Cok
Gecmis olsun canim bende bu forum ve konuyu buldugumda tam benlik demisyim :) yanliz ben 1 seneyi ilk defa duyuyorum.bende cok yeni yasadim 75 mg tek doz igne ile dustu doktorum 3 ay yeterli bir sure dedi bunun uzerine bben cok fazlada arastirdim hemen heryerde 3 ay okudum tabi operasyon gecirenlerin yada igne dozu fazla olup tek dozla dusmeyenleri
bilemem. Rahim filmi icinde benim doktorum onermiyorum dedi telrarlayan dis gebelikte tercih ediyoriz dedi. Buarada tum tedavi surecim ve kontrollerim ege universotesinde yapildi.
teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allahım bidaha göstermesin. benim kntrollerde tedavide 9 eylül ünv. hastanesinde yapılıyor 6 haftalıkken anlaşıldı 100 mg 1 iğne yaptılar iğneden 1 hafta sonra kanamam başladı parçalar halinde attım en son 10 gün önce ölçüldü değerim 2400 dü ondan sonra dün ölçüldüğünde 76 çıktı sanırım düşürmüşüm artık ama sıfırlanması gerekiyormuş ordaki dr söyledi dış gebelik oldugu için 1 sene korunman gerekli dedi banada çok uzun geldiği için çeşmedeki doktorada sordum oda 1 sene dedi tüp zedelenmiş kendini tamir etmesi için 1 sene gerekliymiş erken olursa risk dahada artarmış kafam çok karıştı