Pink, canım sağol Allahım başka sıkıntı vermesinde inşallah, bakalım kontroldede normal çıkarsa sorun yok inşallah. Sen daha dur hemen eski kıyafetlere girmeye çalışma, napalım alcaz vercez kiloları. Hayatımda hiç kilolu olmamıştım. Gerçi şu anda görenlerde aaaa sen hiç 6,5 aylık gibi durmuyorsun diyorlar ama ben ilk kez kendimi böyle gördüğüm için bana bayaa bir farklı geliyor. Rabbim sağlık versinde evlatlarımıza veririz inşallah. Sen artık gezmelere ufak ufak çık havalar daha da soğumadan. Yumurta olayını da hiç anlamamışımdır ama al sen:) fazladan yumurta iyidir..:)))
Uconn canım ankaraya gelmişsin. Hoşgeldin sefa geldin.. Nerdesin Ankara'da. Gel misafirimiz ol Nehir hanımla:) Canım eve dönünce işin zor olacak desene, şimdi orda dede,teyze, anneanne iyice kucak alıştıracak gittiğinde aynısını isteyecek senden.. Bebekler bu rahatlıklara ve lükse çok çabuk alışıyorlar.. Ama sen tadını çıkar dinlen en azından.
Gur-bet.. ilk aylarda dikkat et benim lekelenmem olmamıştı şükür ama bir düşüğüm olduğu için ve kasık ağrılarım olduğu için doktorum 3 ay banada progestan verdi. Ve bende fitil olarak kullanmamı istedi. Aynı ilaç fitil olarak kullanılabiliyor yumuşak kapsül olduğu için. Yan etkilerinide böylece yaşamıyorsun. Ve daha etkili dedi, doktoruna söyleyebilirsin eğer fazlasıyla yan etkisi görürsen fitil şeklinde kullanımı hakkında sorabilirsin. Geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına inşallah.
Marla çıktınız mı hastaneden, merak ediyoruz seni..