canım evet kan oluyor çarşaf.bence gerek yok.güzelde durmaz bence.
banyo yaptım.hastanenin havlusu vardı.pet bebek bezi vs fazlaca veriyorlar.makyaj malzemesi koy mesela tarak unutma.terlik gecelik 2-3 tane koy.iç çamaşırı al bol bol.bebek kıyafetleri ile kendi kıyafetlerin için ayrı hazırla.ilk doğumda hemşireye verilecek kıyafetleri ayrı torba veya keseye koy annenler versinler doğum sonrası.fotoğraf makineni almayı unutma.şimdilik aklıma bunlar geliyor.ha birde hastaneden çıkarken giyebileceğin kıyafet ayakkabı falan koy.
en iyisi vazgeçiyim çarşaf işinden :))
hastaneye gittiğim kıyafetle çıkarım dıye hesaplıyorum .eşorfman ile gidip dönmeyı duşunuyorum .
sağol canım faydalı bilgilerin için.
Teyzeleri bu da benim minik paşam:) evlat kokusu cennet kokusuymuş gerçekten.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Temsilci canım suan bebeğin kucağındadır herhalde..sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..
Kızlar bu minikler bizim canımıza okuyor valla dogum yapacak arkadaslar cerol,marla,serap,cbdefne.. gercekten bol bol uyuyun:) biz dun gece 6 da yattık:) gerci saglıklı olsunlar da ınsan herseye katlanıyor.hepinizi öpüyorum..
kızzz bu ne yaa maşallahh çok tatlı bişey yaaa yerım ben bunu.
Pink allah nazarlardan korusun oglun çok şeker.bende dün akşamdan beri tüp bebek merkezlerine bakıyorum istanbulda en iyi merkez hangisi bilen var mi.bahçeci tüp bebek merkezi süleyman bey ve ulun bey mi yoksa istanbul tüp bebek merkezi aret bey mi.istanbulda oturan canlarım yardımınıza ihtiyacım var.eşim artık edirneye gitmek istemiyo.
canım benım eski bir iş arkdaşım
tup bebek merkezınde çalışıyor sanırım fulya tarafında bahçeci olabılır istersen senin için hangi doktor iyidir diye bilgi alırım ve gidersen benım arkdaşım olduğunu söylersin yardımcı olur.bide bir arkdaşımın abladı gecen sene bahcelievler medicanada erkek bir doktora yaptırdı yasıda 36dan fazlaydı yanlış hatırlmıyorsam.onun adınıda öğrenirim istersen.onlar çok memnun kalmışlardı.
kızlar ben geldim.pazartesi 16.50de doğum yaptım.kızımda bende iyyiz.spinal anestezi ile.çok rahat tavsiye edrim.ayrıntıları sonra yazarım.
canım hayırlı olsun darısı başımızaç
buarada bende spinal duşunuyorum detaylıca anlatmanı bekliem heyecanla.
başağrısı boyun ağrısı yaptı mı
Ya kızlarr,, şeker yüklemeniz kaç çıkmıştı sizin.. Benim sabah 50 mg yükleme yapıldı şimdi netten baktım açlık 76, glukoz 60 dk sonra 153 çıkmış.. Çok gibi geldi bana ama yanındaki laboratuvarın normal değerlerinde 120-170 arası yazıyor. Ama nette baktım 140 üstü olunca 100 lük istenir yazıyor..

( doktorumla daha görüşmedim sizce durum nedir..? fazlamı sonuçlarım.
canım biraz yüksek çıkmış ınşlallah 100lukte bişey cıkmaz
Bugün çanakkaleye jinekologa gittim.kimyasal gebelik maalesef benimkisi.kan pıhtılaşmasından dolayı hep böyle oluyo durumum.bayan doktor bana tüp bebek merkezi önerdi broşür verdi.kızdıgım nokta gecen şene size kontrole gelmiştim o ay hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim dedim.bana bahtsız bedevi dedi kadın.sinir oldum.benim üzüntüm bana yetiyo.dünya yıkıldı sanki başıma üzülmedim desem yeri.
canım hiç canını sıkma olur mu bak benım doktorumda aynı şeyi söylemişti bana.yaşadıgın tamamen talihsizlik demişti.lütfentakılma sen bunkara üzme tatlı canını.
Dün bir komşuma oturmaya gitmiştim. Ordaki babane çok doğum yaptırtmış bir kadın ama türkçe bilmiyor sadece kürtçe konuşabiliyor. Ona sorduk ne kadar vaktimin kaldığını göbeğimi gösterdim. Bir haftası var dedi bana karnı aşağıya inmiş dedi. Bakalım babanenin dediği çıkacak mı??? :))))
Bu sabahta farkettim karnım hakikaten aşağıya inmiş birazcık. Göğüslerimin altı daha bir boş geldi bana. Hep böyle umutlanıyorum sonra doğuramıyorum. Neyse ben gene çok beklentiye girmeyeyim de ne de olsa biraz daha vakti var sıpanın....
hahahahah sen bu gidişte hakkatten benı beklicen .kız dur bıraz sabır sen kaçlıktn doğduğunda sabırsızlıkta benı geçtin daha yenı 38 ın.
Kizlar gecen sene dun dis gebelik ameliyati olmuştum ve gecen sene bugun cok kotu bir psikolojiyle evdeydim her an internette araştırma yapıyordum ve tam bir yil sonra bugun oğlum canim yavrum mis kokulum yanimda Rabbime binlerce şükürler olsun.Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..
Benimhalaumudumvar canim okumak cok isterdim ama mazeretli oldugum icin alamıyorum fakat dualarimdasin unutma..
Uconn canim kızının huyu değişsin ve annesini yormasın insallah:)))Gercekten uykusuzluk cok zormus bugun gazı icin kimyon denedik herkes tavsiye etti insallah iyi gelir.
Cerol nerelerdesin canim?.
Serap canim insallah sonucların guzel çıkacak iyi dusun cok yuksek bir deger degil bence bayrama denk geldigi icin oyle çıkmıştır bizi haberdar et.
Bazen çevremdekiler gun geçtikçe en guzel günler karnimdaki günlerimmis diyeceksin diyorlar ama ben hic oyle düşünmüyorum cok rahat bir hamilelik süreci geçirmiş olsam da yasadigimiz sikintili olay her seye tedirgin yaklaşmamızı getirdi.Saglikli,sihhatli,mutlu,huzurlu,akıllı,hayirli evlat olsunlar insallah..
kızlar bu hafta hiç pc açamadım odasını boyadık ve kendımı bu günlerde psikolojik olarak kötü hissediyorum .
herşey herkes üstüme geliyor sankı ne telefonla konuşmak ne pc açmak ne yemek yemek hiçbişey istemiyorum sadece bebeğimin tekmelerini istiyorum.herşeye ağlıyorum .hormonlarım tavan yaptı sanırım.bunu bi tek size söylüyorum .