ben de şartlandırmıyorum doğal yolla olmazsa yada dış gebelik tekrar olursa (Allah korusun), tüp bebeğe geçeceğim bende.hiçte üzülmem yani giden paraya yeter ki sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.
ama kimle konuştuysam acele ediyorsun tüp bebek son aşama diyor.(ki benim yaşım 36)
beni ameliyat eden doktor 3 aydan sonra korunmayı bırakabilirsin demişti. o doktora birdaha gitmedim.ölümden kurtardı beni ama görmek istemiyorum o acılarım geliyor aklıma.
ben şuanda araştırmalarım sonunda bulduğum başka bir doktora gidiyorum. bu doktorum mayısta gel 6 aya tamamlayalım korunmayı demişti aslında bana. ama ben sıkıldım beklemek istemedim. rahim filminin de tesiri geçmeden denemek istediğimi söyledim. gel bakalım muayene edelim ona göre karar verelim dedi.
kimi doktor da 1 ay sonra bırak korunmayı bile diyormuş.herkesin çalışma şekli farklı benim anladığım.
sen geç mi hamile kaldın hemen istediğin ay mı ? bebişine mektup yaz bence yeniden :) burada ne mucizeler okudum gerçekleşmemesi mümkün değil.
umarım doğru yoldayızdır.
Canım bizim hazıranda 2 yılımız dolacak, ilk 3 ay ben istemedim sonra türkiyeye geldim eşim y.dışında kaldı, sonra tekrar Mayıs ayında esımin tanına gıttım 8 9 aylık denemeden sonra Aralık ayında son adetime gormuştum, yani herhangı bir sorun uoktu yumurtlama çatlama vs hersey çok iyiydı, sadece rahimi filmi cekınmedım onu da Aralık ayında olmasaydı cekınecrktım, 2 ay doktora gıttım, 1 ay yumurta takıbı yaptırdım ama o ay çalışsmadık:) ikimizde hastaydık,prolaktın 26 idi hep normalde 25 sınır sanırım , 2. Ay kafaya koydum maddı olarak da hazırdım o ay, klomen ve iğne kullandım çok fazla yumurtam oldu, yumurtlama dönemimde 2 tane büyük yumurta oldu çağlamayacaği kesındı, onun yanında 2 3 tane küçük yumurta vardı tabı Dr onlara kalıtesız gözüyle baktığı içşn bu ay olmaz dedı ama ı ayda bizde Bır rahatlık zaten olmayacak kendımixi kasmayalım saatmiş sabaha kadar kalkmamdkmiş dıye dedık, ama ben çok açı çekiyordum adetım geçtiği halde asla hamilelık düşünmedim esıme Dr a gıdelım hap kist yaptı dedım evet 2 büyük kistim olmuştu, tabı ben hüngür hüngür ağladım kendı kendıme haplarla zarar vermiştin, formalıte olarak test yapıldı, sonuca bakmadım bile Dr verdım hamilesin dedi, şaka dedim mucize dedim yanlıştır bu deyıp idrar testı de yaptırdım evet hamileyim ama 63 dü sonuç forumlarda öyle araştırdım kı kimisi düşük diyordu düşük kimyasal gebelığı araştırdım ana dış gebelıge bakmadım bile , bu bebrk doğmayacaktı bunu anladım, çünkü kabuslar görüyordum en sonunda bebegımı de düşürdüm rüyada , hsmile olduğumu öğrenmeden de rüyamda meleğimi görmüştüm ama kendı kendıme rüyalar bıle dalga gecer oldu demiştim, Dr a tekrar gıttım sonuç iyi 2 hafta sınra gel dedı,

Bunlardan sonra anladığım şu kötü düşününce kötü oluyor, brkleyınce gelmiyor, hayattan zevk alıp onun istedıgı zamanda gelmesını beklerse o gelıyor, aslında sorun ne olursa olsun hepımız olacağına inandığımız zaman o gelecek,, hersey pskolojik hersey iyi düşünmekle ilgili, o aslında hep içimizde ne zaman ki biz hazır olacağız iyi düşünmeye başlayacağız o gelecek ,
Dış gebelık ise bence kesınlıkle kötü şans, eger yıne olacaksa tüplerını aldırsanda dış gebelık yasariz, ben artık Dr görmek istemıyorum korunmayı bırakacağım ama edkısı gıbı bu durumu takıntı halınde getirmek istemıyorum, çünkü tüp bebekte bile pskoloji çok önemli
Evet tüp bebek son çare kesınlıkle, ana ben senın ylerinde olsam yumurtalarım azalmadan yaptırırım, çünkü yedığımiz hersey hormonlu bu da Bizi kysurlaştırıyor, bir ay değil hatta bir günümüz bile önemlı,