Dış Gebelik Sonrası Hamilelik

krizantem010

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
81
25
88
33
Merhaba hanımlar, ben 2021 yılında dış gebelik geçirdim, sol tüpüm alındı. Metatreksat ilacı verildiği için ve psikolojik olarak da kendimi toplamak için 8 ay ara verdik eşimle. Bu yıl Mayıs ayından itibaren denemelere başladık. Fakat hala bir sonuç alamadık. Tek tüple ya da dış gebelik sonrası ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Bi umut olması açısından varsa geçirmiş olanlarınız yazarsanız sevinirim

Merhaba daha demin bende böyle bir konu açtım 2020de sol tüpten dış gebelik geçirdim iğneyle düşürdüler. Bu sene haziranda tekrar sol tüpten hamile kaldım tekrar dış gebelik ve bu sefer ameliyat oldum sol tüpümü aldılar sağ tüpüm açıkmış. bende merak ediyorum tek tüple hamile kalan var mı diye. Bu arada Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin zor süreçler

Çok geçmiş olsun sana da canım, tekrar aynı şeyleri yaşamak çok daha zor olmuştur eminim. Benim değerim iğneye rağmen düşmedi hatta daha da yükseldi ve iç kanamaya sebebiyet vermesin diye sol tüpümü aldılar. Tek tüple hamile kalanlar var ama benim merak ettiğim süreçleri ve ne kadar zaman sonra olduğu. Psikolojik olarak zor bir süreç, ben ovülasyon testi denedim 4ay ama onun da beni ayrı bir strese soktuğunu farkettim ve 2 aydır onu da yapmıyorum. Rabbim en hayırlı zamanda umduğumuza ulaştırsın

Evet çok zor oldu 2. Kere yaşamak Allah kimseye yaşatmasın canım. Doktorumda çok yıprandığı için ameliyattan sonra hiç uğraşma tüp bebeğe başlarız dedi ama ben cesaret edip başlayamadım da bakalım hayırlısıyla inşallah kendiliğinden olur hepimizin

Merhaba yazılarınızı okudum da sizi merak ettim som durumunuz nedir acaba

Ya öyle mi.. sorum için kusura bakmayın lütfen merak etmiştim sizi
Bende kalamadım epeydir deniyoruz fakat olmuyor
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Önemli değil ben zaten tüp bebek tedavisine başladım canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…