dıs gebelik sonrası gelecege umutla bakanlar

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
hadi kızlar 2. dıs gebelik kabusundan kurtulalım burda takılalım artık

3 gün kaldı cnm pazar test yapmayı düsünüyorumbakalım bişi cıkarsa haftaiçi gidicem doktora

aslında bi dahaki haftasonu gitmek istyorum en azından 5. haftasında olur görürümde simdi ogrensemde içim rahat etmezki keseyi görmeden

bende dış gebelik geçirdim 2 cisine çok korkuyordum ama şimdi.12 haftalık anne adayıyımmmmm

ya kızlar inanmıyırum başka topikmi açtınız ama bizim burda bir sürü anımız ve paylaşmışlıklarımız var ben çok üzülücem çünkü açtığım bu topikte sizlerle tanıştım hepinizi çok sevdim ve bana çok uğurlu geldi ertesi ay hamile kaldım bence burdan devam edelim adını bende değiştirmwk istiyorum ama adını nerden değiştirebiliriz bilmiyorum ama yinede yeni sayfada yazmak isterseniz saygı duyarım

günaydın ya bak şimdi ayşe kırıldı.ya kızlar ne farkeder orası yada başka yer önemli olan bişeyler paylaşabilmek.neyse ne diyorsunuz şimdi benim için o topik bu topik farketmez.çoğunluk ne diyorsa o olsun.

bnm için de farketmez sadece havamnız degissin dedim acarken sayfayı ikinci dıs gebelk die degilde umut die acalım istedim bosverin ötekinden devam edelim

arkadaşlar çok güzel bi konuyla açmışsınız dışgebeliği bende 2 hafta önce yaşadım bu acı hikayeyi laporoskopi yöntemiyle ameliyat oldum bende sizler gibi umutla 2. bebeğe hamile kalmayı istiyorum tabi biraz toparlandıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…