- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
annemlerde net var canım.çok sık olmasada girerim.şimdilik 2 hafta bakalım babmızı özlersek geliriz özlemezsek gelmeyiz:))odanda hayırlı osun.çok heyecanlı ya.bütün kıyafetleride yıkayıp ütülersin mis gibi kokar dolapları açıp açıp koklarsın sonra.insan o zaman hepten sabırsızlanıyor hadi gel şu beşiği doldur artık diyorsunaaa 2 hafta supermış bencede sen onu 2 haftanın sonunda 3 haftaya çıkarırsın hatta 1 ay :)) ama annenlerde net var mı girebilecen mi.
kızlar kesin marla doğurdu girmiyor dünden beri.merak ettim marlaaaaaaaaaaaaa eşine yazdır bari merak ettik.
kızlar birazdan odamız gelicek heyecan yaptım :)) yarında yatılı misafirim var eşimin doğum gunu diye arkdaşlarımızı çağırdık çocuklu kalıcaklar ama ben eşime söyledim elimi sofra kaldırmak kurmaktan başka bişeye sürmem diye sağolsun hepsini kendi yapacak temizlik yemek bakalım nasıl olacak :))yemeği güzel yaparda temizliği bilemiyorum :)

valla artık beni çok özlemiyorlar yaaa.kıskanıyorum nehiri.geçen istanbula geldiklerinde direk nehiri kcakladı annem 15 dk falan sevdi.sonra beni öpmedin diyince aaa gerçekten mi diyor.yuhhh dedim:))ohhh annene kavuşacaksın yani onlar özlemişlerdir zaten nehiri sana bırakmazlar inşallah nehirde yabancılamazda rahat edersin canım yaaa. bu hafta yediğime içtiğime dikkat ettim bakalım hayırlısı artık dua edin bana bu akşam kızlar yarın stresli bir gün beni bekliyor.
sende inşallah atlatırsın şu şeker yüklemesini.biraz zor oluyor 3 saat aç kalmak.birde midesi bulananlar oluyor bende olmamıştı allahtn.
canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım ama bir ayda birden fazla yumurtlama söz konusu olabiliyor bu günlerde bol bol çalışın şansınızı artırmak için.bol şansburası hamile kaynıyo maşallah.siz anlarsınız kızlar.
bugün adetime 6 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle.tekrar mı yumurtluyorum ben ?
