Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ben de şartlandırmıyorum doğal yolla olmazsa yada dış gebelik tekrar olursa (Allah korusun), tüp bebeğe geçeceğim bende.hiçte üzülmem yani giden paraya yeter ki sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.
ama kimle konuştuysam acele ediyorsun tüp bebek son aşama diyor.(ki benim yaşım 36)
beni ameliyat eden doktor 3 aydan sonra korunmayı bırakabilirsin demişti. o doktora birdaha gitmedim.ölümden kurtardı beni ama görmek istemiyorum o acılarım geliyor aklıma.

ben şuanda araştırmalarım sonunda bulduğum başka bir doktora gidiyorum. bu doktorum mayısta gel 6 aya tamamlayalım korunmayı demişti aslında bana. ama ben sıkıldım beklemek istemedim. rahim filminin de tesiri geçmeden denemek istediğimi söyledim. gel bakalım muayene edelim ona göre karar verelim dedi.
kimi doktor da 1 ay sonra bırak korunmayı bile diyormuş.herkesin çalışma şekli farklı benim anladığım.

sen geç mi hamile kaldın hemen istediğin ay mı ? bebişine mektup yaz bence yeniden :) burada ne mucizeler okudum gerçekleşmemesi mümkün değil.
umarım doğru yoldayızdır.

Canım bizim hazıranda 2 yılımız dolacak, ilk 3 ay ben istemedim sonra türkiyeye geldim eşim y.dışında kaldı, sonra tekrar Mayıs ayında esımin tanına gıttım 8 9 aylık denemeden sonra Aralık ayında son adetime gormuştum, yani herhangı bir sorun uoktu yumurtlama çatlama vs hersey çok iyiydı, sadece rahimi filmi cekınmedım onu da Aralık ayında olmasaydı cekınecrktım, 2 ay doktora gıttım, 1 ay yumurta takıbı yaptırdım ama o ay çalışsmadık:) ikimizde hastaydık,prolaktın 26 idi hep normalde 25 sınır sanırım , 2. Ay kafaya koydum maddı olarak da hazırdım o ay, klomen ve iğne kullandım çok fazla yumurtam oldu, yumurtlama dönemimde 2 tane büyük yumurta oldu çağlamayacaği kesındı, onun yanında 2 3 tane küçük yumurta vardı tabı Dr onlara kalıtesız gözüyle baktığı içşn bu ay olmaz dedı ama ı ayda bizde Bır rahatlık zaten olmayacak kendımixi kasmayalım saatmiş sabaha kadar kalkmamdkmiş dıye dedık, ama ben çok açı çekiyordum adetım geçtiği halde asla hamilelık düşünmedim esıme Dr a gıdelım hap kist yaptı dedım evet 2 büyük kistim olmuştu, tabı ben hüngür hüngür ağladım kendı kendıme haplarla zarar vermiştin, formalıte olarak test yapıldı, sonuca bakmadım bile Dr verdım hamilesin dedi, şaka dedim mucize dedim yanlıştır bu deyıp idrar testı de yaptırdım evet hamileyim ama 63 dü sonuç forumlarda öyle araştırdım kı kimisi düşük diyordu düşük kimyasal gebelığı araştırdım ana dış gebelıge bakmadım bile , bu bebrk doğmayacaktı bunu anladım, çünkü kabuslar görüyordum en sonunda bebegımı de düşürdüm rüyada , hsmile olduğumu öğrenmeden de rüyamda meleğimi görmüştüm ama kendı kendıme rüyalar bıle dalga gecer oldu demiştim, Dr a tekrar gıttım sonuç iyi 2 hafta sınra gel dedı, :( sonra ağrılar kanama derken iç kanama sağ tüp gitti,

Bunlardan sonra anladığım şu kötü düşününce kötü oluyor, brkleyınce gelmiyor, hayattan zevk alıp onun istedıgı zamanda gelmesını beklerse o gelıyor, aslında sorun ne olursa olsun hepımız olacağına inandığımız zaman o gelecek,, hersey pskolojik hersey iyi düşünmekle ilgili, o aslında hep içimizde ne zaman ki biz hazır olacağız iyi düşünmeye başlayacağız o gelecek ,
Dış gebelık ise bence kesınlıkle kötü şans, eger yıne olacaksa tüplerını aldırsanda dış gebelık yasariz, ben artık Dr görmek istemıyorum korunmayı bırakacağım ama edkısı gıbı bu durumu takıntı halınde getirmek istemıyorum, çünkü tüp bebekte bile pskoloji çok önemli

Evet tüp bebek son çare kesınlıkle, ana ben senın ylerinde olsam yumurtalarım azalmadan yaptırırım, çünkü yedığımiz hersey hormonlu bu da Bizi kysurlaştırıyor, bir ay değil hatta bir günümüz bile önemlı,

Ben de gecen hafta diş gebelik geçirdim değerlerin henüz sifirlanmadi. Tek dozla düşmediği için iki doz oldu hala düşmesine bekliyoruz. Hastenede yattigim 4gun boyunca yazilanlarin çoğunu okuudum birazteselli buldum biraz mmoralin bozuldu ya tekrar yasarsam diye tabi allaha isyan etmk istemiyorum ne gelirse allahtan gonlumu ferah tutmak istiyorum ama insanlarin geçmiş olsun dedikten sonra allahtan ümit kesilmez diyip aciyarak bakmasi moralini sifir yapiyor yoksa burada tekrar cocuk sahibi olanlari okudum

Dış gebelık öyle kolay bısey degıl daha cok yenısın, benım 2 ay oldu amelıyatla sağ tüpümü aldılar, ama sabah tavsiyem şuan asla içine atma ağlamana gerekiyorsa ağla, acını yada degılse sonra yavas yavas çıkıyor zaten sonra da güçlen kendı kendıne moral ol , bu sadece kötü bir şanstı şükür hayattayız, o gekecegı zamanı bilir;) biz boşuna takıntı yapıyoruz, sen iyi olmaya bak beterın beterı var, en azından amelıyat olmadım tüpün gitmedi, ben ölümü yaşadım o anda aska bebegı dusunmedim, nabız düşmüştü kalp iç kanama yayılmaya başlamıştı,sadece bana birşey olursa eşim ne yapar dedım, amelıyattan çıktığında da kendımde olmadan eşimi getırın bebeğimi neden aldınız bir damla su dıye yalvarmışım düşün eşim yanıma geldığınde bana şunu biz birbirimize yeterız, sen hayatta sen beni bırakma mutluluk buymuş dedi , ve gercekten bu çok önemliydi, bizim sağlığımız sonra bebek ,,, kendıne iyi bak asla unutmayacağız ama mekekkerımız kardeslerını gönderecek,

Aslında ben ne demek istediğimi anlatamadım... Hikayemi size kısaca özetleyeyim.

2 yıllık evliyim, geçen kasım ayında 5 aylık deneme süreci sonucunda hamile kaldığımı öğrendim. Yaklaşık 2 hafta süren betahcg sonucunda dış gebelik teşhisi konuldu ve metotraksat tedavisine başlandı. Vücudum 2 doz metotreksat tedavisine direnç gösterdi ve ve betahcg değerlerim sürekli yükseldi , sonunda laparoskopi yöntemi ile ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı.( İç kanama olmadi) Tabi ben ilk defa hamile kalıp dış gebeliğin bile daha ne olduğunu bilmeden sürecin bu kadar ciddi bir boyuta gitmiş olması beni sağlam sarstı. Çünkü kendimi çok sağlıklı ve istediğim de hemen hamile kalabileceğimi düşünüyordum. Tabi benimle beraber bütün aile bireylerimiz çok üzüldü. 1 hafta da hastanede yatinca psikolojik olarak baya sarsıldım.

Doktorum ameliyat esnasında sağ tüpümü aldığını diğer (sol ) tüpüme mavi sıvı ile baktıklarını ve açık olduğunu hamilelik şansımın düştüğünü ama sol tüpümle yeniden hamile kalabileceğimi söyledi. Bu nedenle de rahim filmi çektirmeme gerek kalmadığını söyledi. 2 adet kanaması sonrası denemelere başlayabilirsin dedi. Metotreksatin etkisinin hemen geçtiğini hatta hemen bile hamile kalsam sorun olmayacağını, netice de önemli olan adetin düzene girdiğini görmek dedi, bundan sonraki gebeliklerini takip açısından dedi.

Ve evet ben 1 adet döngüsü ertesinde hemen hamile kaldım. Sevincimi size anlatamam , bu kadar kısa sürede hamile kalabileceğimi düşünmemiştim, o süreci uzatmamak içinde ilk döngüden sonra korunmayı bırakmıştık. Fakat sevincim çok kısa sürdü. 2 haftalık takip sonrası sağlam olan tüpümden tekrar dış gebelik teşhisi konuldu ve benim psikolojimin nasıl olduğunu size anlatamam, sürekli ağlayıp etrafımda ki herkesi benle beraber perişan ediyordum.Tekrar ameliyat olmaktan ve tamamen şansımı kaybetmek çok korktum. Neyse ki bu tek doz ilaçla kendiliğinden gitti. Fakat bundan sonraki süreçte 6 aylık korunma ve 6 ay sonra rahim filmi , filmde tüpüm açık çıkarsa normal denemeler devam ama tabi tekrar dış gebelik geçirme ihtimali oldukça fazla. Kapalıysa tüp bebek. Ama bir kere daha normal yoldan denemeye değer dedi doktorum. Benim anlamadığım nasıl olur da sağlam ve açık olan tüpten ben yeniden dış gebelik geçirdim. Doktorum bu durumu tüpün tıkali değil büyük ihtimalle yapısal olarak bir darlaşma var oraya takılıyor dedi. Diğer tüpünde öyleydi bir daralmada tıkanmıştı dedi. Şimdi bu geçirdiğin dış gebelikle de tamamen tıkanmışta olabilir dedi. Ama 6 ay dinlenip sonra bütün bu süreçlere bakacağız dedi. Şimdi hiçbir şeyi kafana takma ve rahatlamaya çalış. En kötüsü yeniden dış gebelik geçirirsin ve ilaçla götürürüz dedi.

Sadece şu an merak ettiğim dış gebelik geçirdiği tüpüyle ( yani aynı tüpten ) normal yolla hamile kalan var mı? Aallahım isteyen herkese nasip etsinn….

çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm 2.yi yaşamış olmana :(
aynen senin dediğin gibi dış gebelik geçirdiği tüpünden tekrar hamile kalan arkadaşımız var burada geçmişi oku istersen yaşadıklarını (serap06)..
1 adet sonrası hamile kalmamayı tavsiye ediyor çoğu doktor vücut, rahim,tüpler kendini toparlayamıyor en az 3 ay.kolay birşey yaşamadık neticede hamileydik.
uzun süre geçti mi peki 2. dış gebelik üstünden canım?

Canım bizim hazıranda 2 yılımız dolacak, ilk 3 ay ben istemedim sonra türkiyeye geldim eşim y.dışında kaldı, sonra tekrar Mayıs ayında esımin tanına gıttım 8 9 aylık denemeden sonra Aralık ayında son adetime gormuştum, yani herhangı bir sorun uoktu yumurtlama çatlama vs hersey çok iyiydı, sadece rahimi filmi cekınmedım onu da Aralık ayında olmasaydı cekınecrktım, 2 ay doktora gıttım, 1 ay yumurta takıbı yaptırdım ama o ay çalışsmadık:) ikimizde hastaydık,prolaktın 26 idi hep normalde 25 sınır sanırım , 2. Ay kafaya koydum maddı olarak da hazırdım o ay, klomen ve iğne kullandım çok fazla yumurtam oldu, yumurtlama dönemimde 2 tane büyük yumurta oldu çağlamayacaği kesındı, onun yanında 2 3 tane küçük yumurta vardı tabı Dr onlara kalıtesız gözüyle baktığı içşn bu ay olmaz dedı ama ı ayda bizde Bır rahatlık zaten olmayacak kendımixi kasmayalım saatmiş sabaha kadar kalkmamdkmiş dıye dedık, ama ben çok açı çekiyordum adetım geçtiği halde asla hamilelık düşünmedim esıme Dr a gıdelım hap kist yaptı dedım evet 2 büyük kistim olmuştu, tabı ben hüngür hüngür ağladım kendı kendıme haplarla zarar vermiştin, formalıte olarak test yapıldı, sonuca bakmadım bile Dr verdım hamilesin dedi, şaka dedim mucize dedim yanlıştır bu deyıp idrar testı de yaptırdım evet hamileyim ama 63 dü sonuç forumlarda öyle araştırdım kı kimisi düşük diyordu düşük kimyasal gebelığı araştırdım ana dış gebelıge bakmadım bile , bu bebrk doğmayacaktı bunu anladım, çünkü kabuslar görüyordum en sonunda bebegımı de düşürdüm rüyada , hsmile olduğumu öğrenmeden de rüyamda meleğimi görmüştüm ama kendı kendıme rüyalar bıle dalga gecer oldu demiştim, Dr a tekrar gıttım sonuç iyi 2 hafta sınra gel dedı, :( sonra ağrılar kanama derken iç kanama sağ tüp gitti,

Bunlardan sonra anladığım şu kötü düşününce kötü oluyor, brkleyınce gelmiyor, hayattan zevk alıp onun istedıgı zamanda gelmesını beklerse o gelıyor, aslında sorun ne olursa olsun hepımız olacağına inandığımız zaman o gelecek,, hersey pskolojik hersey iyi düşünmekle ilgili, o aslında hep içimizde ne zaman ki biz hazır olacağız iyi düşünmeye başlayacağız o gelecek ,
Dış gebelık ise bence kesınlıkle kötü şans, eger yıne olacaksa tüplerını aldırsanda dış gebelık yasariz, ben artık Dr görmek istemıyorum korunmayı bırakacağım ama edkısı gıbı bu durumu takıntı halınde getirmek istemıyorum, çünkü tüp bebekte bile pskoloji çok önemli

Evet tüp bebek son çare kesınlıkle, ana ben senın ylerinde olsam yumurtalarım azalmadan yaptırırım, çünkü yedığımiz hersey hormonlu bu da Bizi kysurlaştırıyor, bir ay değil hatta bir günümüz bile önemlı,

bu şansımı 1 kez daha denemek istiyorum. çünkü yumurta rezervlerim maaşallah çok iyi yaşıma göre. atanma durumumdan dolayı hep erteledik..ve atanıp evime geri döndükten sonra istediğimiz ilk ay hamile kalmıştım. doktorum da baktı muayenede tüp bebeğe dahi gitsen 10-15 tane en az yumurtan oluşur dedi. çok sağlıklısın dedi.
benim doktorum normal yolu varken niçin olmasın deyip tüp bebeğe yönlendirmiyor ne yazıkki. daha önce beni caydırmışlığı var yani. bende önce Rabbime sonra ona bıraktım.

Aslında ben ne demek istediğimi anlatamadım... Hikayemi size kısaca özetleyeyim.

2 yıllık evliyim, geçen kasım ayında 5 aylık deneme süreci sonucunda hamile kaldığımı öğrendim. Yaklaşık 2 hafta süren betahcg sonucunda dış gebelik teşhisi konuldu ve metotraksat tedavisine başlandı. Vücudum 2 doz metotreksat tedavisine direnç gösterdi ve ve betahcg değerlerim sürekli yükseldi , sonunda laparoskopi yöntemi ile ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı.( İç kanama olmadi) Tabi ben ilk defa hamile kalıp dış gebeliğin bile daha ne olduğunu bilmeden sürecin bu kadar ciddi bir boyuta gitmiş olması beni sağlam sarstı. Çünkü kendimi çok sağlıklı ve istediğim de hemen hamile kalabileceğimi düşünüyordum. Tabi benimle beraber bütün aile bireylerimiz çok üzüldü. 1 hafta da hastanede yatinca psikolojik olarak baya sarsıldım.

Doktorum ameliyat esnasında sağ tüpümü aldığını diğer (sol ) tüpüme mavi sıvı ile baktıklarını ve açık olduğunu hamilelik şansımın düştüğünü ama sol tüpümle yeniden hamile kalabileceğimi söyledi. Bu nedenle de rahim filmi çektirmeme gerek kalmadığını söyledi. 2 adet kanaması sonrası denemelere başlayabilirsin dedi. Metotreksatin etkisinin hemen geçtiğini hatta hemen bile hamile kalsam sorun olmayacağını, netice de önemli olan adetin düzene girdiğini görmek dedi, bundan sonraki gebeliklerini takip açısından dedi.

Ve evet ben 1 adet döngüsü ertesinde hemen hamile kaldım. Sevincimi size anlatamam , bu kadar kısa sürede hamile kalabileceğimi düşünmemiştim, o süreci uzatmamak içinde ilk döngüden sonra korunmayı bırakmıştık. Fakat sevincim çok kısa sürdü. 2 haftalık takip sonrası sağlam olan tüpümden tekrar dış gebelik teşhisi konuldu ve benim psikolojimin nasıl olduğunu size anlatamam, sürekli ağlayıp etrafımda ki herkesi benle beraber perişan ediyordum.Tekrar ameliyat olmaktan ve tamamen şansımı kaybetmek çok korktum. Neyse ki bu tek doz ilaçla kendiliğinden gitti. Fakat bundan sonraki süreçte 6 aylık korunma ve 6 ay sonra rahim filmi , filmde tüpüm açık çıkarsa normal denemeler devam ama tabi tekrar dış gebelik geçirme ihtimali oldukça fazla. Kapalıysa tüp bebek. Ama bir kere daha normal yoldan denemeye değer dedi doktorum. Benim anlamadığım nasıl olur da sağlam ve açık olan tüpten ben yeniden dış gebelik geçirdim. Doktorum bu durumu tüpün tıkali değil büyük ihtimalle yapısal olarak bir darlaşma var oraya takılıyor dedi. Diğer tüpünde öyleydi bir daralmada tıkanmıştı dedi. Şimdi bu geçirdiğin dış gebelikle de tamamen tıkanmışta olabilir dedi. Ama 6 ay dinlenip sonra bütün bu süreçlere bakacağız dedi. Şimdi hiçbir şeyi kafana takma ve rahatlamaya çalış. En kötüsü yeniden dış gebelik geçirirsin ve ilaçla götürürüz dedi.

Sadece şu an merak ettiğim dış gebelik geçirdiği tüpüyle ( yani aynı tüpten ) normal yolla hamile kalan var mı? Aallahım isteyen herkese nasip etsinn….

cok gecmis olsun psikolojini bozulmsi cok normal 2kez yasamak cok zordur rlbette.ben tekrar yasarim korkusuyla 1yil korundum ama olacagi varsa 1yoldada olur yani ben cok etkilendim hala dun gibi hatirlarim yasadigim stresi.bende 20gun kaldim hastanede igneyle dusuruldu.
dis gebelik gecirdigin tupten hamile kalan bizim donemde yok ama formub en basindan okuyan arkadaslr belki yardimci olur.
ama bidaha olmayacagina inan ve dua et bu herseyden cok daha muhim.
birde rahim filmi ewet kimi zaman yol gosterici ama acik olup hemen arkasina dis grbelik geciren yakin dostum karam arkadasimiz var gerci suan 1aylik bebebegi cok sukur saglikla kucaginda.
ALLAHIM hepinize isteyen herlese bekletmeden saglikla hayirlisiyla versin.
sormk istedigin yardimci olabilecegin baaka bisey varsa yaz lutfen biz bu formyn eskileriyiz ve bu form sayesinde birbirimize kenetlenerek doatluk kurarak.hamile kaldik cok saglam dosluklar kurduk.ve bu forum kesinlikle ugurlu gelipte hamile kalmayan cook az :)))

cok gecmis olsun psikolojini bozulmsi cok normal 2kez yasamak cok zordur rlbette.ben tekrar yasarim korkusuyla 1yil korundum ama olacagi varsa 1yoldada olur yani ben cok etkilendim hala dun gibi hatirlarim yasadigim stresi.bende 20gun kaldim hastanede igneyle dusuruldu.
dis gebelik gecirdigin tupten hamile kalan bizim donemde yok ama formub en basindan okuyan arkadaslr belki yardimci olur.
birde rahim filmi ewet kimi zaman yol gosterici ama acik olup hemen arkasina dis grbelik geciren yakin dostum karam arkadasimiz var gerci suan 1aylik bebebegi cok sukur saglikla kucaginda.
sormk istedigin yardimci olabilecegin baaka bisey varsa yaz lutfen biz bu formyn eskileriyiz ve bu form sayesinde birbirimize kenetlenerek doatluk kurarak.hamile kaldik cok saglam dosluklar kurduk.ve bu forum kesinlikle ugurlu gelipte hamile kalmayan cook az :)))

Cerol bende 2 ay önce dış gebelik gecırdım sağ tüpüm alındı, 2 adetım de çok duzenlıydı şimdi korunmayı bırakmayı düiünüyorum zaten 1,5 ay ilşki yasaktı, rahim filmi çektirmedim düşünmüyorum da şimdilik, dış gebeliğin kötü şans olduğunu düşünüyorum olacaksa yine olur onu kafaya takmak istemiyorum, bana da yol göster :)))

çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm 2.yi yaşamış olmana :(
aynen senin dediğin gibi dış gebelik geçirdiği tüpünden tekrar hamile kalan arkadaşımız var burada geçmişi oku istersen yaşadıklarını (serap06)..
1 adet sonrası hamile kalmamayı tavsiye ediyor çoğu doktor vücut, rahim,tüpler kendini toparlayamıyor en az 3 ay.kolay birşey yaşamadık neticede hamileydik.
uzun süre geçti mi peki 2. dış gebelik üstünden canım?

ikincinin üzerinden uzun süre geçmedi şubat sonunda geçirdim...Henüz ilk reglim bile olmadı..6 ay nasıl gececek bilmiyorum :(

Çok teşekkür ederim destekleriniz için. İnşallah hepimiz kalırız ve gerçekten bu sevincimide burada paylaşmak isterim. Bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye düşünüyorum...

moralim çok bozuk arkadaşlar.günlerdir acayip rüyalar görüyodum.bu günde adetim geçeli 2 gün oldu test aldım yaptım .ikinci çizgi varla yok arası çok silik çıktı ama ben hamile olduğuma eminim.canım çok sıkkın.çünkü yine geçen dış gebelikte yaşadığım sıkıntıları yaşıyorum ve yine aynı tüpte sancım var.doktora henüz gitmesemde dış gebe olduğuma eminim.çünkü hsg çektirmemiştim ve aynı tarafta döllenme olduğu taktirde yine dış gebelik olacağını biliyodum doktorum uyarmıştı.onca korunmaya ragmen yine aynı şeyle karşılaştım.dayanamıycam artık.doktora bile gitmek istemiyorum bu gerçeğin bide doktor tarafından yüzüme vurulması yine aynı sıkıntılı döneme girecek olmam bana çok ağır geliyo.lütfenn dua edin hamilelikten geçtim:çok üzgünüm: inşallah hamile deilimdir yine dayanamıycam çünkü.lütfen dua edin benim için

Doktora gitmezsen allh korusun hem cok. Canin yanar hemde tupunden olursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm 2 dış gebeliğimede korunurken hamile kaldım.düşünsene tatlım ben evlendikten snr 3 sene çocuğum olmadı snr korunmaya başladık bazı sebeplerden dolayı ve ben oğluma korunurken hamile kaldım.onu sağlıklı doğurdum ama onu doğrurduktan 1,5 sene snr 2.bebeğe ve bu 3.ye yani dış gebeliklerime yine korunurken hamile kaldım.benim bazı rahatsızlıklarım var ondan dolayı hiç bi yöntemle korunamıyorum yani yasak benim korunmam eşim prezervatifle korununuyo hemde herkesin bildiği iyi bir marka ama ben ne hikmetse 3 sefer hamile kaldım bu şekilde.çıldırıcam yani anlayabiliyomusun beni arkadaşım

Ne guzel kapıdan kovsan bacadan girmisler 😊😊

Arkadaslar bn gecen yıl Eylül'de dis gebelik geçirdim sag tüpüm alindi diğer tüp kapaliydi tedavi gördüm bitkilerle rahim filmi çekildim sonra iki ay once bir ay korunduk az oncede test yaptım iki cizgicikti İnsallh hayirlisiyla olur

Arkadaslar bn gecen yıl Eylül'de dis gebelik geçirdim sag tüpüm alindi diğer tüp kapaliydi tedavi gördüm bitkilerle rahim filmi çekildim sonra iki ay once bir ay korunduk az oncede test yaptım iki cizgicikti İnsallh hayirlisiyla olur

Ne güzel bir haber. Tedavi şekliniz nasıldı? Bitkilerle demişsiniz neler yaptınız bize de bilgi verebilir misiniz?

Ne güzel bir haber. Tedavi şekliniz nasıldı? Bitkilerle demişsiniz neler yaptınız bize de bilgi verebilir misiniz?

Ben civanpercemi cok kullandım birde Aslan pençesi ve burda okumystun sut ve maydanoz Buhari bunları yaptım sonrada hsg çektik acik cikti cok sukur ve birde bol spor gerek

Yorum yaptigin kişi ( akimerra) 2009 da bu yorumu yazmış topigi açan kişi suan 3 erkek annesi sanırım 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şeyleri yaşamışız canım benim :) bendede erken gebelik ? ektopik gebelik ? yazıyordu :) anlayamadılar ondan yatırdılar yanlız benim iğne vurulmadan önceki ultrasyonda sol tüpümde sıvı izlemişler ondan sonra hemen iğneyi yaptılar zaten benim kan degerleri yüksek biraz farkımız o :)
bu perşembe gene gidicem kan vermeye değerlerimin 0 lanması lazım artık sen kontrole gidicektin gittin mi bu arada ?

tatlım anca fırsat bulabiliyorum cuma günü doktora kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi fakat risk her zaman var dedi geciktiğin an kan ver dedi bir de 3 ay dinlenme öneriyoruz dedi rahimin kendini toparlaması ve ilacın etkileri geçmesi için dedi 21 mayısta tekrar kontrole çağırdı sonrasında tekrar düşünebilirsin dedi. dün tekrar beta hcg istedi bu arada 0,02 çıktı görünce sonucu yine de bi içim acıdı :( ama ben ağustos sonrasına bırakmayı düşünüyorum. Bir de rahim filmine gerek olmadığını söyledi. ben uzun zaman giremedim baya yeni kişiler gelmiş herkese çok geçmiş olsun

Huzurlu gurbet neler yaptığını anlatırmısın, hayırlı olsun bu arada,

Back
X