Marla canim gozun aydin:)) Allahım anali babali büyütsün saglikli,uzun ömürlü, hayirli evlat olsun Hamzamiz..insallah en kısa sürede iyileşir..
Cerol canim ben çatı muayenesini 37. haftada olmuştum ama bazı doktorlar daha geç yapıyor simdi iyiki erken yapmış doktorum diyorum cunku suyum azalmaya başlamıştı.ama 36.hafta erken gibi ama sen yine de temkinli git:))ayrica kilo konusuna takılma benim de ilk haftalar hep 10-15 gun öndeydi son zamanlar hep geri düştü 10 gun cok üzülüyordum bir sonraki kontrole kadar ne yiyeceğimi şaşırıyordum ama onlar hep bos simdi kilo hep üstümde kaldi

(( sisliklerim gitti biraz kilo da verdim ama daha cok var

( küçük bebekler daha cabuk büyüyorlar bir ayımız bitti masallah oğlum 4 kilonun üzerinde suan.saglikli olsun gerisi bos.ayrica su kanıya vardım zayıf insanlar daha kilolu bebisler doğuruyor bız biraz daha tombigiz herhalde ne yersek bize yarıyor:)))bir de her kontrol sonrasi tek tek inceliyordum yok karin cevresi yok kafa cevresi simdi cok gereksiz takıntı yapmisim diyorum doktor zaten aksi durum olsa söyler.
Uconn canim ne guzel annenlere gitmişsin tadını cikar ben de asiri bunaldim evde uykusuzluk birde

(40 miz çıksın diye bekliyorum sadece doktora gittik bu zamana kadar.nehiri opuyorum.
Karam canim sonucunun guzel çıkmasına cok sevindim benim gıbi bol bol yemeyin:))) sonrasi zor oluyor eski kıyafetlerimin içine giremiyorum

(ayrica eskiden bebekleri koydun mu uyurlarmis 40 gun gözünü açmazlarımıs.simdi hamilelikte aldığımız o vitaminler cevizler fındıklar saglikli gıdalar bebeklerde ciddi bir enerji oluyor bizimki dogdu gözleri fildir fildir kafa tutuyo altını almaya fırsat vermiyo kalkıp donecek resmen :)))) simdiden zaptedemiyoruz yani:))
Cbdefne babana Allahtan acil şifalar diliyorum insallah en kısa sürede saglıgına kavuşur.
Serap canim sana da cok gecmis olsun.