönüyodumki beni almaya geldiler.doktoruma son kez sordum genelmi olsam diye,oda şuan ben yaptırıyo olsam kesinlikle spinal olurdum dedi.tamam dedim.oturtup belimden iğne yaptılar,normal kalçadan vurulan iğneler gibi çok acıtmadı.ayaklarım karıncalanmaya başladı.yatırdılar beni hafif uyuşukluk hissettim sanki herşeyi hissedicem gibi geldi ama başlamışlar bile haberim olmadı.dokunduklarınıda daha çok hissediceğimi sanmıştım ama öyle çok hissetmedim.bebeği çıkartırken kaburgalarımdan aşağı doğru bastırdılar onu hissettim.sonra doktor eveeet sarışın bir kız geliyor dediki bebeğimin ağlama sesini duydum.Allahım o ne güzel bir andı.sonra kaldırıp bana gösterdiler.küçücük:))temizleyip tekrar yanıma getirdiler.bebeği benden önce odaya çıkardılar,bende yarım saat sonra dikişler bitince çıktım odaya.ayılma sorunu olmaması çok güzeldi.göğsüme kadar uyşukluk sadece oda yavaş yavaş açıldı.ilk saatlerde dikişlerimde çok ağrı oldu.ağrı kesiciyle hafifledi.ilk yürüme anı zor,birde ilk çıktığımda tüm vucudum titredi,sıtma tutmuş gibi.normal dediler yarım saat sonra geçti.kesinlikle spinali tavsiye ediyorum,genel berbatmış.daha önce yaşadığım sorunları yaşamadım.ilk gün baş ağrısı olmadı.2.3. günler başım ağrıdı.az su içmişim.suyu çoğaltınca geçti.birde hegün kave içiyorum.ağrılarım oluyo tabi ama gün geçtikçe iyileşiyorum çok şükür.bu arada ameliyatta hepinize dua ettim.uconn kızının uslanması içinde:))benim kızımda da biraz sarılık başladı.yüzü saradı.henüz vucudunda yok ama korkuyorum.pazartesi sarılık testi yapılacak dua edin normal çıksın..günlerdir uykuya hasretim.yan dönüp rahar rahat saatlerce uyumak istiyorum..gerçekten bol bol uyuyun.şimdilik bu kadar..dualarınızı unutmayın.fırsat buldukça yine yazarım..