canım arada banada oluyordu önemli olan o ağrıların uzun süre olmaması ve dinlenmekle geçmesi.
canım maşallah kilosu boyu ne güzel bebişimizin.canım ne güzel yarısına yakını gitmiş bile bakalım 40ında ne kdr vermiş olucan.
peki merak ettiğim bişey var sezeryandan snra göbek kalıyor birkaç gun sanki hiç doğum olmamışta hala bebek var gibi şiş normal doğumdada aynı durum mu merak etmişimdir hep yoksa balon gibi sonuyor mu.
ödemlerin duruyor mu hala ben doğumdan hemen sonra biter diye ümit ediyordum

(
bide cnm kaç numara bez kullanılıyor ilk doğdunda benımde o kilolarda ortalam doğabılır ben 1 ve 2 numara aldım 0 alsam mı acaba
canım tarçın yapmaz ya.ben sütümün içine hep tarcin koyuyorum gerçi çok az gaz yapmasın diye.hepde öyle içiyorum.bozada hergun içiyorum koyuyorum.ama sana belki yapmış olabılır ama ilginç geldi.
canım benım nasıl üzüldüm anlatamam ama allahım sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebişini geri versin.
üzülme olur mu hayırlısı böyleymiş en azından sorun yok hamile olabılıyorsun birkez daha görmüş oldun.
tedavisiz mi kaldın peki.
canım çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu.
ya kızlar bana dua edermisiniz doğumum yaklaşıyor ve ben yaklaştıkça stres oluyorum korkuyorum.dualarınızı bekliyorum .
haftaya gidicem doktora muhtemelen doğum randevumu verir.