Canım bende isteyim o zaman netten. Lansinoh elektrikli gögüs pompasını sormuştum size, iyidir dimi alayım mı. almeda felan pahalı geldi şimdi bana.
Birde şu bez konusuna tekrar döneyim. Premium care tavsiye etmiştiniz. 1 numarasından kaç paket almalıyım, siz kaç paket kullandınız 2 numaraya geçene kadar.
cnm lansinoh arkadsim kullanio memnunum dedi bende arkadasimdan amedela aldim ama gucu cok dusuk geldi bana belkide normaliboyledir yada 2-3snelik bisey bozulmus olabilur o zaman bende lansinoh alirim herhalde.
buarada bebek bezi ben bidaha 1 bitane 2numara aldim bide hastanenin seminerinde numune verdiler bir paketinnyarina yakin.
byarada butun bebek bezi sitelerine form doldurun be annem kardesime bile doldurdum primadan numuneler geldi bugin kardesime annem gelmis evde bulamamislar 2tane ama olsun 3dk ni almiyor yapin kizlar.
buarada gecen bir siteden alisveris yapmistim siparismi iptal ettim ve hemen parami gecirmisler sorun yok ertesi gun paket geldi inanamadim iptal ettim.para gecti paket geldi aradim ulasamadim onlarda aramadi paket kaldi bende :)))
ayyyy benimde perşembe doğum günüm cuma da efe eren geliyor demek ayyy çok heyacanlandım yaaaa daha dün gibi geliyor şimdi canım benim sağlıkla sıhhatle çok güzel bir doğumla al evladını kucağına anneler bir bir yok oluyor zaten bak temsilci hiç yok ortada olsun siz iyi olun yeter hem ben bırakmayacağını da çok iyi biliyorum çok çok öpüyorum seni.
.
aaaa bu arada şişlik geçti tansiyonum falanda normal hatta düşük ama doktorum düşük olmasının daha iyi olduğunu söyledi.
ewet duauk tansiyon yuksekten daha iidir cnm.amann bugun dogum gunun mu efeyle 1gun olcak araniz dogum gunun kutlu olsun canim nice yaslarin olsun bidahaki yasinda bebisinle olcaksin allah saglikli uzun omur versin ailenle.
buarada sizin bebisin adi ne olacak.
aşk olsun bende bırkmadım sizi.ama artık internetim yok o yüzden yazamıyorum size.hep aklımdasınız.cerol doğum yaptımı diye düşünüyordum.sanırım cuma günüymüş.geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.bende kendimi toparladım çok şükür.36 günlük olduk.artık anneme geldikçe yazarım size..şimdiden doğum günün kutlu olsun canım.hayırlı yalar olsun inş...
ewet cnm yuksek ihtimal cuma olacak yrn kontrolum var kesinlesicek hbr veririm size.
ben avent kullanıyorum canım ilk başlarda memnundum sonrada sanırım benim sütüm azaldı:)daha az süt çıktığını gördükçe alete suç buldum:)madela ya da ameda en iyisiymiş sanırım.yalnız benimkinin masaj başlığı olduğu için göğüslrimi hiç acıtmıyordu.bu konuda önemli.lansinoh hakkında bilgim yok.sen en iyisi internetten iyi bir araştır.çünkü az para vermeyeceksin.
bez konusuna gelince nehir çok hızlı kilo aldığı için ben sık sık numara değiştirmek zorunda kaldım.şuanda 5 numaraya geçicez.benim koca popolu kızım git gide şişmanlıyor teyzeleri.dolmabiber gibi bacakları var maşallah

8 kiloyu geçti sanırım yarın kontrolümüz var bu arada.sen o yüzden ilk etapta sadece 1 paket al duruma göre bebek doğunca eşini yollar aldırırsın.birde sıfır numarasını kullandım mı ben hatırlamıyorum ay daha 5 ay geçti valla.insan cidden unutuyomuş:)
belli cnm zaten fotolardan tombisim benim yerim onu masalah ya.
annesi cok guzel bakio benim gelinime.
insallah bizim sutlerimzde guzel besler.
aut olsun diye ekstra bisey var mi yaoilcak
teldennyaziom yanlislar olabilir.
bugun temizlikci teyze geldi 120 olmus yuh dedim 20gun calissa 2500 bennuzun zamandir baskasini aliyordum yarim gun
herzamanki abla musait deilmis eski kadini cagirdim oda demez mi ee 1senedir almiyorsun zam gelir tabi diye.
neyse kizlar cok sukur herseyvhazir ama bugun cok halsizlik vardi kolum kalkmadi aksamda icten boyle atesim var sanki grip okucam gibi olmamam lazim nasil sezeryan olurum aneztezi vermiyorlar sanirim
buarada ozel saglik sigortalari hakkinda bilgisi olan var mi yaada tanidiginiz bebise yaptirmak istiyoruz
cunku bizim burda en yakin tek hastane medicana ve cok pahali sigorta yaptirmasam cok oderim.
uconn su kalca filmi falan cok oahaliymis sanirim ne kr verdiniz
sence ozel sigorta yaptiraam mi deger mi
2500 limiti hem benim hem efenin toplam 5000 tl.ama 1900 oducez