marla bebisim bisey sorcam sana anestol pomad var ya ben onu agda yaptirirken suruyordum genital bolgeye ama ust kima bide dudaklarina ice surmedim
bi arkadaim gebelikte kullanimi uygun deil dedi bende arastirdim.netten b katagorisinde gerekli durumlarda kullanilir diyor.
bisey olur mu ya 6ke yaptirmisim ve kulladim gerci surup 2k snra hemen siliyordum off simsi canim sikildi keske bakmasaydim ama gerekli durumlarda kullanilanlarda sorun olmuyor dimi
simdi daha once verdigi fitile baktim onunda katagoresi c o zaman bisey olmaz dimi ya marla beni rahatlatirmisin pleaseeee
Yok tatlım birşey olmaz anestolden. Lokal etkili zaten kana karışmıyor. Hoş kana karışsa bile gebelik kategorisi b olan ne ilaçlar kullanıyoruz allah aşkına. Ben ilaç kullanmayı sevmem ama gebelikte ne ilaçlar almak zorunda kaldım inanamazsın. Heralde toplasan hayatımda kullandığım bütün antibiyotikler kadar antibiyotik içmişimdir gebelikte. Gebelik kategorisi c olan fitilin adı ne canım merak ettim. Antibiyotikli birşey mi??