Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aaa 2 hafta supermış bencede sen onu 2 haftanın sonunda 3 haftaya çıkarırsın hatta 1 ay :)) ama annenlerde net var mı girebilecen mi.

kızlar kesin marla doğurdu girmiyor dünden beri.merak ettim marlaaaaaaaaaaaaa eşine yazdır bari merak ettik.

kızlar birazdan odamız gelicek heyecan yaptım :)) yarında yatılı misafirim var eşimin doğum gunu diye arkdaşlarımızı çağırdık çocuklu kalıcaklar ama ben eşime söyledim elimi sofra kaldırmak kurmaktan başka bişeye sürmem diye sağolsun hepsini kendi yapacak temizlik yemek bakalım nasıl olacak :))yemeği güzel yaparda temizliği bilemiyorum :)
annemlerde net var canım.çok sık olmasada girerim.şimdilik 2 hafta bakalım babmızı özlersek geliriz özlemezsek gelmeyiz:))odanda hayırlı osun.çok heyecanlı ya.bütün kıyafetleride yıkayıp ütülersin mis gibi kokar dolapları açıp açıp koklarsın sonra.insan o zaman hepten sabırsızlanıyor hadi gel şu beşiği doldur artık diyorsun:16:
ohhh annene kavuşacaksın yani onlar özlemişlerdir zaten nehiri sana bırakmazlar inşallah nehirde yabancılamazda rahat edersin canım yaaa. bu hafta yediğime içtiğime dikkat ettim bakalım hayırlısı artık dua edin bana bu akşam kızlar yarın stresli bir gün beni bekliyor.
valla artık beni çok özlemiyorlar yaaa.kıskanıyorum nehiri.geçen istanbula geldiklerinde direk nehiri kcakladı annem 15 dk falan sevdi.sonra beni öpmedin diyince aaa gerçekten mi diyor.yuhhh dedim:))
sende inşallah atlatırsın şu şeker yüklemesini.biraz zor oluyor 3 saat aç kalmak.birde midesi bulananlar oluyor bende olmamıştı allahtn.
burası hamile kaynıyo maşallah.siz anlarsınız kızlar.
bugün adetime 6 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle.tekrar mı yumurtluyorum ben ?
canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım ama bir ayda birden fazla yumurtlama söz konusu olabiliyor bu günlerde bol bol çalışın şansınızı artırmak için.bol şans:34:

Canım arkadaşlarım, 31 ekim öğleden sonra saat dört buçukta epiduralsiz normal doğumla bebeğimi doğurdum allahın izniyle. Ama bebeğimde enfeksiyon çıktığı için şimdi küvezde antibiyotik tedavisi alıyor. Emme problemi yaşıyoruz. Bunları halledince eve gelicez inşallah. Daha ayrıntılarını sonra yazarım. Hepinizi çok seviyorum...

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım, 31 ekim öğleden sonra saat dört buçukta epiduralsiz normal doğumla bebeğimi doğurdum allahın izniyle. Ama bebeğimde enfeksiyon çıktığı için şimdi küvezde antibiyotik tedavisi alıyor. Emme problemi yaşıyoruz. Bunları halledince eve gelicez inşallah. Daha ayrıntılarını sonra yazarım. Hepinizi çok seviyorum...

ohhhhh çok şükür hoş geldi sefa geldi oğlumuz inşallah enfeksiyonda hemencecik biter de evinize gidersiniz 1 kişi artmış olarak helal kız sana doğurdun valla ayrıntıları bekliyoruz.ve bizde seni çok seviyoruz .....

slm gzl bayanlar...bende dış gebelik yaşadım 2012 mart ayında...sonrasında bisürü sıkıntılarım oldu...Ama dr gittim ve hamile olduğumu öğrettm...hala şoktayım...son adet tarihim 02.09.2013...adetim tam 1 ay gecikti ...normaldede hep geciktiğinden bende dr gitmemiştim..bugün ultrasnda gördük ama ne kadarlık olduğunu dr söylemedi..

Allah anali babali buyutsun oh bir avazda kurtuldun.darisi sirayla hepinize kizlar.assolistler en son cikarmisya veee sonrada bana insallah

kız valla çatır çatır doğurdun ha.ben dedim ama 4-5 cm açılma zaten olmuştu.kolayca doğurucan galiba diye.neden acaba enfeksiyon kapmış yavrucak.emme problemi ilk 2 gün bende yaşamıştım geçiyor allahın izniyle.ayrıntıları kiloyu boyu posu yaz hamzamızın merak ettim.

slm gzl bayanlar...bende dış gebelik yaşadım 2012 mart ayında...sonrasında bisürü sıkıntılarım oldu...Ama dr gittim ve hamile olduğumu öğrettm...hala şoktayım...son adet tarihim 02.09.2013...adetim tam 1 ay gecikti ...normaldede hep geciktiğinden bende dr gitmemiştim..bugün ultrasnda gördük ama ne kadarlık olduğunu dr söylemedi..

gözünaydın canım allah aratmadan vermiş tekrardan ne güzel.

hadi gözünüz aydın olsun cnm.oğluşuna kavuşmuşsun maşallah.rabbim analı babalı büyütsün.ailesine,devletine,milletine,hayırlı evlat eylesin inşllh.bebeğinede acil şifalar versin rabbim...
kızlar bu arada ben çarşamba günü transferimi oldum.şimdi evde dinleniyorum.çift embriyo koyuldu.rabbim hakkımda haırlısını versin inşllh.11 kasım test tarihim.sabırsızlıkla bekliyorum.sizlerde dualarınızı esirgemeyin benden....

Oyyy hoşgeldi Hamza bebek... Adıyla yaşasın, analı babalı, güzel, hayırlı bir ömrü olsun inşallah. Erken geldi gelecek derken bak tam vaktinde normal doğumla geldi bücür. İnşallah enfeksiyonuda ciddi değildir çabucak çıkarsınız inşallah...

hadi gözünüz aydın olsun cnm.oğluşuna kavuşmuşsun maşallah.rabbim analı babalı büyütsün.ailesine,devletine,milletine,hayırlı evlat eylesin inşllh.bebeğinede acil şifalar versin rabbim...
kızlar bu arada ben çarşamba günü transferimi oldum.şimdi evde dinleniyorum.çift embriyo koyuldu.rabbim hakkımda haırlısını versin inşllh.11 kasım test tarihim.sabırsızlıkla bekliyorum.sizlerde dualarınızı esirgemeyin benden....

Canımmm Rabbim inşallah tüm sıkıntılarını unutturucak günler verir. Çift embriyo bakarsın ikiz gelir. Rabbim en hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Habersiz bırakma bizi.

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün biran önce toparlanıp evinize gidersiniz inşallah.darısı sırayla öteki arkadaşlara :))

kızlar hepinize selamlar marla doğm yapmışsın cnm gözün aydın rabbim bebeğine acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsun.

benimhalaumudumvar arkadaşım sana duana katılırım demiştim ama okuyamadım hakkını helal et arkadaşım babamı hastaneye kaldırdık.

kızlar babam rahatsızlandı acil hastaneye kaldırdık kalp kapakçığı artık işlev görmüyomuş dün anjıyo yapıldı hafta içide kalp ameliyatı olucak dualarınızda babamada yer verimisiniz kızlar babamın adı ali hepiniz allaha emanet olun.

ayyy maşallah geldi hamza bebekte.sonunda birisi normal doğum yapabildi şükür.darısı bekleyenlere.sırada cerol var sanırım.hadi cerolum bir normal doğumda sen yap..ayrıntıları bekliyoruz marlacım.Allah bebeğine acil şifalar versin....

gözün aydın canım.hayırlı evlat olur inş..hayırla doğurduğunuda duyarız inş...

dualarımız seninle..bol bol dinlen dikkat et kendine....

kızlar hepinize selamlar marla doğm yapmışsın cnm gözün aydın rabbim bebeğine acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsun.

benimhalaumudumvar arkadaşım sana duana katılırım demiştim ama okuyamadım hakkını helal et arkadaşım babamı hastaneye kaldırdık.

kızlar babam rahatsızlandı acil hastaneye kaldırdık kalp kapakçığı artık işlev görmüyomuş dün anjıyo yapıldı hafta içide kalp ameliyatı olucak dualarınızda babamada yer verimisiniz kızlar babamın adı ali hepiniz allaha emanet olun.
çok geçmiş olsun.dua ederiz tabikide.Allah acil şifalar versin.

canım bugn doktora gitçektin ne yaptın gittin mi?

evet canım geldim çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama doktor sonuçların güzel çıkması herşeyi yiyip içeceksin anlamına gelmiyor dedi :) diyetisyene yönlendirdi ama bugün yarım gün çalıştıkları için doktorla görüşemedim aslında gitmeyide düşünmüyorum özel hastane olduğu için para tuzağı ben ayarlarım kendim yediklerimi 5 hafta sonra tekrar bakılacak ama yükleme yapılmadan onuda belki sağlık ocağında falan yaptırırım. çok şükür ne kadar şükretsem az Allahım içim çok rahatladı.

Back
X